Целия ми клас ме мрази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124192)
 Любов и изневяра (30576)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Целия ми клас ме мрази
преди: 1 месец, 17 дни, прочетена 510 пъти
Здравейте!
Момиче на 16 години съм.
Класа ми ме мрази, защото отсъствах често поради здравословни причини. Отсъствието ми от училище започна от 8-ми клас, сега ще съм 10-ти. От втория срок на 8-ми клас съучениците ми започнаха да ме отбягват, да ми говорят зад гърба (случвало се и да има неправилни изкази по мой адрес пред мен) и тн. Чуствам се изолирана от класа ми. Не съм казала или направила нещо на някой. Не съм конфликтна личност и избягвам конфликти. Въпреки, че не ме харесват аз се отнасям добре с всеки.
Повечето учители не ме харесват поради същата причина. Въпреки, че винаги пиша, внивамам и не говоря по време на часовете. Не съм гамен.
Скоро почвам училище, а от сега се притеснявам какво ще е положението тази година.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 16 дни
hash: b08c3d8fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Хвани си някое по-голямо якичко гадже от 12 клас, което ходи на фитнес и има мускули и като почнат да те заяждат го викни. Ще видиш как набързо ще млъкнат и ще спрат да говорят за теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 4b800c98e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Това някой да те "мрази" (нарочно в кавички, силна дума е), защото си отсъствала, поради здравословни причини, говори само за неговия интелект. Няма как това на всички да им е причината. Не казвам нищо за тебе, не те познавам, просто явно си попаднала на мега големите олигофрени и ако един те "мрази", значи и другите започват като него. Тъпа работа. Намери си приятелчета от другите класове. Аз имам много близки от други класове. Малко е гадно че няма как да си с тях често, да, но какво да се прави. Сега ще започне годината и аз ще седя сама на чин, но честно казано нямам чак такъв проблем.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 268d65da4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Слабите хора винаги търсят някой уязвим, добър, стеснителен човек на чиито гръб да се правят на отворени и яки. Вероятни ти си такова скромно и добро същество и те злоупотребяват. Това не се случва само в училище. Навсякъде ще попадаш на такива личности. За това ще те посъветвам да започнеш да изграждаш висока самооженка за себе си, включваща знания, умения, самоувереност и самоуважение. Започни да работиш по тези 4 качества и когато наистина повярваш, че това си ти, онези автоматично ще започнат да те уважават.

Казва ти го човек, на когото много са се подигравали в детството. Нямала съм самочувствие и съм се сдухвала като са ме обиждали.

Един ден видях падаща звезда и по детски си пожелах всички момчета да започнат да ме харесват. Това се случи и аз много години след това, дори сега си пожелавам желания на падащи звезди и вярвам в тях. А то какво е станало? Аз в силната си вяра съм придобила самочувствие. Момичетата започнаха да искат да са ми приятелки, защото момчетата ме харесваха.

Продължих да развивам самоувереността, защото тя е много важна за живота. Особено за да не си позволяват дребните комплексарчета да те подтискат.

През 20те и 30те ми години вече започнах да забелязвам, че дребните души, които унижават слабите, мен ме уважават. Като съм била по институции, болници и др места на коитонпо принцип хората биват подтискани, мен ме уважават.

Това е, така работят нещата с простите хора. Добрите хора уважават всеки човек, независимо дали излъчва неувереност, дали е беден, болен или слаб, стига им само да е добър човек.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 0368868b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Децата са отвратителни на днешно време. Мразят и тормозят тихите, ученолюбивите и прочие. Щом и даскалките са същата стока, е още по-зле. Вместо да ти се радват, че си една от малкото внимаващи в час, те се мръщят. Все пак не си отсъствала за кеф, нито си имала куп неизвинени, защото се чупиш за даскало. Както имаше в моя клас съученици, които редовно ги нямаше, но те бяха хем гамени, хем слаби ученици.
Съветът на номер 1 е добър, стига някоя кифла съученичка да не си науми да го отмъкне.
Поговори с класната. Ако продължават, пробвай да се преместиш в друг клас.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 2d80896d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И мен са ме мразили заради такова нещо, но когато бях 3 клас.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 32e5a33a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сменяй училището, предполагам си в топ елитна гимназия по подобие на топ елитните западни компании в които се надявам да не попаднеш и на които не им пука защо и по какви причини ще те обсъждат и плетат интриги ако те няма. Смени училището ако може с такова, където на никой за нищо не му пука и си завърши с отличен. Ако ще кандидатстваш на запад на никого не му пука дали си от НТБГ, МАТЕМАТИЧЕСКА или СУ "Кръстьо Пишурка", там гледат успеха от дипломата, и при много ВУЗ-ове у нас вече е така. "И последните ще станат първи" е казал наш умен писател, затова събери кураж и напускай тази интригантска кочина, да не завършиш като приятелите ми от елитна гимназия с чужди езици ала бала ама четворкаджии по успех. Бори се с робството на комфорта каквото и да ти струва.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 67421a4864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   И мен са ме тормозили, бях на твоята възраст когато една съученичка ме наръга с ножица в гърба. Тогава моя клас не ме разбираха и се посветих на по малките ученици и за мое щастие те ме пазеха. Аз не смеех да ударя никого или. да нагрубя

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 67421a4864
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Забравих да споменея момче съм, бях на твоите години сега съм на 31 и като се сетя какво ми беше. Моя клас си бяха тъпанари, единствено аз бях по различен. Викаха ми гей женчо заради гласа ми, но на мен не ми пукаше защото не обръщах внимание.

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 44301dcbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съветът ми е да се преместиш.

Знам как се чувстваш. Влизайки в гимназията преминах през подобен етап.
2006 г. - 9 клас, бях звезда в класа, всички се опитваха да ми посдражават, но в един момент ми омръзна да се правя на шут и се кротнах. Имаше едно момче в класа, на което му се подриграваха още в началното училище. Един ден ми каза нещо нападателно, но го съжалих и не му обърнах внимание и продължих. След време повтори и другите постепенно застанаха на негова страна и се обърнаха срещу мен. В един момент не се разбирах с никого от класа. След два класа се преместих в другата паралелка и така изкарах до завършване. Интересното е, че се разбирах с всички момичета но не и с момчетата ( може би защото ми завиждаха за това, бях голям/и съм още голям красавец :)) дори имаше момичета от стария клас, които търсеха контакт с мен, но ги режех моментално, заради поведението им преди това.
Съветът ми е премести се в друг клас или пък в друго училище, това няма да промени нищо, единствено ще ти осигури спокойствие.

М33

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker