Останах без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Останах без приятели
преди: 3 месеца, 10 дни, прочетена 507 пъти
Здравейте! Много ви моля да ми помогнете. До скоро имах прекрасни приятелки, с които се разбирахме и си споделяхме всичко. Толкова много ги обичам. Но едни кифли от класа ги настроиха срещу мен, и те станаха техни приятелки. Не знам какво са казали за мен, но бившите ми приятелки казват, че не им се занимавало с мен и нямало да ми простят. Нищо лошо не съм направила. Мислех, че са ми истински приятелки, и никога няма да ме изоставят, но съм се лъгала. Постоянно се мотаят пред мен за да ме дразнят. На всичкото отгоре ми се подиграват и ме обиждат. Разберете чувствам се ужасно когато в междучасието всички си говорят и се забавляват с приятелите си, а аз стоя отстрани сама. На всичкото отгоре въпросните кифли заедно с бившите ми приятелки отишли при една от учителките, и ме наклеветили пред нея. В часа тя ми каза пред всички:Ако още веднъж чуя, че си казала подобно нещо часовете ми ще станат ад за теб, няма да искаш да влизаш в моите часове.
Настроиха всички момичета от класа срещу мен, и всички момичета ме отбягват. Опитах се да се сдобря с приятелките си, но те не искат да ме изслушат. Някой който е бил в моята ситуация ще ме разбере. До вчера имаш приятелки, които обичаш и им вярваш, а днес те отбягват. Чувствам се отчаяна. Искам да се самоубия.
Моля ви дайте ми съвет, защото не искам да отивам на училище и да бъда самотна. Може-би приятелките ми никога повече няма да ми простят. Ще трябва да се сприятелявам с момчетата или да си търся приятели от другите класове, а по принцип не завързвам лесно нови приятелства. Моля ви дайте ми съвет. Никой не ме разбира, а се чувствам толкова самотна и отчаяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 10 дни
hash: ae05992021
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Разбирам те, аз съм преминала през това нещо. Не казваш на колко си, но вероятно си поне на 12. На мен като по-малка ми се случи същото. Мислех си, че съм намерила истинска приятелка, но се оказа предателка. Всички се настроиха срещу мен, ужасно е! Дори съм плакала заради тях. В днешно време хората гледат външността, а не характера на човека. Мислят си, че ако си по-кротка от тях и не се обличаш с къси потници, например(това се отнася за мен, макар че когато някой ме изнерви започвам да крещя), значи не ставаш за тяхната групичка. Но те не знаят какъв е човекът отвътре. А за това как да те посъветвам:може да се запишеш на нещо, което ти харесва(някакъв спорт например). Там ще си намериш приятелки, макар че не съм сигурна в това. Засега не знам какво да те посъветвам още, но вероятно някой друг ще го направи.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 95b07018be
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мила, разбирам, че ти е гадно, но се замисли:Приятел ли е този, който вярва на другите вместо на теб самата? Приятел ли е този, който те изоставя с лека ръка сякаш си нищо?

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: d76e5b4c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Казвай директно на класния ръководител!!! Да те настройват срещу хората от класа е в повече, какво остава за други учители! Веднага 'и/му кажи какво правят те, цялата ситуация обясни! Няма какво да чакаш - те така могат утре да те обвинят в нещо сериозно и да те изключат! И ако не се оправиш с тях... може би, ще е по-добре да се преместиш в друга паралелка или в краен случай ако тормоза продължава в друго училище! Вземи мерки, докато е време... препоръчително е скоро да кажеш и на вашите!
Успех

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: f4d845352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Привет, мило момиче, съжалявам, че това ти се случва, но искам да знаеш, че колкото и да ти е трудно в момента, не си сама и е въпрос на време да си намериш истински приятели. Ако тези момичета ти бяха такива, щяха да дойдат да поговорят с теб и нямаше така лесно да ти обърнат гръб.
Моят съвет е, ако толкова държиш на тях, да се опиташ да поговориш и да разбереш защо са постъпили така, но в никакъв случай не се чувствай виновна, с времето нещата ще станат по-добре. Не спирай да вярваш в себе си!

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 75a0146bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първо и най-важно, не се опитвай да се самоубиеш заради такива глупачки (меко казано), каквито са "приятелките" ти. Разбирам в каква ситуация си, защото и аз преживях нещо подобно, когато бях в осми клас. Моят най-добър приятел(от втори клас) се сприятеля с хора, които аз не харесвах, и след време тези хора започнаха да ме тормозят, а на моя приятел въобще не му пукаше за това. Аз не му казах нищо но му простих в моето съзнание. След почти пет години вече почти не говоря с него. Сега за съветите можеш да опиташ да обясниш на класната си какво се случва и да видиш какво ще направи тя. Ако това не доведе до решение, можеш да смениш училище. Замисли се, ако вече нямаш приятели там, няма да ти е трудно да се преместиш. И накрая, тези пътанарки не трябва да ти прощават, а трябва да се извинят на теб и да се надяват, че ще им простиш. Да бъдеш сам и да си самотен са две различни неща.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 99627384b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   , , Може би приятелките ме никога повече няма да ми простят"

Не ти трябва да искаш прошка от приятелките си, а те от теб. Държали са се ужасно. Освен това истинските приятелки си имат доверие, а на тях някой им е казал нещо и те веднага са скочили срещу теб. Няма смисъл да опитваш да си ги връщаш. Ти не се нуждаеш от такива приятелки.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 2196388332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз не съм толкова възмутена от поведението на "приятелките" ти, колкото от това на учителката. Един истински педагог не би си позволил да порицава публично без да е на 100 процента уверен какво се е случило. Моят съвет е да споделиш с родителите си какво се случва, отделно да поискаш да разговаряш с въпросната учителка насаме и да и обясниш ситуацията.
Преживяла съм същото. До такава степен не ми се ходеше на училище, че всяка сутрин ми се гадеше, корема ме присвиваше. Сега си давам сметка, че съм се държала адски глупаво, но за жалост в онази възраст човек няма житейски опит и е много лесно да бъде сринат.
Онова, което аз направих е, че тотално игнорирах тези момичета, просто не съществуваха за мен. Аз съм от хората, които комуникират еднакво лесно и с момичета и с момчета и така започнах да си общувам повече с момчетата от класа. Имах късмет да са готини и да не се вълнуват от лицемерието на другите, а да вярват на мен и да ценят моето държание към тях. Толкова близки си станахме, че продължихме да се чуваме и виждаме години след завършването ни. Интересното е, че момчетата, макар и вече мъже, продължават да са все така готини, докато момичетата си останаха същите лицемерки, интригантки и злобарки.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: aa63049542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте аз съм авторката. Една от кифлите едва ли не "забранила" на бившите ми приятелки да говорят с мен. Чух я да им казва: Ако тя се опитва да се сдобри с вас няма да и се давате.
После каза на мен: Забранено ни е да говорим с теб.
Плаках след като чух това, но не вярвам да е истина. Родителите на бившите ми приятелки ме харесват. Но ако е вярно не знам какво ще правя.
Номер 1 на 14 съм.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 77fe89e25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пробвай да си общуваш с хора от другите класове. А на училище си главно, за да учиш, а не да се забавляваш, така че не е голяма загуба да не си губиш времето в клюки и т. н. А тези бивши приятелки не те ценят, така че не ти и трябват, намери си нови извън училище?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: ae05992021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До авторката:аз съм номер 1. Значи сме връстнички с теб. А относно това дали им е забранено да говорят с теб:дори и да е истина, недей да се поддаваш, добре ти каза номер 9, на твое място бих ги отразяла напълно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker