Родителите на приятелят ми не ме харесват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите на приятелят ми не ме харесват
преди: 24 дни, 7 часа, прочетена 706 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм и имам нужда от съвет. С приятелят ми сме заедно от 8 месеца, познаваме се от 3 години и сме в различни градове. Ходила съм 2 пъти в тях, като първият път почти не комуникирах с родителите му, аз съм си срамежлива особено при запознанството с нови хора, а те не ме предразположиха особено. След първият ми престой са му казали, че съм тъпа с детско мислене и тнт. Втория път, който беше преди около седмица си говорихме значително повече и мина доста по-добре… или поне така си мислех, ноо явно съм сбъркала. Когато си тръгнах отново му казали как не съм неговото момиче и общо взето същите неща, като предния път. Проблема обаче идва тук, важно е да вметна, че в тяхната къща майка му е като слугиня, а баща му просто седи и нарежда кой какво да прави и как да го направи. С него трябваше да се видим за великден, като първо аз отида у тях и после сме у нас, когато каза на техните баща му казал, че съм мърла, че не съм оправяла леглото и не съм прибирала дрехите. Леглото няколко пъти тръгнах да го оправям и приятелят ми ме спря и ми каза, че няма нужда и че след малко и без това ще легнем, общо взето да не се занимавам да го оправям, а дрехите…. аз отидох с една раница с 3 блузи и 2 дънкита, които си прибирах обратно в раницата, така че дори не разбрах кои дрехи не съм прибирала. Въпросът ми е, да ходя ли за Великден и какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 23 дни, 21 часа
hash: ba14f39135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Тоя твой приятел защо въобще те натоварва с това кой какво е казал. Тези въпроси трябва да ги разреши с родителите си без да ти говори въобще за това. И ако държи на теб и е мъж на място, ще им обясни, че не желае да му се бъркат в личния живот

 
  ...
преди: 23 дни, 21 часа
hash: 0f0bc80d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Бягай с 200 от такива хора.

 
  ...
преди: 23 дни, 18 часа
hash: b61339f9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не те познавам, но от това, което си написала звучиш, като свястно момиче. Какво ти пука какво мислят за теб? Ходи и се забавлявай в край на сметка не ходиш с техните, а ако той е човекът за теб ще те защити и най-малкото няма да те остави просто, защото те не те харесват, недей го мисли толкова :)

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 18 часа
hash: 37e508c2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Бягай!!! Не само баща му е отрека, а приятелят ти!
Защо вместо да разреши този проблем с баща си ти донася дословно обидите? ! Мисли! В момента те прееъзпитава да бъдеш същата като майка му! Утре той ще се държи с теб като баща си!
Бягай, момиче! Бягай преди да е решил да те забремени, че да те обвърже, напълно в техен стил е това. Това са хора простаци, които си търсят дом. прислужница!

 
  ...
преди: 23 дни, 17 часа
hash: 7794024854
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кой командва в къщата не е твой проблем, това е техния живот и избор.
Говори с момчето и ясно изрази позицията, родители нямат право да се месят в избора на синът им, той, а не те трябва да я харесват.
Друг проблем, дръж се уважително, но приятелят ти трябва да живее самостоятелно, млади хора с родители не е редно. И не на последно място не е редно да ти казва каква са казали за теб, това е тяхно мнение, но това не значи, че това си ти. Една ситуация 10 човека, 10 мнения.

 
  ...


...
преди: 23 дни, 17 часа
hash: 6d1396faaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   След предлог винаги се пише кратък член.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 15 часа
hash: 8e84128d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Съветът ми е да не преспиваш там, все едно сте женени. Явно и двамата не сте достатъчно зрели, за да си управлявате връзката. Бащата е простак, приятеля ти се затруднява да те защити. За неоправеното легло приятелят ти не е преценил, че вината ще падне върху теб. Майка му не е слугиня, а домакиня в дома си. И също си помисли до колко, евентуално, ще се чувстваш добре в това семейство.

 
  ...
преди: 23 дни, 15 часа
hash: 28e5c6b453
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Направо не се занимавай с него. Огромен червен флаг е, че бащата е такъв. След време ако се ожените със сина, той ще се държи по абсолютно същия начин към теб както бащата на приятеля ти към майка му. Отделно това, че бащата злобее срещу младо момиче, което не познава почти е още по-голям червен флаг. Ще ти създава ядове и ще ти развали евентуалното бъдещо семейство. Много проблеми те чакат с тези. Бягай.

 
  ...
преди: 23 дни, 14 часа
hash: 8f98ee5d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   , Да не ти пука, от мнението им, това е начинът да си добре, важно е приятелят ти и ти да сте щастливи, отиди, разбира се, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 13 часа
hash: 4027eca550
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Твоят умен приятел, ако те уважаваше, щеше да спести обидите от баща му, казани за теб.
Прекарай празника с твоето семейство.
Приятеля ти не струва.

 
  ...

...
преди: 23 дни, 11 часа
hash: b61339f9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Здравейте, благодаря за съветите и мненията. За тези, които казаха, че приятелят ми е трябвало да ме защити, той го е направил, реално не ми го е казал просто ей така, а защото аз завах въпроси, аз исках да знам. Той не е съгласен с баща му, това че майка му е “слугиня” също не са мои думи, а и негови. Освен това с него бяхме много близки приятели преди това и всякакви такива теми сме ги коментирали, той НЕ е съгласен с баща си. За това, че живее с техните, няма как по-малък е с 1 година, когато завърши така или иначе мислим да живеем заедно. Това, че ще е същия, като баща си- Не е, не споделя неговото мнение и когато сме заедно, работата се дели.

 
  ...
преди: 22 дни, 22 часа
hash: ee95b254f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз не бих ходила. Тепърва ще се сблъсквал с проблема да не те харесват роднини на мъжа, дори да си родила от него. Крайно рядко харесват някоя жена поради ревност и куп други неща, като това, че ще си дава пари за семейството и детето, няма да дели сметки с тях и неща, които те няма да осъзнаят, когато плюят някое момиче или съответно жена чисто съзнателно да си го признаят. Причините обикновено са чисто финансови и времеви като се налага една линия мъжът сам да си ходи да си вижда техните, по празници може и с жената, за предпочитане е без нея и за да се откаже сама да не излязат те лошите, че му казват да идва без нея, правят интрига или я карат да се чувства зле до момента, в който тя се откаже да ходи. И тя се отказва, те това и чакат, ако имат внучета ги виждат така без майка му, абе идилия за тях. Много случаи са такива. Така че свиквай и според мен не да свикваш да ходиш, а попаднеш ли на такива въобще преставаш да ходиш. А той дори да не са те харесали какво буквално ти предава тъпите им думи, то и това е адски глупаво.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 18 часа
hash: 8e84128d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами, на 18 години синът ми да води годеница, ми идва малко в повече. Мисленето ви е детско, но няма значение- държавата има нужда от неквалифицирани работници. Не може всички да са професори. На тези години е по-важно да се мисли за образование и квалификация, а не с коя да заживея семейно. За момиче-също. Значи, нещо като майка не съм свършила, за да иска дъщеря ми да става Малката булката.
За протокола - имам 2 синове, познавала съм всички приятели и гаджета.
И да ходиш, и да не ходиш, хората са тъпи и ще ви отровят живота.

 
  ...
преди: 22 дни, 8 часа
hash: 50f9e3db23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бягай от това момче ВЕДНАГА! Тези хора, рано или късно ще ви съсипят връзката, дори и сега да се разбирате. Проблема не е в теб, а в тях. Заради подобни родители, много често децата им остават САМИ. Той не е мъж на място, щом не може да им затвори устите, много ще патиш..

 
  ...
преди: 20 дни, 18 часа
hash: 1da90376f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз тука проблем виждам не в родителите, а в приятеля - защо Ви натоварва с негативизма на родителите си?
Или е извънредно прост, или и той споделя мнението им и търси начин да Ви го каже, като се оправдава с тях.
Който и от вариантите да бъде - не се хващайте с такъв човек, прекратете, докато е време.

 
  ... горе^

...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: cac1e7e5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако пак отидеш у тях, ще има нерви и тормоз, и приказки срещу теб.
По-добре идете някъде само двамата, хотел, къща за гости, а направете едно посещение от уважение или за камуфлаж, както искаш го наричай, при родителите му преди да си тръгнеш. Пак ще има приказки срещу теб, но поне няма да се изнервяш няколко дни.
Според е малко наивно да мислиш, че това ще ти е единствената сериозна връзка или любовта на живота ти, но ти си знаеш най-добре.
А по принцип с родителите на партньора рядко са идеални нещата.

 
  ...
преди: 18 дни, 2 часа
hash: e1e3f31710
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Питала ли си е дали не го настройват срещу теб за да не те харесват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker