Чувства към най-добър приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувства към най-добър приятел
преди: 11 месеца, 15 дни, прочетена 570 пъти
Здравейте, на 15. години съм и наскоро (преди седмица) прекратих връзката си с едно момче, продължи 5. месеца, но той напоследък започна доста по-неуважително към мен да се държи, не ме изслушваше, когато му споделях и по-дълбоки важни за мен неща, повече бе насочен с внимание над външните ми черти и да прави от "онези намеци" ( той е с половин година по-голям ). Проблемът е там, че аз започнах да преосмислям много неща и открих, че всъщност отношението, което търся, всъщност е в лицето на най-добрия ми приятел ние сме в един клас и наистина изградихме много силна връзка, споделяйки проблеми и преодолявайки ги... те двамата не се харесват, но това не е най-важното... Все ми казват "риск губя риск печеля", но струва ли си да съсипя здравото си приятелството или да бъда откровена със сърцето си, което определено знае какво иска като отношение, като поведение, като качества... А приятелят ми все още държи да се съберем, след като сериозно поговорих с него и той разбра грешките си, но ме притеснява да дам пореден шанс и изходът да е е пак подобен... фактът, ме казвам "последен шанс" говори сам по себе си колко са изнасилени нещата в отношенията ни, а в най-добрия ми приятел откривам точно онзи идеален модел, защото ние имаме повече общи теми, анализираме еднакво, амбициите ни са високи и се подкрепяме взаимно много силно...
Благодаря за вниманието Ви, моля дайте съвет или коментар, защото се чувствам объркана, дори и след разговор с много близки и роднини!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 13 дни
hash: 779601c5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Бая ти е раничко за гадженца и любови. Залягай над книжките предимно. Детското ти съзнание а и тяло не са готови за тези игри.

 
  ...
преди: 11 месеца, 13 дни
hash: c7aaf744ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Все едно си тръгнала сватба да правиш. С тези хора след 5 години може и да не общувате, не се филмирай

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 4171dd554d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По-добре е да признаеш на най- добрия си приятел, той трябва да реагира нормално, щом сте толкова близки. Ако държи на теб, ще се отнесе добре, та дори и да няма чувства. А ако има, още по- добре.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 9 дни
hash: bbd46ba452
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Изчакай да мине малко време, за да си дадеш сметка дали наистина имаш чувства към най-добрия ти приятел. Ако не е временно, тогава вече прецени как ще действаш.
Преди време и аз имах чувства към най-добрия си приятел. Постоянно бяхме заедно. Усещаше се във въздуха, че не е просто приятелство. Ревнувахме се от всичко живо. Говоря екстремна ревност... Един ден се бяхме скарали и той избухна и ми каза нещо от сорта на "толкова ли не разбираш, че си по-специална от всички други и че имам нещо много повече към теб". Аз го попитах какво и той ми каза сама да се сетя и си тръгна. На следващия ден като се видяхме аз не поех инициатива да повдигна въпроса, защото знаех, че съм на косъм да му призная всичко, а беше рисковано за самото приятелство. Той също не каза нищо. Така и не повдигнахме повече темата. С цялото нещо искам да кажа, че по този начин може би си запазихме приятелството. Беше трудно, но в един момент и двамата си продължихме живота и се влюбихме в нови хора. Години по-късно сме приятели и си продължава да ми е един от най-близките хора. Обичам си го, но като брат. Нямам чувства, нито пък той.
Така че, мило момиче, помисли как искаш да се стече твоето приятелство. Риск печели, риск губи. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker