Въпрос относно местене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121575)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въпрос относно местене
преди: 11 месеца, 10 дни, прочетена 531 пъти
Здравейте, искам да попитам нещо относно местенето в друг клас след 10 клас. Аз съм момиче на 16 години. Реших другата година да сменя си класът си, защото усещам, че всички ме мразят, буквално, като правим презентации ме оставят аз да я правя, после разбира се си присвояват заслугите, обиждат, заяждат се и така нататък. Другата причина е, че имам проблем с учителка. Разказвам Ви нагледно ситуацията, защото Вие не сте на живо и няма как да ми дадете мнение без да Ви разкажа. Говорих с директорката и тя каза, че ще намери място за мен другата година в съседният клас, но какво мога да отговоря на бившите ми съученици, които не понасям и на новите, които не бих желала да знаят причините, защото не сме близки, за да ги знаят на практика. Искам на старите ако ме питат да кажа реално как се чувствам, но не искам да изглеждам като loser, наистина съм им обидена, защото последните две учебни години бяха най-гадните и нямам желание да влизам с тях в обяснителен режим. Та въпросът ми е кой е най-добрият вариант да отговоря ако някой ме пита. На новите не искам много да споделям, но искам и да кажа нещо, да не ме сметнат за аутист, че не искам да кажа.
Другият ми въпрос е как да действам първоначално така, че да завържа контакти и да вляза в група, но да съм натрапчива, а да е по-бавно?
Много ще съм благодарна за всеки коментар, наистина ще се почувствам по-добре да чуя друго мнение.
П. С. знам, че не сте в моят то ситуация, но от прочетеното може да придобиете накаква представа и ще се радвам ако някой отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 9 дни
hash: d65a3d0208
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В същото училище в същата възрастова група, съучениците ти сами ще разкажат на някой от новия ти клас мнението си за теб и не мисли че някой ще повярва на самата теб. То в ново училище в същия град все ще се разчуе ти мислиш че в съседен клас никой няма да разбере какво е станало и то от тяхна гледна точка.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 44bfb65cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си длъжна да даваш обяснения на никого! Казваш на абсолютно всички "по лични причини" и не се обясняваш повече. Това е. Ако станеш много близка с някого, тогава можеш да кажеш, но гледай накрая да не те разнасят и да си правят мнения за теб, като не те познават. В класа няма как всеки да те познава и то добре, ако трябва да сме честни, дори за 5 години. Аз имам хора, които никога няма и не искам да ги опознавам, нищо, че всеки ден се виждаме, просто не си говорим. Затова "имиджът" е важен, особено в началото. Бъди любезна, добра (но НЕ прекалено, повярвай ми), справедлива (така се печели респескт) с новия си клас. Би трябвало все някой познат да имаш от там или поне за 2 години да си си говорила с някого. Набележи си хора от там и още за тези 2 седмици опитай да завържеш разговор с някого, но още не им казвай, че ще се местиш, защото не е на 100%. И да е, недей, че ще те питат и ще говорят и ако те знаят може да кажат нещо, било то лошо, или хубаво. Изиграй си добре картите, това е! Трудно е, но вярвам в теб, че ще си намериш хората, дори 1 човек, поне да е свестен!

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 45121fdf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Кажи им, че сме демокрация и всеки е свободен да се премести в който клас намери за добре. На новите им кажи същото. В крайна сметка, на никого не си длъжна да се обясняваш, а и те отдавна знаят защо го правиш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: b460bb2d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Нищо не казваи, отиваш в новия клас, там търсиш общуване, все ще има някои като за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker