Грешка ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешка ли е
преди: 20 дни, 2 часа, прочетена 847 пъти
Здравейте!
Как бихте постъпили, ако в миналото сте харесвали някого от противоположния пол или поне сте искали приятелството, или да ви обърне поне малко внимание, но той не ви отразява по никакъв начин или се държи надменно с Вас, се преструва фалшиво, че е дружелюбен или пък например Ви откаже покани за излизане? След доста години на публично място се обръщате и го виждате да стои зад вас на близко разстояние да ви наблюдава и усмихва чаровно. Защото на мен ми се случи точно това. Тя ме гледаше и не сваляше поглед от мен. Явно очакваше да и се обадя. Доста дълго ме гледаше поне 1-2 минути стараех се да не се взирам постоянно в нейния поглед като от време на време прехвърлях моя поглед встрани. Очаквах да се обади, да каже нещо, но тя след като не се приближи и не се обади и й обърнах гръб. Почувствах се ужасно, че не постъпих като мъж да и се обадя и поздравя, все пак сме бивши съученици. Но как да се обадя на човек, на когото никога не му е пукало за мен? Дали наистина се променила отношението си към мен след толкова време и била искрена в намерението си да разговаряме или е обикновено лицемерие? Защо ме постави в такава неудобна ситуация да се наблюдаваме продължително? Изобщо правилно ли беше да не я отразя и да и обърна гръб?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 19 дни, 13 часа
hash: 99314a30de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Постъпил си незряло. Като сърдито тийнейджърче. Ми какво щеше да ти стане да я поздравиш, да се питате какво правите, работа и така? Нямаше да приказвате часове. Общи приказки.
Няма да разбереш каква е сега, сам си си виновен. Защото още се възприемаш като пубер. Тя пък може да не е била сигурна, че си ти.

 
  ...
преди: 19 дни, 11 часа
hash: 5e674f5f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Така си го почувствал, така си действал, значи е правилно. Не я мисли повече.

 
  ...
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 30cf3a9144
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защото все мислите с долната глава и долната глава като е обидена, защото не я уважили някога си, даже не можеш да включиш горната просто да поздравиш една съученичка от миналото.
Нееее, веднага си на мисли драмата, как и колко те гледала бла бла.
Просто е искала да те поздрави, може би е помислила, че не си я разпознал.
Не, едва ли е искала да поздрави долната ти глава.

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 8 часа
hash: 0372cf4571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Предполагам, че е очаквала като мъж ти да се приближиш към нея и да разговаряте. Да се взираш в някого е доста неудобно и не знам ти защо си го направил. По-точно, не си направил едно от двете правилни неща- да се обърнеш или да отидеш при нея. Ако си решил да бъдеш чувствителен и отмъстителен, не се свързвай, независимо, че ти е съученичка. но ако искаш да бъдеш над нещата, разговаряй с нея, ако те инициира контакт.
И, още нещо- никой не е длъжен да отговаря на поканите ти и да ти дава обяснения. Както и ти не си длъжен да й се хвърляш на врата, след като те е гледала радостно.

 
  ...
преди: 19 дни, 8 часа
hash: c4d1d4edae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Споко бе, най-вероятно просто е искала да и си получи дозата внимание и нишо повече. Изобшо не съжалявай за нишо, 5 пари не дават за никой тия жени, не се заблуждавай, че седи у тях и не спира да мисли за теб. Мои съученички постоянно ме зяпат по улиците, в момента, в който отивах да ги поздравя или да кажа нешо се почваше с курвенските номера и да се правят на интересни. Вече ги подминавам винаги щом се видим и не се и обръшам даже, правя се на интвресен и не ми дреме. Не го мисли изобшо пич, жадни са за внимание и нищо ппвече, а шом и го дадеш даже почва да те гледа презрително.

 
  ...


...
преди: 19 дни, 2 часа
hash: f033f41038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора:
Тя се взираше в мен, не аз в нея, на мен ми стана неудобно, иначе нямаше да пиша тук.
Впоследствие писах и й на лично съобщение, да и се извиня. Тя каза че няма за какво, не е обидена за нищо, вероятно не се е досетила за срещата ни. Попитах я как е, с какво се занимава е, тя ми отговори. Но интерес от нейна страна към мен нямаше, не попита нищо, получи се нещо като разпит. Извода ми че общо взето изхабих само нерви и притеснения за глупости, бях се поболял в един момент, дано не ми струва скъпо. Все пак ако я срещна някъде пак и тя ми се обади ще я заговоря и аз разбира се, но да тръгна аз да и се обаждам, просто не виждам смисъл, явно си е същата лицемерка като преди. Защото за да поздравиш и да се обадиш на някого трябва да си имате взаимно уважение, за съжаление аз не виждам такова от нейна страна.

 
  ... горе^
преди: 18 дни, 19 часа
hash: 21f3e835c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не я мисли тази, обръщай внимание на жени, които ще те ценят, има такива със сигурност, запознай се с нови хора, с нови приятели, а не да мислиш за хора от миналото, които не си заслужават отделеното време.

 
  ...
преди: 18 дни, 13 часа
hash: 99314a30de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   6, за какво да ти се обиди? Че нямаш т... да я поздравиш лично? Писал бил. Че и да припада в захлас от писане.

 
  ...
преди: 18 дни, 10 часа
hash: f033f41038
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   9, А защо трябва да я поздравявам? Аз когато съм я поздравявал и съм я заговарял, тя не ми е обръщала внимание и откровено ме пренебрегваше. Дадох си сметка, че не желае да общува с мен и го приех. Сега очаква аз да и се обадя. На какво основание?
Една друга съученичка пък срещнах на гарата, обадих и се, тя само ме изгледа и ме подмина. Баща й по-късно разтягаше локуми, че тя била ме помнила и ми пращала поздрави. Егати лицемерието!
Имам и други съученички, които бих им се обадил и поздравил на драго сърце като ги видя, защото те са ми показали дори и за
малко, че им пука за мен, показали са отношение. Помагали са ми в трудни моменти, и вярата че не съм сам.
Не съжалявам за постъпката си, защото смятам че всеки заслужава това което си е надробил, но просто съвестта ме гризе до ден днешен

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 17 часа
hash: 99314a30de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, преди колко години не те е поздравявала? ! 10-15? 20? Ти на колко си?
Вземи да порастнеш малко на акъл, а не на ЕГН. Много си злопаметен и дребнав.

 
  ...

...
преди: 16 дни, 2 часа
hash: a99aa828a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   9 и 11, Давай смело с обидите и заяждането, честно казано не ми пука. С такъв патос и смелост пишеш, че човек би помислил, че случката касае теб. Или наистина си ти героинята, мей би?

 
  ...
преди: 15 дни, 9 часа
hash: 99314a30de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, хем не ти пука, хем пишеш. В свободен свят живеем, не е задължително да мислим еднакво.
Добре- авторът е супер зрял, че го е яд на нещо отпреди сигурно 10 години. Съученичка не го отразявала и той го помни во веки веков. Срещнали се в настоящето и той се фръцнал като жена. После го досрамяло и си пописал с нея, колкото да се убеди колко е зла. Заключава, че е зла и така и се пада, че преди 10-15 години го е отхвърлила. Защото не се е метнала на врата му от писанки. Чувства се като пич.
Доволен? Дечко си е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker