Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моля за съвет!
преди: 8 месеца, 21 дни, прочетена 503 пъти
Здравейте, нямах представа, че ще пиша и аз тук, но така се случи. Искам първо да Ви представя повече от случилото се досега, за да можете да ми дадете адекватен съвет без да сте свидетел на случилото се, знам, че това е трудно, но се надявам да има хора, които могат да ме подкрепят по този начин. В последните две години се чувствам много самотна, колкото и усилия да полагам все не мога да намеря приятели, а тези, които ми казват, че са ми приятели винаги ме предават или унижават и нещата винаги излизат като моя вина. Преди няколко месеца започнах да имам големи караници с майка си, която наистина много използваше вербална и физическа агресия понякога върху мен. Наистина не виждам да ме разбира. Подигравала ми се е, заплашвала ме е, вменявала ми е вина и куп още неприятни неща. Нямам идея, но това започна още след смъртта на близък наш, но това не е оправдание за такова поведение, когато аз съм подкрепяла и съм била нейн гръб. Тръгнах на психолог, защото нейн приятел ме заплаши и получавах паник атаки, но тя постоянно ме нарича луда и за лечебно заведение заради ходенето и просто го чувствам като обида всеки път така да ме нарича. След това отидох на психиатър по нейно желание. Обясних това, което обяснявам и сега, че се чувствам много самотно и вътрешно не ми е комфортно, но не видях някаква помощ. Нещата се сведоха до полиция и социални, което се сещате, че е неприятно и е адски дискомфортно и нямам представа каква да правя. Започнах да си причинявам болка сама на себе си, знам, че не е редно и не трябва, но просто искам да нямам лоши усещания вътре и се чувствам много неразбрана и обидена. Моята идея е да се преместя отделно за няколко месеца или ако мога и за година в друг апартамент, майка ми е съгласна, но нямаме представа дали може да се наеме от непълнолетно лице. Надявам се да съм дала достатъчно информация и се надявам да ми дадете съвет, наистина ще го оценя, защото мисля, че хората могат да си помагат в трудни ситуации.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 20 дни
hash: d047264c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ох да бях на тия години, щях да си уча уроците и да не отделям време на глупости. Бих те посъветвала същото, за теб още има време!

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: e343845dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не е ли възможно апартаментът да бъде нает от името на майка ти, но само ти да живееш в него?

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 5cd9f6fae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами да ти кажа бъди спокойна щом можеш да пишеш и да разсъждаваш не си изпаднала в трудна ситуация. Това да си самотна не е чак толкова лошо по добре е отколкото да си в неподходяща компания аз рядо говоря защото то съм виждал повече от колкото съм искал да видя... Не се смята за по компетентен от теб, но мога да разсъдавам и по този начин ти сама може да мамериш отговора който търсиш. На 43съм и съм истински мъж ращотото при всичко което ми се е случило ако не бях истински мъж едва ли бих останал жив. Това да намериш приятел не е лесно по лесно е той да те намери отколкото ти него:)! , До като ти пиша насочвам енергия към теб защото то всяка мисъл има енергия моята енергия подобрява ли твоето състояние.? Относно ситоациите ако не плащаме за нашите грехове плащаме за някой близък за това избявай да мислиш.... В момента се намираме на земята и сме в плът (състояние за плащане никой не ни е питал дали искаме да сме на земята... Съветва те да молиш Бог да те свържи с който той иска, а не чрез този които ти искаш, чрез полов контакт

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: 5cd9f6fae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За да те разбира някого или трябва да намери духа с който си писала... Но това не е най подходящия вариант защотото може да доказва и него до твоето състояние по добре е той да те доведе до неговото състояние ако прецени че е по поносимо от твоето. Трябва да намериш някой който е свободен и има свят дух да ти пише(говори) - изпраща енергия към теб и неговата енергия с се отразява в твоето себе си тогава ще се чувства добре! Писах още един коментар м43 съм

 
  ...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: b76f1bbcec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1 - пожелавам ти от все сърце да преживееш това, което аз, да те подлагам на системен тормоз, много благодаря за подкрепата и съдействието, явно грешах, че може някой да подкрепиш жертва на психически и физически тормоз, това не са глупости, това е моят живот.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 20 дни
hash: a0149f1f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   до номер 1 - нечовешко поведение спрямо болката на другите.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: 204dbb927e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Потърси помощ от психолог Ани Владимирова! Тя е много добра

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: ff290b9fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей. На първо място не обръщай внимание на снизходителните коментари тук, нека се самосезират админите на сайта за мнения, които са в пълно противоречие с "правилата" на сайта. Ситуацията, която описваш е много тежка, особено за подрастващ човек. В основата на развитието ни като хора са родителите. Всеки заслужава здравословна среда, в която да израсне. Когато семейната среда е токсична се отравя и психиката. Подобни детски травми водят до други проблеми впоследствие. Имат ефект върху отношенията ни с околните, самочувствието и тн. Напълно нормално е да се чувстваш по описания начин ако връзката с майка ти е нездравословна и токсична. Съветвам те да започнеш терапия с психолог. Няма ли някой близък, към който да се обърнеш за подкрепа? Баща, баба, дядо? Някой от семейството, който да ти подаде ръка? Майка ти явно не е психически стабилна, това неизбежно води до тормоз над най-близките, в случая ти. Вид садизъм проявява тормозейки те. Няма да е зле да посещавате терапия заедно.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 787c40fa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Все едно чета себе си. Трудно ще намериш приятели, повечето хора са ни само познати скъпа. Много съжалявам, че психиатър не ти е помогнал. Моята майка е същата и баща ми, понякога се чудя ако се самоубия дали ще се обвиняват цял живот над думите, които са ми казали.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker