Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво да правя?
преди: 9 месеца, 29 дни, прочетена 592 пъти
Момиче съм и преди 1 година се запознах с едно момче, което наистина ми харесва, но съм в дилема какво да правя с него, защото се чувствам объркана. Излизаме понякога, но всяка среща за мен приключва с разочарование поради фактът, че по някаква той не запомня нищо за мен, каза ми, че помни само важните неща и това ме води до мисълта, че аз не съм важна за него нищо, че той твърди обратното. Доста съм наранена, че, когато го попитам дали помни някаква наша среща или нещо, което сме правили заедно, той изобщо не си спомня. Когато го помоля нещо, той обещава, че ще помогне и накрая отново забравя. Нямам идея дали е просто егоист или наистина не ме харесва. Чувствам се разочарована, че аз се старая да му е приятно с мен, да помня неща за него, да му помагам, а той да не прави нищо за нашите отношения, мислех, че може да стане нещо от нас, но май ако вървим така няма никога да може да се опознаем добре и да ни вървят разговорите. Моля дайте ми съвет ако сте попадали в такава ситуация или просто от написаното можете да дадете съвет, защото наистина нямам идея какво да правя. От една страна наистина го харесвам, но не мога да преглътна това, чете държи егоистично.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 0b790f8228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Това си е до човек. Може би просто не обръща толкова детайлно внимание на всичко. Ако не те харесва, то едва ли ще иска да излизате. Ти най-добре ще му прецениш поведението. Ако не ти е окей, то просто пожелай да говорите и изяснете намеренията си

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 0bd345745c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз имам една важна жена в живота и за нея помня всичко - кога какво сме си казали, кога как се е усмихнала, с какво е била облечена и с какъв парфюм е била. Помня и къде се е препъвала по тротоара като сме вървели (за да може следващия път да го заобикилим)
Това разбира се е до възможности - просто аз така си помня. Но за хората, които не са важни за мен - не помня нищо, даже трудно им запомням имената.
Та за твоя човека. Освен ако няма някакви ментални проблеми (по принцип нищо да не помни - за 1 година трябва да си разбрала дали е чак толкова тъп), значи просто не си важна за него - временно забавление, което няма никакво значение и не си струва да си напряга паметта за това.

 
  ...
преди: 9 месеца, 28 дни
hash: 3d821ee89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами не искам да те разочаровам, но трябва да знаеш грозната истина. Доста е странно според мен, че не помни нищо за теб. Не става въпрос да ти знае любимия цвят или нещо такова, но да не помни вашите моменти... Аз помня всеки един разговор наизуст с моя приятел, защото ми е наистина важен. И това, че не той не помни нищо за теб, не го прави егоист автоматично. Но пък, ако не те харесваше, нямаше да те кани на среща. Според мен той или толкова е полудял от любов по теб, че не може да си събере ума, за да запомни каквото и да било, или просто те използва да излизате, за да се фука, че има приятелка. Но най - добре говори открито и спокойно с него. Повярвай ми, много често разговорите променят съдби! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: bf0000f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да пуши трева и краткосрочната му памет да се губи, може и да има някакво заболяване, а може и да употребява метамфетамини и съвсем да си е прецакал психиката и паметта.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 9f2e0c9b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти според мен са два вариантите в твоята ситуация. Ти избери кое е по реално. Вариант едно - просто работи или има лични проблеми които го тормозят и не иска да те занимава с това. Логично нон стоп мили за проблемите и не ти обръща внимание или забравя. същото важи ако работи много или има много отговорности. Вариант две по лошият- Типът ловец просто иска секс. Ще направи всичко докато сте заедно за да те спечели, но в момента в който си тръгнеш вече минава на следващата и не си прави труда да помни нищо за теб защото след ден два седмица две или месец вече няма да си в живота му. Има изключение в което просто не си му интересна и не мижда смисъл да помни глупости. Във всички случаи ако търсиш романтичната връзка той не е човека за теб поне на този етап. Може би само при първия вариант с повечко разговори може да се обърнат нещата в твоя полза като му паднат проблеми ако има такива или ангажименти. Това мисля аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker