На мен ли ми има нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На мен ли ми има нещо
преди: 4 месеца, 19 дни, прочетена 461 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Сега съм 8ми клас в една от най-елитните езикови гимназии в София. Проблемът (всъщност не знам дали да го нарека проблем) е, че откакто влезнах в гимназията съм харесвала около 8-9 момчета, обаче не просто харесване, а наистина ХАРЕСВАНЕ. Та проблемът е, че когато ми мине да харесвам някой, буквално веднага го забравям и започвам да харесвам друг. Да, някои от момчетата ме харесваха обратно (мисля, че някои все още), но говорим си и дотам - дори не ставаме толкова добри приятели. Аз много започвам да се обърквам кого всъщност харесвам последно. Някакви съвети?
П. С Имам си достатъчно много хобита, ходя на спорт, актьорско майсторство, чета, рисувам и свиря на пиано ПЛЮС това не ми казвайте да си уча уроците, защото И това правя.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 19 дни
hash: de8256cfe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Сама казваш просто ги харесваш, НЕ ГИ ОБИЧАШ винаги прави разлика между тези двете. Може би е нормално да харесваш няколко че дори и едновременно, но недей се хваща с всеки, защото след време вероятността да съжаляваш е голяма. Имах една приятелка малко подобно на тебе, тоест харесваше едно момче излиза с него, след като вече момчето спре да ѝ обръща внимание тя дори и няма една седмица хооп намира друг и така до днес, много момчета като я видяха, че се държи така я взеха да мислят за "лека" и започнаха да я закачат постоянно (а същност тя не е имала интимност с тях, но да ) затова ти казвам внимавай, иначе хората са нагли ще си отвориш бели

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 982e4da5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Харесай един и имай отношения с него, това е решението.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: 73dc72debf
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Хаха, ти поне си ги менкаш. Аз като си харесам, ама харесам някого става мазало. Поне половин година ме държи, най-много е било 1 година. И винаги това се случва с хора, с които не мога да бъда... кофти, но споко - ще порастнаеш. От възрастта е. Аз съм 9 клас и те разбирам. Опитай се с един от тия дето те харесват, когото и ти най-много харесваш да стане нещо. Ако не стане не е краят на света.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 7df0013969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   В подобна ситуация съм. Само че при мен това дойде след последната ми връзка. След нея не мога да се отдам на нищо. Симпатизирам хора и след известно време просто спирам. Сякаш вълнението ми се изчерпва в рамките на няколко дена, буквално.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 24c70eeba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Блъскат те хормоните това е.......

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 100cd42686
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отдавна разбрахме, че имаш много таланти, но престани да се хвалиш защото ни омръзна да ти слушаме измислиците.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 7ee9d72940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Ти все още си развиваш характера и качествата, в същото време си сексуално събудена и изпитваш влечение към момчетата и то силно. Опасността при секса е, че може да си допаднеш сексуално с човек, чийто характер и отношение впоследствие намразваш, но оставаш сексуално и емоционално зависима от него. Ако си се чудила защото жените остават във връзка въпреки че са бити и обиждани - това е част от отговора. Другото, което може да ти се случи е да прецениш, че някой е много привлекателен и с добър характер, но въпреки това секса е някак си скучен или почти отблъскващ. Това е вечния проблем - няма начин да знаеш докато не пробваш, но пробваш ли има опасност да се привържеш опасно към неподходящ или да откриеш че иначе добър екземпляр не ти допада на допир. Може да си разбиеш сърцето, може ти да разбиеш сърцето на някое момче. Толкова за емоционалния риск. Да не забравяме другите - болести и бременност. Последните може да се избегнат ако избягваш проникването или се научиш на анален с презерватив, както и да правиш орален секс с момчета, които не се славят като големи "тъпкачи" или с купонджийско поведение - последните е по вероятно да са заразени. Другия вид риск е репутацията ти и твоето себевъзприемане. Няма лошо да ти излезе име на "лека" но ако си по-бойка и знаеш как да им запушваш устите, ако решат да те бъзикат. Добре е да имаш и приятелки или приятелски кръг в който да обсъждате тези неща. Израстването е опасен път пълен с препятствия и ще се охлузиш колкото и да внимаваш. Въпросът е да не решиш да си слагаш край на живота или да гълташ хапчета. Толкова хора, почти всички израстват пубертета и се сдобиват с житейския опит от него. Че и при теб. Ще поживееш, ще видиш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 7ee9d72940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В допълнение към предния си коментар забравих да добавя и опасностите от интернет. Той предлага начини без да рискуваш физическото си тяло, от разстояние, да осъществяваш нещо което е някакъв вид самозадоволяване, но трябва да внимаваш никога да не се вижда твоето лице или други неща, по които могат да те идентифицират. Никога не разпостранявай снимки, които някой друг ти е пратил - това е престъпление. Има деца, които попадат в капана на изнудвачи, никога не се доверявай на абсолютно нищо, не изпращай нищо, а ако стане някой гаф, веднага търси подкрепа от човек със силен характер "Непукист" който ще ти помогне.

 
  ...
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 586b0018fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 1 - Трудно е да обичаш някого, с когто се познавате отгоре-отгоре

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 18 дни
hash: 1875ab118b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Перат те хормоните, нормално е за тая възраст. Ако е само харесване няма проблем

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: cf36d9c54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Оправи си характера, не е нормално да хсресваш толкова много момчета.

 
  ...
преди: 4 месеца, 15 дни
hash: d4584cb97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   До номер 11 от авторката: БЛАГОДАРЯ ТИ! :D опитвам се ;) май това е най-доброто решение.
Благодаря за всички коментари също!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker