7 КЛАС МАТЕМАТИКА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

7 КЛАС МАТЕМАТИКА
преди: 1 месец, 6 часа, прочетена 179 пъти
Здравейте!!! Споделям ПРОБЛЕМА си тук, защото съм в задънена улица! Аз съм момиче на 13 в 7 клас! Не знам нищо ама като казвам нищо имам в предвид АБСОЛЮТНО нищо по математика! Тази година сме с нов много добър господин по математика и се държи страхотно с нас!!! Проблема е там, че не мога да се запиша на уроци никъде на близо!!! Вие какво мислите ще ме остави ли да си завърша основното образование?? Ще кандидатствам в гимназия за Организация на туризма и свободното време! Най-нажни ще са ми отценките по информационни и английски език, а аз ще правя матура и по английски! (по всички други предмети съм отличничка само и единствено по математика съм изкарвала двойки в 6 клас! )Миналата година едва завърших по математика! Бях пълна с двойки! Родителите ми нямат време да ми помагат по математика ай те самите никога не са били добри по този предмет!!! Сестра ми е имала само 3ки по математика! Едва изкарвах 3 по математика и се тревожа дали ще завърша! В 5 клас по математика имах доста тройки и мисля, че на матурата ще имам минимум тройка! (в 6 клас бях добра и по геометрия).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 29 дни, 23 часа
hash: 0c76ac7909
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако не можеш на цастни уроци защо не потърсиш видеа в Youtube кодето обясняват уроци и да си попълниш пропуските или поне най важните неща да научиш.

 
  ...
преди: 29 дни, 23 часа
hash: 8bd8ff25bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Виж сега ти дори и на матурата да имаш 2ка, минаваш. Единствено и само в 12ти клас трябва да е от 3ка нагоре. Но там няма да държиш матура по Мат. Затова се успокой. Важното е да завършиш годината по всички предмети, че да те допуснат на матурите. Това е най-важното. Като казваш, че господина е готин, еми говори с него, че това ти е тежък предмет. Те учителите по Мат са свикнали с тия неща. Поне презентации/проекти да ти даде. Говори с него ако има и консултации.

 
  ...
преди: 29 дни, 22 часа
hash: ccdf4b2633
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Препоръчвам ти да накараш някоя твоя приятелка/приятел, която е добра по математика да ти помогне. Ако не, попитай господина ти, дали може да ти преподаде частен урок или консултация извън учебно време.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 20 часа
hash: 6bb7fd6ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И най-големите тъпаци от моя клас знаехе поне малко математика. Като казваш че не знаеш абсолютно нищо, да не имаш предвид че не можеш да събираш и изваждаш. Когато имаш основата с няколко урока ще влезеш в час. Не си изръвала много ако си 7 клас. Така че натисни ваще да почваш уроци, защото ще е голяма мъка всяка година ако си така. Да не кажа ще в по-горните класове ще повтаряш на 100%, ако е истина че си много зле!

 
  ...
преди: 29 дни, 4 часа
hash: cf64ab1944
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако господинът ти е готин ще ти пише 3ка! Ще те остави да си завършиш основното!! :)

 
  ...


...
преди: 28 дни, 22 часа
hash: 8feb6a8043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, спокойно!
Не се притеснявай за това, казва ти го твоя кака на 15 години сега в момента 9 клас, която на своето НВО по математика изкара едвам 23 точки. И мога да те успокоя, че аз по математика цял живот съм била трап, с всяка изминала година все повече и повече, двойка след двойка. Като ти прочетох темата всичко ми напомни на самата мен преди 2 години...
Според мен мой съвет към теб е да не си губиш времето с математиката, ако си изпуснала прекалено много материал от минали години, няма смисъл, един път изтървеш ли я, страшно трудно можеш да влезеш в час. Вземи по скоро да наблегнеш на българския, там учи и се упражнявай, прави тестове постоянно, прави преразкази, ходи на консултации, ако нещо не ти е ясно. Същото направи и с английския, щом ще ходиш също на матура. Не казвам да зарежеш математиката, започни да ходиш на уроци, ако имаш тази възможност, но аз лично, когато започнах да ходя на уроци нещата станаха още по-зле и вместо 3-ки, започнах да вадя само 2-ки. Съветът ми е да се средоточиш върху българския, английския и останалите предмети, математиката винаги всяка година на НВО-то е много трудна и ще ти е много трудно да наваксаш с абсолютно всичко.
Виж, попринцип, ако имаш желание ще се справиш, аз просто оставих от отдавна този предмет и не ми е в полезрението толкова, за това и изкарвам ниски оценки там, нямам желание да го уча, зарязала съм го и не уча уроците там, не слушам в часовете. Ти, ако имаш желание и се стараеш съм сигурна, че ще се справиш по-добре и ще ти бъде по-ясно. Желание трябва. Като няма желание, на сила хубост не става. Всичко е възможно, ако си нахъсана до край. Горе главата и не се отчайвай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker