Толкова съм срамежлива, че... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова съм срамежлива, че...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4740 пъти
Идвам с конкретен въпрос - Как забога да мога да се сприятеля с момче, че чак да ми стане най - добър приятел? (И да си остане такъв)

Всички момичета (айде повечето) имат много добри приятели момчета. Въпроса е, че аз съм страшно срамежлива и дори не мога да кажа нещо правилно когато говоря на момче.

Имам приятелка, която има най - добър приятел - той я харесва, тя не. Това не искам да се случва при мен и как да го предотвратя? И възможно ли е приятелство между момиче и момче, без флиртове, секс и такива интимни/любовни връзки?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 494f966e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че е възможно мила :) макар, че в някой случай става така, че единият хлътва ии... но както и да е - ти казваш, че си срамежлива.. първо - не приемай това като комплекс :) напълно те разбирам и аз преди бях така, но всичко се промени. На колко си годинки? Няма значение така или иначе мога да те посъветвам щом ти е малко трудно да завържеш приятелство с момче сама, защо не помолиш някоя приятелка да те запознае с някое момче. Не да ставате гаджета, а просто така- примерно й казваш "Айде утре на кафе ама за да не сме сами и да скучаем вземи някой твой прител да става лафа" :) ии помни -не се срамувай, защото в това няма нищо неестествено да си приетелка с момче. Дръж се с него както се държиш с твойте приетелки -разговори, закачки ала бала.. И после пиши какво е станало!! :Р Късмет.
К.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4b49793b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе приятелство м/у момче и момиче, при условие че са най добри приятели няма.... или по скоро то е до време защото единия започва да изпитва чувства към другия рано или късно...

извода е от личен опит

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e077905aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До номер 2:
Нали знаеш, че не само ти си на този свят. От твоя "опит" ти твърдиш, че това приятелство не съществува. Е а аз от моя личен опит смело заявявам, че е ВЪЗМОЖНО това!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 90e39934ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най -добри приятели, момче и момиче - не става. Хормоните са си хормони. А и цялата тази свързаност води до задълбочаване на чувства и т. н.. Затова, ако питаш мен, си имай най-добра ПРИЯТЕЛКА

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6bac833b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ВЪЗМОЖНО Е!

Не ги вярвай тия глупости за хормоните-лъжа са!
Те са просто оправдания на родителите им защото децата им се държат като алки наркоанчета.

Никога не съм имала приятелка-само приятели и с никой от тях не съм ходела. А пък №2, дето си мисли, че вселената се върти около него и "личните му опити" да си затваря устата!

Жена-25 г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 23a847d1b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По някаква ирония съм съгласен с всички коментари. Да, възможно е приятелство между момче/мъж и момиче/жена, без секс. Също от личен опит.

Пак от личен опит мога да кажа, че нещата започват така, както описва номер 2. Или първо се сприятелявате и после единия се влюбва, или - както беше при мене - в обратния ред: най-напред единия се влюбва, след това виждате, че няма да стане нищо и си оставате приятели. В случая влюбеният бях аз, но ме отрязаха (признавам - тактично), защото и аз бях от срамежливите като авторката, а пък обектът на любовта ми беше от оборотните мацки. Въпреки това в стремежа си да се задържа по някакъв начин около нея станахме много близки и си оставаме такива 15 години по-късно. Междувременно може да се каже, че сме правили секс, макар че технически не сме (няма да навлизам в подробности), но това не пречи на приятелството ни.

В момента въпросната мацка доста съжалява, че не ме "взе" когато имаше тази възможност, защото сегашния й е пълен гьон и имат доста други проблеми, така че сега партиите са разменени. Но това вече е друга история.

На номер 4 мога да кажа, че най-добра приятелка и най-добър приятел нямат НИЩО общо! Без значение дали го гледаш като мъж или като жена. Като мъж с приятели може да гледаш мач, да пиеш бира и да пускаш инсайдърски лафове от работа. Като жена с приятелки може да си говориш за прически, козметици и аеробика. Между мъж и жена приятелството е съвсем друг филм.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c978546865
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Да, Кубрат, точно така ние си говорим само за прически и козметици, не пием бира и не гледаме мачове и си нямаме лафове от работата. Как въобще ще работим, като можем да си развалим маникюра или прическата? :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8c71cf1e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Възможно е, и аз мечтая за това (момче съм). Много малко са тези, които го искат. За повечето важни са секса, целувките и разни подобни. НЕ, ЗА МЕН НЕ Е ТОВА НАЙ-ВАЖНОТО. Мислил съм много по въпроса да си имам момиче истинска приятелка, но досега не можах до го осъществя. Просто не виждам подходящи за мен хора и това е. Пробвал съм, не става. Самотен и срамежлив съм, но ще си трая, щом не мога да намеря.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b791f506b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възможно е- аз имам BFF момче и постоянно сме заедно. Няма чувства между нас. В един клас сме и с него е много забавно. Аз бях срамежлива и до 4 клас с момчета не си говорех въобще. Сега само с тях дружа защото момичетата станаха някви пълни кифли дето само се лигавят

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6bac833b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз съм момиче на 13 и много ми се иска да си имам приятел момче, защото повечето момичета на моята възраст са супер лигли (гримове, червила, къси роклички и т. н). Смятам, че е напълно възможно да има приятелство между момичета и момчета. Късмет :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8bb3339caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 8, примерите бяха с цел онагледяване :-) надявам се разбра какво имах предвид. Ако е за въпрос и аз не съм фен на бирата и не гледам мачове, а жена ми прави и двете. Въпреки това твърдя, че приятелството между мъж и жена няма нищо общо с това между равни полове. (И това важи дори сред гейове и лесбийки, смея да твърдя. )

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 95d34c2d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз също много искам да си намеря приятели момчета. На 14 съм. Не ме е изсрам да говоря с тях, но просто не ме бива в самото говорене. Когато си говоря с момче не знам какво да му кажа. Не знам как да му привлека вниманието, да прояви интерес към мен, а не да си помисли че съм зле и да не му се занимава. Можете ли да ми кажете какво бих могла да направя?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 93d07a747e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз имам най-добър приятел и между нас няма и не може да има нещо, защото просто така възприемаме нещата, а ние сме си директни и си казваме всичко. Така че може момиче и момче да са ндп.
Извинете ако има правописни грешки!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7c5670582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз мисля, че и ти можеш да имаш най-добър приятел.
Опитай се да преодолееш срама си.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a6fb20a339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз имам свое мнение, че между момиче и момче най-добър приятел не може да съществува. Теоритично е възможно, но практически не, защото все някога един от двамата се влюбва и започва да изпитва чувства към другия. При мен поне така се е случвало 3 пъти.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1385084a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз пък да ти дам един съвет от личен опит... По-добре се събирай само с момчета! Повярвай ми много по-добри приятели са от момичетата... и това са глупости, че не може да съществува приятелство между момче и момиче... не е задължително да се привличат :) Момичетата сме като цяло доста лицемерни и си клюкарим (има изключения разбира се, но са рядкост), а при момчетата обикновено ги няма тези неща (пак има изключения)... Моята компания лично е изцяло от момчета и от доста време си е така и с нито един никога не съм имала интимни взаимоотношения.. имам приятелки естествено, но не им споделям дори половината от нещата, които ми се случват - просто им нямам доверие :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker