Не мога с този, откачам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога с този, откачам!
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 870 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм. Харесвам си едно момче от 3 месеца. Той е 10 клас, от моето училище е. Той вече знае, защото разбра по много тъп начин, просто се изложих мноого пред него. Даже едно момиче от класа му каза, че го харесвам и на него му е ясно вече. И от 3 седмици вече искам да се запозная с него, но МЕ Е СРАМ АДСКИ МНОГО, НЕ МОГА, А ИСКАМ. Буквално чувството е все едно тръгваш да скачаш от скала, но в последната секунда рязко спираш. А и като включим, че съм се изложила и ме е срам от най-добрият му приятел, защото той ми се смееше, ужас просто. Няма как да го издебна сам, да му искам Инстаграма (макар че го знам, но целта е той да ми го даде), и дори и да е, няма да мога. Не знам какво да правя вече!
Има и друго нещо. Аз съм много обсебващ човек. Ровя се в живота на хората, знам някои неща за него, които ако той разбере, че ги знам, ще ме помисли за луда! И това е проблем, защото така тормозя много себе си. Така беше 1 година и 4 месеца с едно момче. Ужасно е. На черешката на тортата, сегашното момче съм го сънувала 16 пъти за 2 месеца! Тези дни подред го сънувам и си пиша сънищата с него, за да не ги забравя. Не ме мислете за луда, имам някакви мании (имам и папка с негови снимки), но искам и съвети как да го заговоря и не знам дали има смисъл изобщо. И също как да спра ТОЛКОВА да се внаниачавам и то в непознати... С него не се познаваме, само едно момиче от неговия клас познавам и то не много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 4c69542b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Имаш цяла папка с неговите снимки, проучваш живота му и знаеш неща, които са лични, но по някаква странна причина-предпочиташ да го наричаш непознат и те е срам да отидеш и да се запознаеш с него? ! Ако имаш чувства-отивай и се запознайте, така няма да се тормозиш и да се питаш-какво щеше да стане, ако...
Историята -истинска ли е или измислена? Питам, защото според мен си същото онова момиче, което преди седмици беше качило пост как си чакала на опашката в закусвалнята и ти на 14 г. , а момчето на 16г. и как си го снимала с телефона и той те е забелязал и т. н. -същото момиче си, нали? Имаше и друг твой пост от историите тук-как едно момче от горните класове идвало в класа ти и пускало шеги и т. н., ти си отишла после да говориш с него в коридора в муждучасието, но той казал, че не иска да сте гаджета.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ea9a4194aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Щом е разбрал че го харесваш, няма защо да се чудиш как да го заговориш. Ако той те харесва, сам ще те потърси.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d06547940a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Авторката към номер 1.
Историята не е измислена и да, аз съм момичето, което го снима преди 2 месеца. Аз написах онази история, но това последното не е от мен. Такова нещо не ми се е случвало. Просто ме беше срам пак да пиша какво е станало преди 2 месеца, затова не го написах онова. Ужас просто, и благодаря за бързите отговори!
Моля и други хора да си дадат мнението, много ще съм ви благодарна!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e734c3d0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Той вече знае, така че отиди и говори с него. Ще оцени това, че си смела и искрена, а и ще знаеш какво мисли. Ако не е заинтересован, отдръпни се и гледай да мислиш за нещо друго. И да не се получи, ще се справиш! Животът ти не се върти само около едно момче, а и около много други неща- семейство, хобита, цели, приятели... Накрая всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 1 година, 28 дни
hash: d06547940a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Авторката (update): Днес един от моя клас ме бутна леко, когато това момче минаваше с най-добрия му приятел и те се смяха на МЕН, сигурна съм, защото чух приятеля му какво каза: "Тая на всички е казала" и се смяха. Тъпо ми е, че като знаят, че го харесвам и ми се подиграват, какво да правя? Вече ми е ясно, че няма да се опитвам да се запознавам с този, ясно е, че не ме харесва.... не знам как ще го забравя, като го виждам в училище всеки ден!

 
  ...


...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 11d6c99086
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   оффф научи се сама да решаваш. не да имаш енциклопедия да ти решават проблемите. някои заглавия тука са бати cringe-a

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 60d9ea3dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Следващият път ги изгледай и ги питай: какво толкова смешно има, че някой ми е станал симпатичен? голям смях вече, ще взема да размисля (не се натискай, след като е наясно със ситуацията и нищо не предприема, значи не е за теб и не ти трябва).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker