Няма такъв човек на земята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма такъв човек на земята
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2722 пъти
защото:

1. Съм свръхчувствителна, не съм срещала такива хора като мен.
2. Не мога да разбера хората които се целуват с всеки срещнат или имат някакви отношения и след това се разделят, за любов, любовта е завинаги само с един!!
3. Секс за една нощ - не мога да разбера как е възможно да правиш това с човек, с който не се знае дали ще го видиш втори път в живота си.
4. Не разбирам тези, които се хвалят с това колко гаджета са имали и как и с колко са се целували и го наричат опит в любовта. Ако тя е истинска, всичко си идва на мястото и тва дали се целуваш по определен начин няма никво значение. За мен това не е любов а лигавщина
и някакво галене на егото.
5. Не мога да бъда с човек, който не обичам- а пък някой срещнат от улицата - абсурд.

6. Ако ще правя връзки те са много сериозни и горе долу завинаги, не мога да бъда с някой ей така повърхностно, защото така все едно си плюя в лицето.
7. Семейството уж било свято нещо и се правело с любов - ами тогава защо там най-важни са шибаните битовизми.
8. Не знам за какво трябва да имаме деца - аз лично не усещам желание или потребност от такова нещо.
9. Защо трябва да мълча пред хора, било то родители и роднини, когато виждам че съм права, само защото така трябвало
10. защо трябва да ставам вместо някого от масата да му донасям нещо, понеже съм била по-млада... За да оправдае мързела си ли?

11. Откъде накъде съм длъжна да отстъпвам място в автобуса на дърти, сбръчкани старчоци?
12. Не мога да влизам в конфликти, или ако го правя, то е с много мъка и ми е адски неприятно, в същото време лесно заставам срещу неща, които ми изглеждат супер идиотски и безсмислени като тези наложени по-горе предразсъдъци от обществото.
13. Мразя домакинската работа и предпочитам да стоя по 12 часа на компютъра вместо да чистя или там каквото е.
14. Искам дните от детството - тогава всичко вървеше, както на мен ми е приятно - имаше любов, игри, забавление, приятелство, разбирателство, радост.

15. Болката ми е толкова голяма, че не мога да живея вечно с такова състояние и трескаво търся начин да намаля нивото и. С какво? С низки страсти - чалга, цигари, алкохол и т. н
16. Влияя се от хората, сравнявам се с тях и това ми носи много срам и комплекси.
Опитвам се да бъда като вас, но не мога - не мога да приема за любов това, да се разделяш с някой, хвалбите от това кой с колко е спал и оправял наведнъж, хвалбите с целувките... Както вече казах - любовта е само с един.. другото вече не е любов!!

17. Сега знам, че ще ме обиждате и критикувате и от това ще се разстроя много, макар че ми е любопитно какво ще напишете. Ще се повлияя много от мненията ви, ще се опитам да съм като вас, но ако стана, все едно не съм аз и няма да има смисъл самото ми съществуване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 474162122a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eй, това все едно аз съм го писала. И изоб6то не ме е срам от себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1bf3f86d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти пък си започнала да се правиш на миличка и добричка... надуфчица. Не знам защо пускаш т'ва... обичаш да те хвалят явно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c50625ee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На няколко пъти прочетох, че любовта е само с един. Това ме кара да споделя факта, че много момичета късат със своите партньори и, пишейки тук такива момичета, се среща по част от всички подобни истории как някоя си има резерво момче, с което не е пробвала, но то не й обръщало внимание. Такива момичета са наясно, че няма да тръгнат с "последното момче", което ще получи само временно внимание.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7e973a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Еми и аз съм свръх чувствителен. Знам какво става около мен в значително голям радиус през цялото време. И най-малкия детайл не ми избягва.
2. Аз мога. Хората са тъпи и не знаят какво е истинска любов.
3. За това се нарича секс за едно нощ - за хора, които искат да бъдат с някого за една вечер. Без правила, без последствия.
4. Съгласен, но не виждам какво не разбираш. Тъпи са.
5. Медал ли искаш? :)
6. Всеки гледа различно на тези неща. Зависи си от това какво искаш, колко го искаш. Много ще се примирят и на нещо по-малко, точно защото поне ще са щастливи за известно време, и ще се научат на нови неща.
7. Всяко семейство е различно.
8. Права си! За какво са ни деца? Нека да се правим на велики и да оставим човечеството да умре. Да не създаваме живот и да не придаваме по-велик смисъл на живота ни.. Are you f*cking kidding me?
9. Нарича се респект. Ако темата не е важна, за какво им създаваш допълнителни кусури. Стари са, да си знаят каквото си искат.
10. Мързел, умора, има всякакви причини.
11. Не си длъжна да правиш нищо. Ако си добър човек, независимо колко си зле, ще им отстъпиш, защото те са по-стари, ерго по-лесно чупливи.
12. Значи не можеш, и/или те е страх да се бориш.
13. Прави каквото си искаш, живей в мръсотия щом ти е кеф.
14. На всеки му липсва част от детсвото. Дали ще е хола, който е свидетел на епични битки с хора и дракони, армии, всякакви епични мисии за спасяване на света, дали ще е свободата и безгрижието.. и тн.
15. От това което съм прочел, ти не познаваш болка. Дори 1 % от моята болка, която нося с мен вече 5 години ще те повали на секундата.
16. Бъди себе си, и се учи от другите, дали ще е опит в нещо, знание, все тая, за да знаеш повече в бъдеще.
17. Никой не може да те обиди, освен ако ти не му позволиш. И да, най-вероятно ще те критикуват хората, защото това е твоят избор, след като си писала тука.

Ето и моята критика - Като цяло, ти си едно разглезено момиченце, което очаква всичко да й дойде на готово. Твоята мания за величие те заблуждава че ти си нещо повече от другите, че твоята болка е по-велика, че много малко хора са удостоени с великото ти внимание. Ти чисто и просто не разбираш нищо, за това нямаш никакъв опит, нито знание в невъзможно голям брой аспекти от живота. За това и спадаш към толкова долни развлечения.

Единственото, което ми хареса е твоята отдаденост в любовта.

Не се опитвай да си никой друг, освен себе си.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65e84cf509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За всичко те подкрепям защото съм същия. Само за цигарите и алкохола не ми хареса и това че не искаш деца. Това е най-голямото щастие да ти се роди детенце.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00e23f2526
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам дали ще повярваш, но не си единсвената. Това, което прочетох, сякаш съм го написала аз. Рядкост са вече такива хора като нас, но все пак ги има!!! Не знам какво да ти кажа, само знай, че не си само ти така, аз също мислех, че съм единствена, което има своите минуси в по -голяма степен и повечето не го оценяват и те смятат за задръстен, ако не си като тях, но знаеш ли... има и такива хора, които оценяват тези качества обаче друг е въпроса, че още не сме ги срещнали. Пожелавам си и на теб и на мен да имаме поне 1 такъв човек до нас. И жалко, че не те познавам... защото разсъждавам като теб :)



А ако има нападки, моля те не им обръщай толкова голямо внимание, защото хората понякога, без да обиждам когото и да било възприемат нещата по много различен начин от този на другите хора и някои не умеят или не се и опитват да се поставят на мястото на другите. Някои се опитват да ти помогнат, като ти казват неща, които не искаш да чуеш, а има и такива, които просто избиват собствените си комплекси на твои гръб и единствено се хранят от това да направят гадно на по-различните и свестните. Поне аз това съм видяла в повечето случаи и за това ти го казвам. Бъди себе си и не изневерявай за нищо на света именно на самата теб каквото и да ти коства. Не е важно правиш неща да се харесаш на другите, защото не се знае на теб самата дали ще се харесаш така!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: de472ef2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чудя се ти нормален човек ли си? Реален ли си ако си се замисли за какво живееш какво печелиш като стоиш на компиютара ти каза че ще се повлияеш от това което ти кажем, ем аз ти казвам ти си комплексарка, а ние не сме не ни пука какво правят другите, не ни пука за нищо и никой освен нашия си кеф и нас самите бъди егоистка и стой по малко на компиютара ,защото и аз като стоя повече от час се депресирам

Изобщо не ми пука за тебе (надявам се и на теб да не ти пука за мен вече )
Бъди като мен нахакана егоистка

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c8911f7d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Дали ще отстъпваш място на "сбръчкани старчоци" си е твоя работа и не си длъжна да го правиш. До възпитание е, един ден и ти ще си сбръчкано бабе.

Не съм съгласен и по точка 13- има някои елементарни неща, които една жена е хубаво да прави от време на време. Тъпо е да губиш точки по този параграф.

За точка 16 - Мисля, че е хубаво да се сравняваш с по-добрите от теб, хем се мотивираш да се стараеш повече, хем може и да научиш нещо. На мен лично успелите ми пълнят душата, може би затова не мога да вдена как биха могли да предизвикват комплекси.

По другите точки съм съгласен. :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fe89b7cf4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво, че мислиш така!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fb3534e700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   всички искаме нещо нали така? Не си единствената така че ако искаш да си живееш живота ще трябва да спазваш правилата му :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0dd33e843a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Недей да бъдеш толкова песимистично настроена. Всичките ми приятели ме смятат за нвк'ва особена, ми че на мен какво ми е? ! Намерила съм човека който да ме обича такава каквато съм, дори и да съм на 13. Наистина любовта е с един, не с всичките с които мислят, че се обичат а на другия ден са със друг (било познат или негов/негова приятелка). Всичките те са едни фалшиви хора които живеят само за да се хвалят, че имат всичко и че всички са в краката им... Това за мен не е живот. Какво толкова хубаво виждат във всеки срещнат та се целуват или прегръщат с него? ! Винаги ми е било любопитно, но от друга страна не ме интересува особено. НЕДЕЙ да се сравняваш с другите ли с нас ( които ти коментираме тук ). Ти си УНИКАЛНА по свой си начин, и правилния човек ще те намери и ще те оцени такава каквато си в действителност!!! Всичко си има своето време и начин, не бързай за нищо. Това че си свръхчувствителна те прави още толкова по сладка (нищо че не те познавам), но съдя по себе си, защото съм и аз така ;) Не си единствена запомни го! И послушай ме, не се сравнявай с никого! А доколкото за мястото в автобуса или да станеш от масата за да подадеш на някой нещо, това е просто признак на възпитание и уважение към дадения човек. Аз също съм такава и много добре знам как се чувстваш, но не се разстройвай ИМА И ДРУГИ ТАКИВА ХОРА НА ЗЕМЯТА миличка! Но все пак успех във ВсичкО! : ))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 44d050879f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много съм съгласен с теб, освен за седенето на компа 12 часа. Но иначе за всичко друго съм с теб :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a2945d3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Странно, аз съм същата! Плача за всичко и то за всякакви тъпотий , мразя малките деца, особено лигавещите се! Мразя да пенасям на хората на масата, веднъж дори казах на мама, че не съм слугиния, а те ме експлатират като такава и се разплаках. Мразя старите хора който си мислят, че трябва да им отстъпвам мстото - в един автобус, една бабичка ми каза, че трябва да стана, за да седне тя - нямаше повече места в автобуса - защото била стара - тя беше някъде на 48 не беше много стара, а аз бях ходила до черни връх и обратно пеша - бяхме на екскурзия - и още преди да и отговоря тя ми каза благодаря и ме избута от седалката! Мразя да се карам с приятелките си, свъхчуствителна съм и спирам да се храня и т. н. докато не ми простят, а като им се извиня започвам да плача! 13. Мразя домакинската работа и предпочитам да стоя по 12 часа на компютъра вместо да чистя или там каквото е. - и аз така - и мама ми казва, че съм много мързелива, пир което аз откачам, мразя да ме обиждат.

ДОСЕГА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ ТАКЪВ ЧОВЕК, НО ЕТО ЧЕ ИМА И ОЩЕ - СТРАННИ ХОРА - КАТО МЕН - КАЗВАМ СТРАННИ, ЗАЩОТО ЧЕСТО МИ КАЗВАТ, ЧЕ СЪМ СТРАННА!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e199ae29d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Виж, много добре си разсъждавала върху доста от нещата. Но връзката между това да си тийнейджър и това дали някой се интересува от мнението ти е съвсем тънка. Точно за това трябва да правиш каквото искаш, както ти го сметнеш за правилно. Не би трябвало да те тормозят изрази от сорта "защо трябвало". Всичко е в главата ти, както ти го направиш, както ти го сметнеш за правилно, без да ти пука за мнението на другите. Ето я и причината за комплексите ти - не мисли за другите, ако трябва бъди алчна, но бъди себе си. Няма нищо по-свято от твоята същност, защото всеки човек е неповторим с нещо. Всички сме различни, не се опитвай да приличаш на някого. Бъди себе си!
Успех!
GG.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d59409edc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това последното, което си написала в точка 17 - "ще се опитам да съм като вас, но ако стана, все едно не съм аз"..

.. горе долу ми наподобява на моята 18 годишна племенница, която си е харесала едно, по нейните думи много добро момче и го поканила на среща, той се дърпал известно време, после ходили на кино и той тотално изгубил интерес. Аз и казвам - остави го, не го търси, бъди сигурна, че ако си гледаш живота ще те уважава повече, пък току виж му се върнал интереса.
А тя - "Аз трябва да му показвам какво мисля и чувствам, иначе не съм аз. Такава съм, искам изразявам каквото чувствам и ако го крия ми се струва някак лицемерно и подло. Не ми се играят игрички".
След много дълъг разговор разбра, че ДА, пак може да покаже интерес веднъж, за да бъде себе си, но ако от другата страна няма реакция - ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗИ. В прекратяването на безсмисленото й поведение няма да има нищо изкуствено, а просто такт /чувствителност, деликатност, ум/.

Така че и при теб опитът ти да се държиш човешки няма да е предателство спрямо теб, а обикновено уважение и съобразяване с възприятията на околните. Ако не можеш да схванеш кога поведението ти е огорчаващо и натоварващо околните (например мързела или бездушието ти, описани в няколко от точките) - то за каква чувствителност говориш?

И не бързай да се радваш, че цениш любовта и била единствена, тъй като от написаното се вижда само, че още не си се престрашила. Поживей малко и да видим дали ако те зареже първият, след това вторият, третият любим мъж - ще кажеш точка и ще станеш монахиня за цял живот?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d59409edc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   А кое ти е специалното, не разбрах? Видя ли как половината хора тук ти казаха: "не си единствената", "странно, аз съм същата", "това все едно аз съм го писала" :)
Цялата ти тема е за това какво не можеш, не харесваш и не разбираш. Караш по най-лекото съпротивление и не полагаш в никоя област усилия, затова не се ласкай сама. Все още с нищо не блестиш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7e973a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Припадам от смях при всички тези коментари.. сбора на "великите" :DDD

Деца, порастнете малко, хванете една книга, и престанете да се излагате по такъв отблъскващ начин. Далеч не сте велики или уникални, точно обратното.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b171067f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   авторката: Скъпи номер 4, недей да съдиш хората и да си правиш изводи за тях само от няколко абзаца. Не търся внимание, изобщо нямам това за цел и не съм разглезена.... А за болката, която ти отричаш... оставам без коментар. Явно си мнооого ограничен, както повечето хора... Но какво да се прави родила съм се тук и ще трябва да се справям някак си. Всичко написано от мен е бледо копие на това което се случва в душата ми.. да отстрани изглежда сигурно че съм глезла, мързелива и т. н но никой не знае какво чувствам всеки Божи ден и това не е от пубертета. Съвсем не. Убедена съм. Ама какво съм тръгнала да обяснявам, то такива злобни критикари и големи съдници абсурд да ме разберат. А и само да допълня : не седя по 12 часа спокойно :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c50625ee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, не гледай на хората като на общо цяло, което постоянно ти налага своя вкус... И когато има нужда от обединение, мероприятие, хората трябва да си помагат, не да потъпкват едни други.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d59409edc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Пак казвам - ако беше толкова чувствителна, ако имаше емоционална интелигентност - щеше да разбереш, че абсолютно всеки си носи в себе си своите болки и трепети, които в повечето случаи остават невидими за мнозинството.
Странно, обикновено човек съди за околните по себе си, значи ти трябваше да си достатъчно жалостива и снизходителна към другите, като към човешки същества.
Но самодоволството и заблуждението ти говори за едностранчиво и повърхностно мислене, да не кажа по-силна дума.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b171067f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   офф май не трябваше да пиша.. на голям риск се изложих :((

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 744b002d6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   СТ1:
1. Като си толкова лесно ранима пази се от лоши хора.
2. Любпвта е една и с един но докато го намериш има много др. грешни избори. Ако останеш с някои от тях ще страдаш много.
3. Тук съм сагласен секс за една ношт в него няма емоцията чувствата и трапката от секса с човек на които даржиш и които искаш да задоволиш.
4. Бил съм с 1 и скасахме преди седмица бяхме заедно 2 години и половина. Няма наистина смисал да се хвалиш с такива неша ако има хора които го правят и хора които го приемат като нещо значи има много повърхносни хора.
5. Никои не може да бъде с човек които не го обича има и такива но го правят за лична изгода (материална).
6. " Ако любовта между двама души огасне значи никога не е съществувала защото истинската любов никога не гасне".
7. Семейството е определение и окова важни са хората които обичаш и които те обичат.
8. Децата се следата която оставяш на този свят децата са малките човечета носещи ти радост и щастие.
9. Мнението на всеки човек е важно може да имаш уважението към възрасните и пак да си кажеш това което смяташ че е правилно. Ако някои те подцени заради младостта ти или някои твои недостатаци тои е глупав. "Не е умен този които знае много а този чиито знания са полезни".
10. Защото мъжете ни марзи да си дигнем задниците:). И защото всеки българин се мисли за мъж след като по никакъв начин не го е доказал.
11. Не си длъжна. Ти решаваш кога да помогнеш на някои с какъвто и на вид незначителен жест да е.
12. В конфликт или бои се влиза само за нещо което си струва да защитиш а не за всяка глупост. Понякога е по доблесно да премалчиш и да отстъпиш от колкото да започнеш кавга за глупост.
13. Ако ти се живее в мизерия ок. Ако искаш да ти е хубаво и чистичко ще си почистваш след себе си.
14. Дните ти са такива каквито ги правиш тогава са били такива защото си ги правила такива сега пак можеш.
15. Болка не се намалява с опиати болката се преборва.
16. Човек които сам не се харесва и другите не го харесва. НИКОГА не ме е било грижа за това какво мисли някои за мен ако за да донеса усмивка на някои е трябвало да се правя на идиот правил сам го ако е трябвало да помогна на някои помагал сам ако някои се опитва да ми се подиграва или възползва от мен преборвам го.
17. Има неща които ми харесаха и неща които ме издразниха. Но ако се влиаеш от глупостите които ти пишат злобните хора от нета значи не си прочела " човек които сам не се харесва никои не го харесва" и друго нещо различието на един човек го прави уникален различната гледна точка на един човек го прави необикновен. Хората които са различни са хората които ще направят нещо значимо хората които ги е грижа за хората около тях познати и не са хората които могат да променят света за ден.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a48652d1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мило момиче(авторке),
1 Също съм чувствителна много, особено на филми... Иначе трябва да се научиш да не вземаш навътре обидите от хората и най вече от форумни плъхове. Нещо повече, колкото повече не те харесват, толкова по-добре за теб. Така няма какво да загубиш. Няма да се съобразяваш. Няма да се притесняваш дали ще покриеш нечии очаквания. Научи се да живееш само за себе си.
2 Аз пък ги разбирам тези хора, както разбирам и теб. Любовта за мен не е за винаги и не е само с един.
3 Секс за 1 нощ=1 много приятно изживяване за 2ма души. Физиологични нужди -какво да правиш.
4 За да се усъвършенстваш във всяка една област, се иска практика. И да, това си е опит. Не си длъжна да си като тях щом не ти харесва.
5 Ами недей:)
6 "завинаги"?? Наистина много сериозно приемаш нещата и много ще страдаш, казвам ти.
7 Не са най-важни шибаните битовизми. Нито пък семейството е свято нещо. Но да, трябва да има любов.
8 Никой не те кара да имаш деца. Поздравления, затова че разсъждаваш, а не действаш като останалите. Но по принцип действително няма смисъл от деца.
9 Не трябва!!! Винаги казвай, когато не ти харесва нещо и не си съгласна с него.
10 Не ставай, когато не ти се става. Накарай ги да се отнасят с уважение към теб. Когато на теб ти е кеф тогава.
11 Не си длъжна.
12 Не се вживявай толкова, прави каквото искаш
13 Аз лично всеки ден чистя, подреждам и т. н. и го предпочитам многократно. Пускам си техно и ми е много гот.
Но щом не искаш не го прави. Обаче да знаеш, че е срамота за една жена.
14 Детството -супер. Сети се, обаче как като си била малка си си мечтала да пораснеш, за да имаш повече свобода. Сега я имаш. Живота е в ръцете ти. Всичко зависи от теб.
15 Препоръчвам ти релаксираща музика, вана и ароматни свещи.
16 Бъди себе си
17 Не се влияй много много от чуждо мнение. Смей им се, когато те обиждат.
Не си се изложила на риск-сайта е анонимен все пак.
Не си притеснявай за такива дребни неща. Само още нещо да ти кажа -на хората угодия няма.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d59409edc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Да, изложи се на риск, въобще - много се изложи.
Сетих се - бъркаш чувствителност с лабилност.

Възмущението ти срещу родителите, които нямали право да искат от тебе нещо сигурно идва, когато се опитват да те накарат да си разтребиш кочинката. И ти пак изпадаш в чувствителност срещу "шибаните битовизми". Понеже не обичаш да спориш търсиш утеха в алкохола и чалгата?
Кажи ми - как се връзва чалгата с представата ти за вечна връзка? Кефят те курвенските текстове...??

За бога, не ставай в автобуса заради "дъртите, сбръчкани старчоци", просто спри да ги гледаш изобщо и спри да пишеш за тях!

Не бих искала да те познавам, също както хората, които те отбягват. Поне знаеш защо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7e973a25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Към авторката: Защо пък да не те съдя. Ти си написала тази тема тука, точно с тази цел, да чуеш какво мислят хората. Това че аз мога да разбера много за един човек, дори и в такива ситуации, и виждам какво найстина си, не значи че лъжа или че права нещо лошо.

Твойте жалки изводи като "значи си много ограничен" за това че казвам със сигурност че твоята болка е нищо спрямо моята са направо нелепи.

Нищо от това, което ти си написала не е бледо копие, и това имах предвид, когато ти казах че твоята мания за величие дълбоко те заблуждава.

А какво има човек да те разбира? Счупила си си нокътя и айде, края на света. Великата болка.

Ти нито уважаваш хората, нито им гледаш като хора, мислиш се за най-великата ( което е направо отблъскващо спрямо разума, който си показала до сега ), нито дори можеш да се застъпиш за себе си.
Ти дори не знаеш какво си, не се познаваш, а вече си потънала в твоят собствен свят на величие.
Примерно- 9. напълно противопоставя точка 11.

А да не говорим за твоето разглезено детинско невежие. "Откъде накъде съм длъжна да отстъпвам място в автобуса на дърти, сбръчкани старчоци? " Това е възможно най-жалкото и противно нещо, което съм чел до сега в този сайт, а можеш да си представиш какви умници са писали тука. Извинявай, даже обиждам децата, когато те сравнявам с тях. Едно пет годишно детенце е 100 пъти по-разумно и свястно човече от тебе.

Искаш ли да продължиш да се правиш на интересна? Защото мога с векове да продължавам да описвам твойте кифленски черти.

Научи се на уважение, научи се на доброта. Какви са тези ужасни егоистични и детински изблици? Какво като бабата те избута и седне вместо теб? Голяма работа! Ще умреш ли? Ще гръмне автобуса ли? Не. Млада си, цял живот е пред теб, а ти вече си тровиш мозъка с такива примитивни черти.

-Death_Blade ^

Помисли си много добре дали ще продължиш да се правиш на интересна, или вместо това ще се вслушаш в думите ми.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eb5f45eb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Момиче,
Не се чуди, че никой не те харесва. Ти си толкова самовлюбена и егоистична, че повече няма накъде...

Siiext ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker