Приятелката ми вече не се гримира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми вече не се гримира
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 6347 пъти
От три седмици ходя с едно момиче, наистина е много сладка и хубава ама когато сме двамата не се гримира. Не знам дали ще ме разберете, но преди винаги съм я виждал направена като за подиум и не знам как да и намекна и сега да се гримира. Пак казвам, не е грозна, но ми се иска и когато сме само двамата да се е понаправила. Та как да й намекна да го прави, без да се обиди?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccbbd50970
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Не знам на колко си години, сигурно не много.
Интересно по колко време прекарвате заедно на ден? Ако са по няколко часа ОК, но ако живеете заедно дори за няколко дена нямаш право да искаш това от нея, уморително е просто постоянно да се чувстваш като на подиум и ако дори и с любимият човек не можеш да бъдеш без грим във всякакъв смисъл то тогава с кого и къде? И въобще що за връзка е това?
BV

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 29abb482e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   С извинения ама си такъв идиот... Ей сега ще ти обясня накратко, да, аз, като момиче.

Нужно ли е гаджето ти да си слага купища боклуци по кожата, за да може на теб да ти е хубаво. И защо? Каква е разликата? След като била хубава/сладка, защо ти е аджеба да се наглася. Така като ти слушам плоските обяснения ми се струва момиче, като мен. Наглася се за случай, за училище също, обаче около близки може и да пропусне тази част.

Осъзнаваш ли, че повечето са с изрисувани лица, не можеш да си сигурен това вежди ли са или молив? А като излизат с приятеля си: много фон-дьо тен, молив, спирала, сенки, руж, разголени и прилепнали дрешки, червило, гланца отгоре... а твоето момиче ти има някакво доверие и не се притеснява от това че пред теб ще е без грим. Осъзнаваш ли че това въобще не трябва да те притеснява, а даже е нужно да те лъскае? !
Нея не я интересува как ще изглежда пред теб, не я интересува дали ще е с изправена или накъдрена коса, просто иска да е с теб, такава каквато е, без да се крие зад маски. По-хубаво ли ще е ако не е себе си и играе маскарад?

Иначе не знам, ако ходите на места с повече хора, вероятно ще се гримира. На центъра, мола, кино... онези формални глупости.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 090191cd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Кажи и "много те харесвам без грим, обаче като си с грим, направо ме подлудяваш... "- или нещо такова

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fc967b336b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   3 е прав.
Ти си си е избрал с грим и такава ти е харесвала, защо не. Моят мъж пък ме харесва без грим. Аз съм си намерила начини да си слагам грим така, че той да не го вижда и разпознава като грим. Мъжете, честно, много не разбирате от тези неща. Според мен обаче повече се дразниш от това, че момичето вече не се старае да е хубава за теб, нали?
Прав си да те е яд. Така постъпват повечето жени и бягай от такива. Подобни жени като се оженят и родят почват да се мъкнат вкъщи по скъсан пеньоар.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0b104e427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Аз от 16 годишна винаги слагам грим... понякога стига само спирала и червило, но не е възможно съвсем без! Имах един период, в който не ми беше до гримиране - и тогава осъзнах че имам депресия. Нямах желание за нищо. Все ми беше едно, че плаша хората.

Негримирани очите изглеждат особени, малки и недоспали, особено на блондинките. Ако сравните снимка на красиви знаменитости със и без грим - ще забележите, че без грим приличат на недодялани младежи.
Сестра ми се майтапеше, че веднъж някаква приятелка я видяла без грим и изтърсила: Честита прическа! Явно й се е сторила ошмуляна, но не е познала съвсем, помислила, че е косата...
Както знаете при определено осветление лицето изглежда по-привлекателно. Всичко е илюзия, даже и красотата на природата - под въздействието на светлини и сенки. Гримовете за очи имат функцията да пресъздадат падане на загадъчна сянка, може да се прокрадне цвят, светлина и жената изглежда по-неразгадана, красива и умна.

Скоро някъде четох, че шефовете смятали за най-талантливи и компетентни тези свои служителки, които носели най-силен грим.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8fffe2a22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ох ама, защо не си го кажеш направо без грим не ти харесва толкова. Ако държиш на нея няма да ти пука толкова дали има грим всеки път. Трябва винаги да я харесваш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a5374c9023
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Подкрепяв 2 напълно. Вероятно те дразни това, имаш чувството, че за другите се гласи, а за теб не, но мисля, че трябва да си поласкан от това, че ти има доверие. Разбирасе всичко това е важно, само ако възприемаш връзката ви сериозно

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 332adf043d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Виж сега какво ще ти кажа.. първо това да се гримираш е изкуство.. не всяка го умее.. а и тези гримове не са измислени случайно.. просто и го кажи направо че искаш да се старае и за теб.. нито ден не съм отишла на работа без грим.. болна, умряла.. няма празно.. работя с хора и не искам да изглеждам като парцал в техните очи...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f6e8d1682
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   9, ти направо ме уби. Когато си естествена, изглеждаш като парцал. :))) Сама го каза. То не е за хвалене - за рев е.

Авторе, истинската ти приятелка е под грима, под макияжа.
Чудя ти се - на теб харесва ли ти като я целуваш да й ядеш червилото, да внимаваш да не размажеш грима й?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0b104e427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Номер 10, като искаш да си естествена - ходи гола с отпуснато шкембе и прораснали подмишници. Останалото ще спестя :))

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 833fecea9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Без да се обиждаш, но... лапешки акъл.
Ще пораснеш... споко :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 33e7455dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Оле, какви глупости....Ми ти като се ожениш какво ? Ще искаш от жена ти да спи с грим ли ? Много си зле...
Номер 11, не знаех, че естествен означава ''отпуснато шкембе и пораснали подмишници'' . На една естествено красива жена не и трябва постоянно грим ! Но виж на не толкова красивите....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0b104e427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Естествено красиви хора почти няма, особено от една възраст натам! Приятни в краен случай - да, но красиви...? А на фона на блестящите звезди, които освен грим - и специфично излъчване имат - абсурд.
Без да се стига до крайности всяка една външност трябва да се подчертава. Ако не беше така - нямаше да съществуват цели индустрии.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 090191cd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   А моля ти се аз съм красива и с грим и без грим;)
Масово мъжете се кефят на мацки с лек, невидим грим. На останалите викат курви, кифли и тем подобни. Заради такива като автора младите момичета се правят да приличат на клоуни, за да бъдат харесани.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4afe192204
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Вижте, голяма дискусия направихме. Истината е, че отчасти авторът е прав, защото негримирането на приятелката му за него е първи сигнал, че тя спира да се старае да му се хареса. След 10 г. такива жени действително ходят със скъсания анцуг у дома за мъжете си и се кипрят за излизане. Имаше и примери - какво щял да прави авторът, след като се оженел. Ами да - жениш се за гримирана, слаба, нагласена булка... след 2-3 години се чудиш, коя е жената в кухнята ти.
В днешно време и без това се ползва изключително лек грим. Има всичко на пазара, така че да не изглеждаш гримирана, а поддържана, свежа.
Аз съм млада жена. Имам хубава и гладка кожа. Имам класическо лице, с класически линии, големи очи, плътни устни, само носът не е перфектен, но не смятам да го променям и въпреки това - аз поне без едно червило и гланц, без малко тониращ крем не се показвам. Показваш грижа за себе си, но и уважение към работното си място и партньора. Мъжът ми ме харесва негримирана и казва, че съм единствената жена, с която е бил, която да изглежда и сутрин добре. Но и той, като всички мъже, нищо не разбира от женски работи. След 35 часа без сън, след работа нон стоп, човекът ме намери за свежа и не разбра нищо. Гримът е тайната на Клеопатра, кои сме ние, за да не се възползваме? Момичета, не преставайте да се киприте за мъжете си - ако трябва само за тях се кипрете!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fff3412244
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   17, не съм съвсем съгласна с теб. Когато съм под голям стрес, гримът е последното нещо, за което мисля.... Аз си имам големи проблеми с кожата и ми се налага постоянно да съм с фон дьо тен, но ако трябва само да освежавам кожата си, честно казано успехът доста повече ще ме освежи.... Такова издигане на гримирането над всичко не ми се нрави. Останалата част от грима... да, може да те направи по-красив, но не до там. А специално червилото.... аз имам над 50.... много обичам, но пък точно мъжете не са кой знае какви фенове, особено пък на гланцовете, познай защо....
Това, което искам да кажа е, че не гримът те прави поддържана жена, той просто прикрива недостатъците, като им пречи при заздравяване и шари лицето. Жена, която има хубава кожа, би изглеждала добре и без грим.
Много е глупаво така да се съдят жените и още по-глупаво да се обръща внимание на един дечко като автора....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 951caa062d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Виж ся, мойто момче, ако си мислиш, че на твойта дружка цял живот ше й е в главата "ох ся как да се напрая само и само да ме хареса оня", грешиш. Щот тва е ебати тъпотията, в крайна сметка не си с нея заради тва как изглежда с грим, НАЛИ??? А може би си... еми тогава ходи си хвани някоя квартална чалга фенка и тя няма да си маха грима, обещавам ти.

послепис: Вземи порасни!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 31a7ad3840
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Много е разочароващо да видиш някоя нагласена кукла с тонове грим да сияе, а като я видиш без грим - грозна като смъртта... Аз затова търся само момичета, които са си естествено хубави, има и такива!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0f682974f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   О боже! Поредният... айде няма да обиждам :) Не знам вие момчетата какво толкова искате от нас(аз съм момиче). Едно момиче е най-хубаво тогава когато е естественo, а не с 2 тона грим по лицето си. Разбирам, ако искаш да е с лек по ежедневен грим например, но ако предпочиташ да се прави на Барби само заради теб е недопустимо. Не знам, само мога да ти кажа, че повечето момчета не могат да оценят истинската красота на едно момиче!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7d592c5219
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Кажи и другите момичета имат много хубав грим защо и ти не си слагаш, обаче и кажи че няма по хубава от нея.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58f39c92eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   абе момчета не ви разбирам - ако е без грим викате, че не се поддържа, ако е с грим - е кифла, к*рва и т. н.... вие в крайна сметка защо сте с тоя човек : заради външния вид или характера и самия човек??? не знете кво искате.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f165234c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Пич, ти си сбъркания - не приятелката ти. Изобщо не смей да й досаждаш с глупавите си мисли!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d498cd754e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Съгласна съм с номер 21. Не те знам дали въобще държиш на приятелката си, за да мислиш такива неща. Моят приятел ме харесва всякак, дори когато излизаме вечерно време само на разходка, въпреки че, почти няма хора по улицата, заради късния час, аз се притеснявам че не ми е оправена косата или, че съм нямала време за грима, но той винаги ми е казвал, че така съм по-добре и изглеждам по-истински и знам, че го мисли. Намират се и такива момчета, но явно ти не си от тях

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 103409a7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Извинявай, ама си много зле чесно! Кво значение има дали е с грим или без тряа се научиш да я приемаш каквато и да е. Ако не ти харесва естествена тва означава, че просто не си влубен в нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ac46bc66c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Щом я намираш за сладка, за какво ти е тя да носи грим? Или викаш, че гаджетата на приятелите ти носят, та и твоята трябва да е постоянно с грим? !
Лично аз нося грим рядко - понякога в училище или по поводи и се гордея с това. Естественна съм, явно и твоята приятелка се опитва да бъде такава. Защо не й позволиш?
Приемай я и я обичай такава каквото е!

Айде със здраве!! :))

SO

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 386bfd4e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Много интересни коментари прочетох. Аз съм мъж на 32 и съвсем не смятам, че слагането на грим е нещо неестествено. Живеем в 21 век, на една жена също няма да и е приятно ако мъжът до нея не спортува, не се поддържа, и има косми на гърба и разни такива. Да бъдеш красив(а) си е изкуство, любовта е изкуство, сексът е изкуство. Всички знаем, че мъжът обича с очите си, а жената с ушите. Мъже разберете, че жената не е мъж, а вие жени разберете че мъжа не е жена. Вътрешния ни свят е друг. Така както жените имат нужда да чуят по няколко пъти на ден, че любимия ги обича (въпреки че по пътя на логиката тя си знае, че той си я обича и няма), по същия начин и мъжа има нужда да види жена си красива. Един от отличителните белези на мъжа, е че трябва да е силен (не само физически), понеже ако е страхлив и слабохарактерен тогава какъв мъж е, а жената се отличава с красотата си. Бог я е създал по красива от нас. Не е нормално да видиш двойка при която, мъжа да е по красив от жената :)))))))))))))))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f909a1bd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

31.   Ами ако тя е решила да естествена и се харесва повече така? Няма да ти угоди я!!! Ако тя ти намеква да носиш пола по най-милия начин ще си сложиш ли? Хахаха и аз така си помислих

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 00aed8af5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

32.   Ами да ти кажа, аз съм момче и съм намерил разрешение на подобен на твоя проблем. На 16 съм и обичам да се обличам в подобен на SWAG стила, макар и не съвсем, понеже някои елементи не ми допадат, но прическите, високите кецове (най-вече Супра, даже и low tops нося сега през лятото) са ми просто част от стила. На мен ми харесва и на другите им харесва. Та имах една приятелка, която често идваше в нас "за да гледаме филм". Естествено вкъщи аз се обличам доста по-обикновено, защото просто не ми е комфортно във домашна обстановка да съм облечен примерно с дънки. Затова си ходя с някакъв (е малко по-swag) анцуг и тениска или пуловер за през зимата. Та тя непрестанно ме караше едва ли не всеки път да се приготвям с дънки и с прическа и така нататък. Наясно съм, че черен анцуг и тениска не са модни, но в крайна сметка е домашно облекло. Тя обаче не го осъзнаваше и така се и разделихме. Затова просто недей да караш човека до себе си да се приготвя непрестанно, защото е уморително, а на мен дори ми е досадно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 956f298d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Какво? Ти добре ли си бе момче.. По-добре да е естествена и да се радваш от колкото да прилича на чалга звездите..
Да знаеш, че по-хубаво от естествената красота няма, няма и да има.. Ако я харесваше въобще нямаше това да ти прави впечатление.. ау а пък колко е гадно в горещините да се размаже грима и да изглежда потресаващо..Тогава ще ти се иска да не носеше грим.: :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker