Сама?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама?!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2362 пъти
Здравейте! Честно казано, не знам откъде да започна.. ами знам само, че историята ми ще Ви се стори банална, отегчаваща..

Ами момиче на 17 съм. И да нямам си приятел. (сега ще ви обясня защо). Като за начало ще кажа, че не съм някаква зубарка или баба Яга. Всеки като прочете, че на 17 си нямам приятел и си прави погрешни заключения. Добра ученичка съм, не съм някоя бунтарка или нещо от сорта. На дискотека не ходя, не защото родителите ми не ми позволяват, а по простата причина, че според мен това не е място за запознанства и не обичам просто тези места. На кафе излизам, но незнам може би предпочитам да съм си вкъщи..

Излизам с класа си, прекарваме си добре. В смисъл забавлявам се, но защо съм сама? ! През уикенда съм на село със семейството си. Там отиваме да помагаме на баба ми и дядо ми. Те имат достатъчно животни, за се вадят добри пари.

Имам всичко, нищо не ми липсва. НО ми липсва някой, който да ми е по близък, някой на който да разчитам, някой с който да се прибирам вечер, а не да слушам музика..
Просто не мога да си обясня причината, заради която съм сама. Много е гадно всички около теб да обясняват къде са ходили с приятелите си, а аз какво? ! С какво съм по-различна?

Незнам, мисля си, че може да е от това че съм малко срамежлива, но каква пък и те са хора. Познавам ужасно срамежливи, без самочувствие хора, но те си имат приятели..

Ами май това беше..
Кажете ми какво да правя. Извинявам се за правописните грешки, ако има такива.
Благодаря, че прочетохте историята ми!
:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0aa3aac79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега.. Изглеждаш ми домошарка :)
Първо не се учудвай от цялата тази ситуация. Просто в момента "еталона" за девойките на твоята възраст са дискотеките и тем подобни компании. Ти си имаш други разбирания и предпочитания, но това не те обрича на вечна самота.

В момента учиш, вероятно ти предстои следване, а точно в тези години ще се запознаеш със страшно много нови хора. Сега може да ти се струва безнадеждно положението просто защото те е заляла някаква вълна от отчаяние, но си само на 17 и нещата стоят по съвсем друг начин. Не отдавай толкова голямо внимание на един фактор от живота на всеки на тийнейджър.
Струваш ми се умно момиче и вярвам, че ще намериш точният човек за теб.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 20f4a6f904
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако идеш един-два пъти на дискотека съм сигурен, че ще си намериш приятел :D

къде ходиш иначе? отговоти си на този въпрос и виж там дали има момчета, евентуално някое с което може да станете приятели

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 072c4f2109
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! И аз съм в такова положение, също съм на 17, само че съм момче. Никога не съм намерил един свестен приятел-всички са едни идиоти дето се правят на голяма работа, предатели, простаци и т. н. Не обичам да ходя по дискотеки и кафенета. Не мога да намеря подходящи хора и съм самотен. А иначе съм сред най-примерните ученици в класа, а вероятно и в училището.

И все пак се радвам, че запазих себе си. Ти също бъди себе си-все някога ще намериш сродна душа, но бъди по-търпелива. Щом в момента не виждаш подходящи за теб хора, по-добре бъди сама. Всичко ще си дойде на мястото, но след време. Сигурна ли си че има срамежливи хора без самочувствие, които да имат приятели?

Аз съм срамежлив и никакви приятели нямам. Всички са ми просто познати. Но това е въпрос на късмет-може да наистина да си права. При мен, както и при теб вероятно причината е че сме нямали късмет да попаднем на свестен клас.

За съжаление днес простотията се цени повече от човещината. Може да съм сам, но другите са простаци, а аз не съм. Същото се отнася за теб-ти сигурно си по-свястна от другите. Боклуците са те, а не ти. След като се чувстваш сама защо изобщо излизаш с класа? Остави ги да ходят където си искат. На теб не ти трябват такива.

Аз никога не ходя на кафе или някъде другаде с разни от моя клас, защото знам че ще ми е досадно и скучно. Присъствам единствено ако се събарем някъде целия клас заедно с класната. Просто стой си в къщи и учи или си измисли някое друго занимание. Това е по-хубаво, отколкото да излизаш с хора, които не са подходящи за теб. Но не губи надежда, че ще намериш подходящи. Може да не е сега, но все някога ще стане. Пожелавам ти много късмет.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 864469f1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, случва се, живота понякога е изключително демонстративен. Има едно момиче в класа ми, цялото училище и се подиграва, пълна е, къпи се веднъж-два пъти месечно, носи 2 скъсани блузи и такива дънки, на характер е много отворена, но иначе заплашва с директор и плаче.
Дори учителите и казват да поддържа по-добра хигиена. Е до тука е имала поне 6-7 приятеля. Нямам идея на какво се дължи. Опитай да излизаш повечко и заговаряй хората, би следвало да се получи нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 970e0a929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Офф немога да ги разбера тия като теб има с кой да отидеш на дискотека а не отиваш а аз си умерам да ходя по дискотеки икафета ама за жалост няма с кой....

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3d8705a191
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче на 19 и съм в същото положение. Срамлив съм и съм със вкус, а не некакъв чалгар, който гледа в кое кафе да отиде и къде да се напие, и редко пропуска дискотеките. Аз следвам в момента, но съм с малко приятели, просто защото всички са некви едни и същи (цел живот едни и същи :D ) Само се събират да пият и слушат чалги и тия познати историй.

Тъй че и аз съм домошар и не се срещам с много хора.
Но вярвам че любовта се среща когато най-малко я очакваш. Всеки си има половинка и неможе да се разминеш с нея и да не се срещнете. Просто трябва малко търпение. Въпреки че понякога просто не можеш да гледаш другите, влюбените, хванати за ръце и усмихнати, а ти сам и няма никой до теб, нямаш някак си смисъл в живота, губиш смисъла му без половинка. Но поне никога никой не ти е разбивал сърцето, радвай се за това и не губи вяра и надежда-всеки среща любовта на живота си. :)
Чао Чао и приятен ден :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bff5d5f3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:Благодаря на всички за коментарите.
Номер 1-Благодаря ти за това което каза. Прав/а си. Само на 17 съм живота е пред мен, но точно сега имам нужда от някой който да е с мен.. Просто досега не ми е правило такъв проблем, ако мога да го нарека така. Незнам просто вече какво да си мисля. А и.. забравих да кажа, че досега не съм имала приятел.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fadd6053ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №1 и №2 са прави - различаваш се от "еталона" (много по-интелигентна си) и си домошарка. Това води до 2 проблема: първият е, че малко по-трудно ще си намериш човек като теб, понеже са рядкост (масата са простаци); а вторият е, че като си седиш в къщи няма как да срещнеш някой, който също обича да си седи в къщи, нали (освенй по Интернет, може би, но и там плявата е много).

Така, че - ходи на дискотека. Наистина не е най-доброто място за запознанства, но все пак е НЯКАКВО място... Я си представи, че точно там срещнеш човек, също като тебе, дето и той едвам се е навил да отиде?

Иначе можеш да пробваш да ходиш на танци, да участваш в танцови групи, нещо йога да тренираш, курсове и семинари по психология, хипноза, разни духовни практики... На такива места можеш да се запознаеш с по-духовни и по-осъзнати хора...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 76dd1d00c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила, не се притеснявай, историята не е банална. Аз съм на 18 и досега не съм имала сериозна връзка, само няколко свалки и срещи, а не съм някаква антисоциална задръстенячка. Просто като теб си падам домошарка, а това води до по-малко излизания, социални контакти и запознанства. На дискотека ходя само около 2 пъти на месец, ако ходя по-често се чувствам енергийно изцедена, може би като мен си падаш по-интровертно настроена.

Предлагам ти уикендите да ги превърнеш в излизания с приятели, за да си повечко време навън с хора на твоята възраст, така повече момчета ще разберат за съществуването ти и ще си в полезрението на повече пичове, така ще се намери някой, който ще иска да те свали ;)

Просто се насили да излизаш малко повече, не е задължително да е чалга дискотека, ако не ти харесват, има много други места за забавление ( денс клубове, пъбове, даже и местния парк :P) Вземи приятели за кураж и се забавлявай. p. s. и аз съм срамежлива, но момчета са ми казвали, че това ме прави даже по-чаровна, така че го приеми като плюс за теб ^^ успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ebe1a13fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Искаш ли да си чатим, ще ми бъде много приятно.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bff5d5f3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От авторката:Мерси на всички за коментарите!
Номер 13-Да,ще ми бъде приятно и на мен. Можеш да ми пишеш на: tv_d@abv.bg

модаратор - моля, пишете тук под формата на коментар, когато сте влезнали в контакт, за да махнем мейла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker