Тормоз в училище, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз в училище, помощ!
преди: 3 месеца, 17 дни, прочетена 553 пъти
Аз съм момиче на 14 години. Уча в елитно училище, имам си приятели. Справям се добре в училище, изкарвам хубави оценки. Но в класа ми има едно момиче, което не мога да понасям. Обижда ме постоянно, все намира за какво да се заяде с мен. Нищо лошо не съм и направила. Голяма манипулаторка и лъжкиня е. Злепоставя ме пред някои от учителите, говори лоши неща за мен, и някои от тях и вярват. Един от учителите дори ме беше заплашил със забележка, след като тя ме наклевети пред него. Всички я мразят, дори и "приятелките" и. Те продължават да се движат с нея, защото ги е страх, понеже тя ги изнудва. Всички я мразят, но ги е страх от нея. Когато кажа нещо грешно започва да ми се смее, когато направя нещо грешно по физическо ми се смее. Не издържам вече! Мразя я от дъното на душата си. Много обича да се подиграва на другите, но когато някой се оплаче от нея започва да крещи, че не било вярно и да се изкарва жертва. Но когато някой се подиграва на нея (което се случва рядко)вдига врява до Бога казва на всички учители и се изкарва света вода ненапита.
Не издържам повече! Моля ви хора помогнете ми, как да спра този тормоз. Аз дори не знам защо ме мрази толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 5e92c2ec02
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Тази е просто някаква комплексарка, не ѝ обръщай внимание! И аз търпях тормоз в училище, но вече не е толкова зле.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: d04233349b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Спри да и обръщаш внимание. Кажи и, че света не се върти около нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: f3a077af48
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Проблема няма да се реши от само себе си, ако си замълчиш, ще продължава тормозът с още по-голяма сила. Говори с Класният си ръководител, разкажи му за казуса, кажи му, но без да го правиш! , че ако не се вземат мерки и тормозът не спре, ще дадеш гласност на случай чрез медиите!!! Ако класният ти ръководител не направи нищо, отиди и говори с Директора, на него ще му кажеш, че си говорила с класният си ръководител, но няма резултат и ще дадеш гласност чрез медиите, без да го правиш!!! Добре е, когато отидеш при Класният си ръководител и Директора с теб да имам възрастен човек, твоя родител или близък роднина. Сподели случай с твоите родители, няма нищо срамно, на всички се е случвали, поискай тяхното съдействие, те да разговарят с Класният ти ръководител и Директора, в краен случай отиди сама, но гледай с теб да има друг човек, твоя съученик или приятел, някой, който да потвърди казаното от теб, но при всяко положение отиди, не оставай нещата да се решат сами, защото това няма да стане! Успех и пиши какво е станало!

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: d8064ad944
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Хора които ти казват " Не й обръщай внимание" подобни съвети не работят. Само хора които са имали тормоз в училище могат да разберат какво ти е. Освен да смениш паралелката, или училището? Толкова ли е тежка ситуацията? Ти трябва да си, или 4 клас-5. Поправи ме. Вероятно ще я търпиш още няколко години и ще ви се разделят пътищата, като започнете да учите за професии..

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: cec35254a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 и 4 са най-прави! Какво чакаш? Не мълчи, а действай!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 695c8831b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Неприятно е, че ти се случва това, но има и добра страна. Ще се научиш как да се справяш с гадняри, каквито в живота има много, даже и след училище.

На първо място, самата ти бъди наясно, че тя нищо не може да ти направи. Колкото и да злослови, да манипулира и заплашва, всичко е блъф, за да се чувства тя по-велика. Няма никаква реална власт.

Второ, ако реагираш така, все едно тя действително може да ти навреди, само ѝ вдигаш самочувствието. Като ти говори глупости не казвай нищо, гледай я все едно е идиот, какъвто е, и не се ангажирай с нея. Като ти направи мръсно, отстоявай твоята позиция пред учителите и другите замесени, но не влизай в директни конфронтации с нея, иначе ще те изкарат теб агресор. Игнорирай я и я избягвай максимално. Нищо няма да решиш като се оплакваш, заплашваш и т. н.

В училище ме тормозиха 3 момичета и са ме докарвали до плач (веднъж). Учителката виждаше част от това, което става, защитаваше ме отвреме-навреме, но като цяло нищо не се промени. Аз не съм ги предизвиквала никога. Бяха ми основно досадни, не го преживявах кой знае колко дълбоко. Приключи като завършихме класа и така или иначе отидохме в различни училища. Радвам се, че не се занимавах с тях, да търся справедливост и т. н, защото би станало по-зле. За какво ми е да се занимавам с досадни мухи?

А досадни мухи има много. Наскоро приключих отношенията си и с работодателка, която се опитваше да ме манипулира да остана да ѝ върша работа при неблагоприятни условия за мен, като ми обяснява, че съм била некомпетентна, не съм ставала за нищо, познавала всички работодатели в сферата и нямало да мога да си намеря друга работа, защото щели да я търсят да я питат за мен. Това след като предишните месеци ми е давала позитивна обратна връзка. За щастие аз съм наясно, че говори пълни глупости и няма никаква реална власт, така че просто не реагирах и се постарах да си приключим отношенията възможно най-скоро и без излишни разправии.

Не се отчайвай, дръж се на ниво. Никой не може да те манипулира, когато ти си наясно със себе си и си пазиш достойнството. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 86b3152702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 4 точен коментар.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: a84180ef70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Аз като завършила вече и минала през това ще ти кажа, че съжалявам само за едно - не се записах на таекуондо, за да разбия носа на всеки, който ме закача. Който ти казва "не й обръщай внимание" не е минавал през това. И на мен ми даваха такива съвети и онези квачки ми се качиха още повече на главата. Бъди зла с тая както тя се държи с теб. Тези досадници освен да ги удряш с техните камъни по техните глави от друго не разбират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker