Искам да живея, но нямам сили.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да живея, но нямам сили..
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 718 пъти
Момиче на 14 години съм, срамежлива съм, пуша цигари от 8 месеца, много обичам да карам скейтборд, успеха ми в училище не е бил никога отличен, но гледам поне 4 да хвана, нямам много приятели в училище не съм й имала кой знае колко много. Знам, че съм все още малка и почти нищо не разбирам, но не е нормално да мисля за самоубийство на такава ранна възраст, от 11 годишна имам такива мисли, даже и опити.. Веднъж родителите ми разбраха, но не мисля, че им запука много, бяха като-"Малка е не разбира", та спряла съм да споделям на родителите ми за проблемите си, защото не ме разбират.. Мислите ми за самоубийство идват през седмица, слушам тъжна музика в стаята си, пуша си цигарата и предпочитам когато някой ми се обади да не излизам, не защото съм асоциална, а защото ми се вижда всеки ден един и същ.. Ако излезна ще е само с 1-2 приятелки и ще е на място на което никой почти не отива. Цял ден не ям, защото си мразя тялото и ме е страх да докосна даже лъжицата.. Не знам какво да правя, опитвала съм се да си помогна сама, но изпитвам буквално щастие само за 10 секунди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 9f8bc407b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма проблем да имаш малко приятели и да ти харесва да си сама, ако идеята ти не е да се изолираш напълно, все пак контактите могат много да ти помогнат. Доверяваш ли се на приятелите си? Ако те искат да са до теб, сподели им какво те мъчи и ще видиш, че не си сама. Родителите ти сигурно те обичат и искат да се чувстваш добре, но не знаят колко дълбоки са проблемите ти. Възрастта тук няма общо, ти страдаш от ниско самочувствие, а това може да се промени! Първо трябва да си отговориш на няколко въпроса:
Мразиш тялото си или самата себе си? Ако например отслабнеш или се отървеш от някакъв недостатък във външния си вид, ще се почувстваш ли изведнъж лека и спокойна, или това няма да промени коренно живота ти, защото проблемът е другаде? Защо те е срам от това каква си? Какви са достойнствата ти?
След това се опитай да промениш ситуацията крачка по крачка. Важно е да се движиш много и да правиш любимите си неща с приятелите си. Не че трябва да се насилваш да излизаш с тях постоянно, но това ще ти помогне да се чувстваш по- добре. Бъди активна и опитай нещо ново, ако знаеш, че то не крие риск за теб. За цигарите си знаеш, че са вредни, но е ясно и това, че няма да ти решат проблемите. Успокояват те, но после какво?
Няма да стане изведнъж, но има как да се справиш с проблема. Пожелавам ти много късмет и ще се радвам да ми отговориш и да споделиш как се чувстваш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 603a689415
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Говори с училищния психолог, защото това прилича на депресия и ако не вземеш мерки, може да стане лошо. Даже и да не се самоубиеш, можеш да развиеш анорексия, щом всячески се опитваш да не ядеш, а това е много, много опасно! Няма от какво да се срамуваш, погърси помощ!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4d160d7ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Без да полагаш ежедневни усилия да ти е хубаво няма как да стане, приятели като цяло няма в живота така, че това че нямаш не е проблем. Тренирай, чети книги, преследвай мечтите си. Самоубийството не решава абсолютно нищо защото душата пак ще се прероди и ще е по зле. Намери си причина за която си заслужава да се бориш

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7dbccef8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хвани си приятел и ще имаш смисъл. от къде си

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a28652a702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1. Изяж един голям шоколад
2. Проветри си стаята и не поддържай мястото светло
3. Излез в парка и върви или карай скейтборд докато получиш мускулна треска и изразходиш цялата си енергия
4. Поздравявай всеки непознат, който срещнеш и се опитай да се сприятелиш с други скейтъри. по пътя

Имаш тежка депресия. Не оставяй дълго време сама с мислите си, изхарчи цялата си енергия с физическа дейност за да се наспиш добре и да махнеш лошите мисли от главата си.

Това е временен период и ще отмине. Ако си мислиш, че си на дъното помни че винаги може и по-зле да е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker