Депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресия
преди: 1 година, 20 дни, прочетена 702 пъти
Здравейте, ще ви разкажа моята история.. Не знам дали това се нарича депресия или нещо друго..
Точно преди една година животът ми се преобърна точно Май месец 2022 година.
Бях предаден от най-близките си, както казват "най- близките ще вземат първия куршум, за да те наранят!" е и така стана и с мен от най - близките ми бях наранен най - много..
ОТ 2022 г. ДОсега се чувствам потиснат, разгневен, нямам желание за нищо, чувствам се безнадежден..
Нямам с кой да споделям, нямам приятели НИТО ЕДИН..
Много ми е потиснато напоследък, много ми се на събра, не знам с кой да споделя за живота да ме разбере да ми даде съвет какво са правя и какво не, за да излезна от това положение..
Много съм самотен напоследък.. А те си продължават живота без мен прекрасно не им пука..
Какво да правя, помогнете ми!!
Чувствам се самотен без приятели..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 19 дни
hash: bf365fed0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто НЕ се предавай! Ходи с високо вдигната глава, въпреки всичко и всички.
Аз съм момиче, но и при мен цял живот е такова положението. Не съм преживяла само 1 предателство, а страшно много-нагли предателства от т. нар. семейство, от т. нар. рода.
Вземай пример от мен-5 пари не давам за скапаняците, които САМО по документи ми се пишат роднини и семейство.
Аз семейство-никога НЕ съм имала и нямам! От рано се научих да разчитам само и единствено на себе си. Всички, около мен са шиб. ни завистници и долнопробни лицемери! Вместо да им доставям шиба. ото удоволствие да виждат, че съм сломена или наранена от малоумната им простотия и двойния стандарт, то аз просто си живея живота! Ако е нужно играй го... , не говоря да си лицемерен, но не ти пречи да го изиграеш с усмивка, поне когато са около теб.
Аз, като момиче със силно вияние на знак Скорпион в рождената ми, астрологична карта, мога да ти кажа, че един от девизите ми е-УБий враговете си с щастие, закопай ги с усмивка:)))
А повярвай-който те е предал-враг ти е!
Нормално е да се чувстваш гадно и да си депресиран, макар да съм преживяла доста удари, не значи, че съм станала камък. Последният път, в който отново, за ПОРЕДЕН път преживях НАГЛОТО лицемерно отношение и поведение на т. нар. семейство, на т. нар. роднини, беше преди няколко дни. Стана ми гадно-НЕ защото ми пука за тъпите гадове, а защото -аз съм добър човек и НЕ го заслужавам. Няколко дни бях депресирана, защото ми е омръзнало... целият свят е пропит с долнопробни лицемери и всеки се опитва да те измами, подхлъзне, изиграе, да се възползва от добротата ти. Познай с моят Скорпионски манталитет-какво точно ги чака гадовете! И до ден-днешен, който ме е наранявал в живота, Съдбата така яко му го е начуквала, че тържествувам така- все едно лично съм си отмъстила:)))
Никога не започвам първа, но настъпи ли някой Скорпион по опашката-отровното жило ще се забие право в целта-може да не е на момента, но отмъщение има, и колкото по-студено е то... толкова по-велико:)))
Друг мой девиз-Който с мен се е заял-бял ден НЕ е видял!
Надявам се да съм ти оправила настроението с този коментар. Просто не се подценявай и това е. Бъди себе си! Не е нужно да си Скорпион за да разбереш, че щом обичаш, харесваш и уважаваш себе си, враговете-няма как да надделеят, просто защото не им ставаш за храна, а напротив-те ще хапнат и пийнат отровата на справедливостта!

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 09f4f593c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   В момента и аз съм в дупка, от която не мога да изляза. Дори не знам от кога е, то е от отдавна за много неща, но напоследък е за нещо конкретно и е ужасно. Знам, и аз нямам много приятели, да не говорим за истински.... буквално май е 1, но някои хора и това нямат, аз го оценявам страшно много, защото без нея.... Както и да е, темата е за теб. Не знам какво да те посъветвам, а и съм малка реално (под 18), и не знам на колко си, има значение. Просто ти желая успех, каквото и да е станало, вярвай ми, сама се убедих, че живота е много скапан понякога, ама защо да страдаме, та той е твърде кратък! Знам, че да се абстрахираш е много трудно, но единственото нещо, за което се сещам е среща с психолог. Друг начин не виждам, дори и да споделиш подробности, ние не сме специалисти. Струва си да опиташ да ходиш! Аз ако имах възможността (от всяка гледна точка)вече да съм го направила.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 29f2326205
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И аз съм така. Години помагам на колеги в компанията, на хора извън работно време. Когато бях на легло години - никой не ми се обади! Не ти трябват хора. Презирам двуногата маймуна!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: 0ce7d8e436
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Намери си нещо което да правиш и така ще откриеш нова среда и хора с които да общуваш, животът е да си щастлив. От депресия няма смисъл, гледаи по хубав начин на живота и позитивно, винаги идва хубав момент в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 3e593e304d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На колко години си- 12, 22.. 52... 82? Има значение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 18 дни
hash: a141012b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като човек, който те разбира НАПЪЛНО, трябва да си намериш хоби, честно. Не се предавай, но ако стоиш по цял ден на леглото/дивана и се самосъжаляваш, нещата няма как да се получат. (казвам ти го от опит) Аз напоследък намерих утеха в музиката и каратето. Можеш да пробваш нещо такова или примерно да четеш книги или да излезеш навън сред природата. Животът е хубав. Повярвай ми, във всяко лошо има и добро. Вярвам в теб!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker