Задънена улица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Задънена улица
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2072 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години от град София. Мисля че най - добрият начин да излея навън всичко, което тая в себе си е като споделя мислите си в този сайт. Намерих го съвсем случайно... но ми се стори полезен и разлиен от останалите подобни, които са пълни само с простотии.

Моята история е доста скучна и може би банална, но реших да я споделя и да получа съвет. Прекарах лятото в друг град, но когато то свърши... действителността ме попари. Започнах да уча в ново училище, сивото ежедневие ми обзе живота. Но най-лошото нещо е, че се оказах далеч от момчето, което харесвам. То беше в моята компания... прекарвахме си добре заедно. Само че той се държеше много детински, само се заяждаше с мен, а това че се изнервях като че ли му доставяше удоволствие.

Въпреки това негово поведение аз забелязвах, че не откъсва очи от мен. Въпреки моето увлечение, аз знаех че една от моите приятелки също го харесва, но не и казах че изпитвам повече от приятелски чувства към него.

Скоро един мой приятел от града, в който прекарах лятната си ваканция, имаше рожден ден. Аз естествено отидох. Там имаше алкохол и малко прекалих с него, но въпреки всичко осъзнавах всичко, което правя. Както и да е... всички танцувахме, наливахме се... особено аз и Асен, момчето което харесвам, той беше легнал на дивана.

Една моя приятелка ме бутна и аз паднах върху него. След това той ме прегърна... аз започнах да му правя смучки и да го целувам. Той стоеше и само се усмихваше. Вероника, онази която го харесва, не гледаше, после стана удари ме, след това удари и Асен и излезе на терасата. След като "изтрезняхме" Асен отиде да се извинява на Вероника... все пак той знае че тя го харесва, въпреки че не споделя чувствата и.

След тази случка Вероника не ми говореше... след това се сдобрихме, но не беше същотото. Асен не е бил изобщо пиян, според всички присъстващи на рожденния ден.
Това се случи през септември, всички тези събития се развиха в рамките на 2 -3 месеца.

Асен вече не ми обръща толкова внимание, когато отида в Стрелча, градът в който се развиха събитията. Не смее да ме погледне. Говорим си, но доста дистанцирано. Той проявява интерес към Вероника. След случката с него си говорихме насаме и той ми каза че съм забавна, красива и различна от другите момичета, каза ми че не харесва Вероника, и аз му признах чувствата си. Но въпреки това решихме да забравим за тази случка... нарекохме я "грешка "... Той не иска да нарани Вери, също и аз защото ни е приятелка.

Знам, че това е една задънена улица, но въпреки това не спирам да мисля за Асен... всеки ден. Знам че той не изпитва същотото към мен... но не мога да си го избия от главата.
Усещам че съм в задънена улица... не знам какво да правя. Единствено знам че изпитвам силни и искрени чувства.

Модератор - радактирам имената, защото публикуването на лична информация (включително лични имена) не е позволено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: b3df55b761
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не позволявай на момче да те трогне с думите "Ти си различна, не си като другите. ". Никога, ама никога не приемай тези думи като истина. Момчето просто се е опитало по най-милия начин да те разкара. До колкото до "Вери"... ами.. ако ти беше приятелка щеше ПОНЕ да се опита да приеме чувствата ти към него, дори и да го харесва. Не се заблуждавай, миличка. Искрено ти пожелавам успех.
Г.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2dcd20c062
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката : И аз смятам така, но все пак ме боли... не знам дали изпитва чувства към В.... знам че е безразличен към мен искам да убия и последната си надежда за това че МОЖЕ БИ ме е харесвал... но май не ми се получава. Не знам как да го преодолея...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker