Кое избирате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124203)
 Любов и изневяра (30582)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19287)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кое избирате?
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 323 пъти
Ще бъда много кратка, няма да си разказвам много историята. Просто ще дам като тема за размисъл да давате мнение, защото съм на кръстопът в момента. Какво да правя с момче, което има много добър характер и най-важното - страхотно отношение към мен. Възпитан, умен, осъзнат. За 18 годишен е рядка порода в днешно време. Но идва проблемът. Физически не ме привлича. Веднъж се видяхме, всеки ден си пишем, но няма химия. Не изпитвам нищо, дори една тъпа тръпка. Вярно че от седмица се "познаваме", но дори на първата ни среща нямах желанието да го докосвам. В никакъв случай не искам да го обиждам, не съм гадна, просто не изпитах в нито един момент желанието дори да го прегърна. Не е грозен, но не е хубав.
От друга страна има друго момче, което физически ме привлича доста, но не ми обръща много внимание. Той е на 17. С него пък от 2 седмици си пишем, и скоро ще се видим за пръв път (той не е точно от София и работи, няма време). Много се радвам, искам да го видя. Най-вероятно бих му дала да ме целуне на първа среща, даже бих го иницирала, ако той не тръгне. Разговорите биват, но не е като другия.
Не знам какво да правя, всички ми казват да избера първият, но аз как ще се целувам с него, камо ли да правим секс, ако не ми идва отвътре, а сме във връзка. Няма как да се накарам и се дразня много. Пък и първият ми е съсед, вторият живее на 1 час с автобус от София. Ако има значение, на 16 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 18 дни
hash: 5de1ff3fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами срещни се с втория и виж как ще мине. Тогава може би ще имаш повече информация и ще избереш по-лесно. Казваш че вторият не ти обръща много внимание. Ами то по-добре да си с някой който найстина го е грижа за теб. Външният вид може да се промени по-лесно от характера.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: eb8bd9b3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Първият. Вторият ще е типаж bad boy, ще има тръпки, пеперудки, пожари, но и изневери, обиди и прочие Стокхолмски синдроми.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 0cc055bcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако съм на твоите години, ще избера втория. Ако съм по-голяма, сигурно и двамата няма да ги изтърпя. Ако все пак задълбочиш нещата с първия, да знаеш, че от съсед е по-трудно да се отървеш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 12ad944941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Повечето ще ти кажат да избереш отношението. Съгласна съм, че с него не трябва да има компромис. НО. Добре те разбирам, защото и аз преди време бях в подобна ситуация. Имаше едно момче, държеше се добре с мен, но физически никакво привличане. Опитваше се да ме целуне, докосне, аз все се дърпах. Неговия "love language" беше физическо докосване, прегръдки. Или поне така мислех. Като пийнеше малко и си изпяваше всичко. И общо взето така ми стана ясно, че иска... Просто не позволих нещата да се разрастват. До ден днешен сме си приятели, но нищо повече.
Относно твоята ситуация - бих те посъветвала да изчакаш малко. Опознай се още с първия, може пък да прерастне в нещо голямо. Ако не - може да си останете приятели. На никого не му е излишен стойностен човек(по твоите думи) за приятел. Втория - трябва ли ти, щом не ти обръща внимание?
И още нещо важно - бъди предпазлива. Минала съм през всичко това и знам на тази възраст какво им се върти в главата. Не бъди с някого, за да не си сама.

 
  ...
преди: 24 дни, 4 часа
hash: fccb018dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Без тръпка не става, само с ум не става, някои са умни и възпитани, но извратени и насилници или с други скрити психични проблеми. За да липсва тръпка, винаги има причин. И запомни не нслитай да целуваш момче/мъж, мъжкивт пол не обича това и никакви целувки на първа среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker