Най-добрата ми приятелка казва, че той е курвар... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрата ми приятелка казва, че той е курвар...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3078 пъти
И така, на 15 съм и по принцип съм хипер общителна, той е на 16, в по-горния клас и попринцип се озоваваме в една и съща компания... Не сме общували много, но напоследък постоянно се закачаше...

Преди около 2 седмици излязох да разходя кучето и го видях с най-добрия му приятел на отсрещната улица. Аз им махнах и те ми отвърнаха... Длед около 5 минути усетих как някой ми хвана ръката и тръгна напред да разхожда кучето. Стана ми смешно и почнах да се смея и тогава той ми каза, че имам хубава усмивка.

Като се прибирах минах през най-добрата ми приятелка и й разказах, тя започна да ми крещи, че той бил курвар, бил само за бройката, разказваше ми как спал с една от класа ни, как я оставил, а ние дори не бяхме й гаджета...

Всъщност на мен не ми прилича чак толкова на такъв... От седмица сме гаджета и вчера бях в тях. Гледахме филм, после той започна да ме целува, опипва и т.н. Усетих на къде отиват нещата, но не спрях. Изведнъж той спря с думите ,, Много си малка още... '' и продължи да гледа филма... Стана ми малко смешно и продължих да гледам филма. След като си отидох и разказах на приятелката ми тя пък започна ,, Той се е хванал на бас сигурно, ебава се '' и т.н..

Химер, мега, гига съм объркана... Вие какво смятате ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5f6b7c84f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен приятелката ти може би го харесва и затова ти говори такива гадни работи за него, щом чак и да ти крещи значи има нещо, а и според мен ми изглежда на сериозно момче щом сте започнали да се целувате и да те опипва и щом ти е казал още си малка значи не е с теб само заради секса, а сигурно чака момента когато ще си готова, така че не обръщай много внимание на тази твоя приятелка какво ти говори.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3d67631b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам защо приятелката ти се ядосва - тя сигурно е била с този или поне се е опитала но той я е зарязал и сега ти се ядосва че ти можеш да си с него а тя не. Намери си друга приятелка защото ако не си с тази като се скарате ще ти остане само той но ако и той те остави няма да си имаш никого така че по-добре си намери по-добра приятелка.

П. П. Аз не мисля че си малка на 15.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ee92ab6176
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Както каза №1 сигурно приятелката ти го харесва и затова говори против него! Недей да и обръщаш внимание-според мен момчето е свястно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 216d096e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че твоята приятелка също го харесва и иска да ви раздели, но все пак има и малка вероятност да е права. Защо не поразпиташ за него?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: be2629c77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз мисля като номер 1 приятелката ти сигурно го харесва и затова нейска да сте заедно, пък незнам щом е спрял когато сте гладалифилма едвали само заради това е с теб пък той ако е искал няма да му пука дали си малка или не! И аз имам една такава приятелка която харесваше гаджето ми и то това беше тази година и спя да ми казва, че е гадняр чак като си намери и тя гадже!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b605685541
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ммм то всичко така започва, с комплиментите!
Неискам да те засегна, но като чета какво казва твоята
приятелка, ми се струва, че е права!
По-добре я послушай. И много се разсмях когато ти е казал..
'' Още си малка '' Брей, че той пък с 1 година ехее.. не е кой знае кво..
Разбирам, че си се влюбила, но гледай накрая да не те зареже.
Но, пък може и приятелката ти да го харесва, поразпитай я малко,
излезте 3-мата на кафе, виж как ще се държи с него, как го гледа.. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 88bdbe7598
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че приятелката ти е права. Аз съм на 13 и ми се случва почти същото. В ситуацията аз съм виновна, но ще разкажа всичко лятото говорейки по скайп моите най-добри приятелки ме запознаха с едно момче което още от самото начало ме изкефи и когато си легнаха всички ние останахме да говорим сами от тогава го харесвам. Когато започнахме училище той идваше при мен гушкаше ме и т. н, но понеже аз се притеснявах и го хапех, защото ме беше срам. Нямаше как да сме заедно, защото една от тези приятелки го харесваше и не можех да и го причиня. Но.. уви с нея се скарахме цялата компания която бяхме спряхме да дружим с нея. Ето, че дойде и моментът на моя живот една вечер отново говорейки по скайп аз получих съобщение той беше написал били тръгнала с мен? Аз се паникьосах и отговорих с не той се разсърди.. на другия ден пак си писахме и се указа, че сме заедно бях адски щастлива, но трябваше да се крием от въпросното момиче никой не трябваше да разбира, че сме гаджета защото тя щеше да ми прави скандали. Дойде рождения ден на момичето и от компанията никой не и честити само той с колаж и целувки. Излъга ме, че е болен, а е отишъл на рождения и ден. Даже са се целували аз му пиша, хубаво ли се целува и го блокирах той ми пише в скайп, че не разбирал какво му казвам, че знам, че са се целували и ме лъже най-нагло даже и ми пратиха снимка. Приятелките ми казваха, че е курвар и гледа да е с повече от 2, но аз не вярвах. Послушай приятелката си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker