ПОМОЩ!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121461)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

ПОМОЩ!!!
преди: 1 месец, 21 дни, прочетена 782 пъти
Здравейте, снощи едно момче ме добави в Снапчат и ме помоли да му изпратя своя снимка, след което я запази в галерията си и ме заплаши, че ако не се покажа гола на камера, той ще разпространи снимката ми в порнографски сайт. И съответно аз не го направих и сега съм притеснена и ровичкам във всеки един порно сайт. Аз го питах той не ми каза къде. Исках да ми докаже как я качва, но отказа да го направи. Заплаших го с жалба до полицията, но каза че не му пука. Което ме навежда на мисълта, че може би блъфира. Как мислите вие? Дайте ми съвет как да се справя, ако се видя случайно в някой сайт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 дни
hash: 4a60efe3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Куче, което лае, не хапе. Може би тоя идиот няма да ти разпространи снимката, щото няма топки. Не се притеснявай. Моята дъщеря също беше заплашвана със същото нещо, но нищо не беше разпространено.

М54

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: c98f6f5405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Прави се на интересен! Аз не бих му се връзвали, блокирай го веднага! Пък и ти не си пратила гола снимка, а просто снимка на себе си, нормална снимка. Тогава къде е проблема и да я качи (надали) това не е гола снимка, кво ти пука!? !?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 08446a932c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Порно сайтовете вече почти всички искат верификация с личен документ. Дори и да има твоя снимка, ти не си разголена или нещо, така че за какво им е на порно компанията да я качва. И да, най-вероятно блъфира, такива хора, изнудващи другите, са страхливци по природа

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: b07f68ea93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Абе момиче, деца се разболяват от рак и нямаме държава и институции, които да поемат отговорност, наблизо има война и стотици невинни хора загиват...

Какви голи снимки, какви пет лева?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: ae11392f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Що си пращаш голи снимки на себе си наляво и надясно на всеки, който ти поиска? !? Сега вината си е твоя, можела си да му откажеш, ама не си го направила. Което пък мен ме навежда на мисълта, че ти е харесало и си искала да те види гола, за което пак казвам, виновната си си ти.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 72fdf0f50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Кажи му, че си казала на близък роднина-полицай и той му е взел IP адреса. Не знаеш за какво и какво ще прави с него, но теб повече да не занимава. Няма и да те потърси повече, а ще се покрие и ще притичва из сенките.
А ти... Защо си толкова глупава и жадна за вниманието на всеки чеккджия, че си пращаш снимки на сульо и пульо?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 165ebdc7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо пращаш снимка на непознат? Дори и да не си гола, може със Ai да ти направи голи снимки. В момента африканците правят такава схема, пращаш нормални снимки и те с помоща на изкуствен интелект , правят много реалистични голи снимки, след което те изнудват. Съветвам всички да не приемат покани от непознати, независимо колко реален изглежда профила.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 92966e89ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Не разбрах, гола снимка си пратила на някакъв непознат ли?

Ако е така, много глупаво си постъпила.

Поне трябва да те успокоява, че нета е пълен със снимки на голи жени и едва ли точно теб ще те познае и види някой

Т. Т.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 4263d98fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спокойно няма да го направи, само е блъфирал за да му пратиш гола снимка. Моят съвет обаче е да не пращаш снимки в цял ръст. Тогава всеки, който има снимката може да те направи гола мисля, че се правеше с изкуствения интелект. Поприцнип тия снимки от далече си личат, че са направени с фотошоп. На тази Теди Цветкова и Виктория Капитонова бяха направени така.

И ще ти дам още един съвет. На 19 години съм и до сега, което и момиче да ми пращало гола снимка остава завинаги в телефона ми. Никога не бих разпространил дори след като сме скарани с дадения човек. Нито пък се хваля коя ми е правила свирки или коя съм е*ал. За по-голямата част от мъжете обаче не е така, затова внимавай.

Но снимките и клиповете се пазят това всеки мъж го прави. Който ти казва, че не го прави те лъже за да му ги изпратиш.

Бъде сигурна, че в момента на пращане вече тоя човек те има. И не си мисли, че скрийншотват за да видиш. Обикновено ползваме софтуер за записване на екрана и пак снимките и клипчетата биват документира завинаги.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 580bdaab23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Отиваш в полицията даваш жалба и го посещават от полицията, а ти не се показваш и не си навличаш проблеми, всъщност блокирай го и не контактуват с него. Сподели с родителите ти, не се притеснявай.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 4f75cbfb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Заплаши го, че ще му публикуваш номера в сайт за гей срещи (сигурно има такива - не знам, докато ровиш порно сайтовете ще намериш)
А за теб - това да ти е за урок - да не си пращаш снимки на случайни хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 122545b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   На колко си години? Оплачи се на вашите за да вземат някакви мерки. И по-кротко с момчетата, щом още не знаеш как да реагираш в такава ситуация и се паникьосваш, значи ти е рано за гаджета.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 57a4f89e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Очевидно тоя е пълен клоун. До колкото рабирам си му пратила ноемална снимка, така че няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 8d317067d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей!
| Най-важното, което трябва да знаеш, за да общуваш с непознати в тези социалните мрежи, е никога да не споделяш свои лични данни, както и снимки, защото не познаваш човека, който стои зад екрана и съответно - какви са неговите намерения.
| В този случай въпросното момче може да се шегува, да се закача поради липсата на друго занимание - може би иска да привлече внимание, да предизвика някаква реакция и пр. Но ти не бива да му се поддаваш да те манипулира.
| Не те съветвам да изпълняваш поставеното от него условие, защото няма как да бъдеш сигурна, че той няма да сподели и това изображение. Може да не си удържи на думата.
| Аз лично не изполвам Snapchat, но може би както при повечето други социални мрежи има опцията да докладваш въпросния контакт до администраторите.
| Можеш да използваш вашия чат като доказателство пред полицията. Това, че той е безразличен към проблема, не трябва да те обезкуражава да пробваш да подадеш жалба.
| Трябва да блокираш този контакт и никога повече да не влизаш във връзка с него. Според мен най-правилно ще бъде, ако постъпиш така. И просто не изпращай нищо - дори и снимка. А изображението, което си му изпратила, го изтрий. Възможно е да те лъже, че го е запазил.
| Както и да решиш да постъпиш, стискам палци всичко да се нареди и въпросният човек да си получи това, което заслужава. В никакъв случай не се притеснявай. Но следващия път не бива да се доверяваш на непознати хора.
--> И още нещо: Ако някой непознат контакт се опитва да ви пренасочва от една мрежа към друга или поиска телефонния ви номер, в никакъв случай не бива да споделяте тази информация.
| А на теб специално пожелавам много успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 91a85d1fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мен ме опасяваше това, че ще изреже лицето ми от напълно нормалното направено селфи и ще го постави върху лицето на друга гола фигура, но мисля, че просто съм се филмирала и такова нещо няма да се случи, пък ако се случи репортвам и я свалят. Относно жалбата - не мога да подам такава, защото знам само името му, а там ще искат и адрес, за да го открият! Очевидно е, че тоя глупак нищо няма да направи. Има си Господ и вярвам, че ще си понесе последствията! След тва ми разправя, че си намерил друга, обаче не била кат мен и била "умна" щото го послушала и след тва бил изтрил снимката и, демек няма да я публикува. Горкото момиче! И да, това определено ще ми бъде за урок и повече няма да се осмеля да пиша, на когото и да е било! - От авторката

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 91a85d1fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към номер 11 - нека си я пази, аз зор повече нямам! Просто си създадох много излишни драми, а можеше и без тях да се размина и да си живея живота без страх! Благодаря за съветите и на останалите хора, не мисля, че мога да кажа на нашите, защото никога не ги слушам, когато ме предупреждават, докато не си намеря белята и не се поуча сама от грешките си! Сама си забърквам кашите и сама ще трябва да си ги оправя! Всеки има някакъв труден период в живота си, приемам, че и този е такъв и, че ще мине и това. Както казват - всяко чудо за три дни! Дано момчето ме забрави и да ходи да си се радва там на снимката ми! Не можах да го накарам да я изтрие и това още ме гложди отвътре! Мисля, че ще се успокоя едва когато снимката ми не присъства в неговия телефон. Дано да го строши някъде!!! Между другото пише се Just boy в Снапчат, ако случайно някое момиче е имало опит с него, нека ми пише! Андрей се казва. Дано само да не види този пост и да не си навлека гнева му и да обработи снимката и да я качи..

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 91a85d1fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   А и нали знае, че ако качи нещо, много бързо могат да проследят IP адреса му и да го хванат, така че не би се осмелил, просто си нямам идея за какво му е снимката ми

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 5f1fc8775a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ето по-тази причина на децата интернета ТРЯБВА да е забранен! Заради такива невинни деца съществуват мрачни неща в Интернет! Ти си на 12-13-14 наай-мнгого 15 нали? И защо ти трябваше да пращаш каквато и да е била снимка на напълно непознат човек? Има достатъчно момчета около теб, фокусирай се към тях. И за кой път се доказа, че интернета НЕ Е за деца, особено за наивни такива.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: fbc4bae347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ако не е гола снимка, не виждам проблем. Реално във фейсбук всеки може да сваля снимки на всеки. Не виждам голяма разлика между това да му пратиш снимка, която вече ти е публична във фейсбук или някой да ти намери фейсбука и от там да я свали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker