Имам нужда от любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам нужда от любов!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4260 пъти
Имам си приятел, с 8 години по-голям от мен, живеем заедно от 3 години. Имам чувство, че нещата не вървят както трябва. Той никога не разговаря с мен, да разбере какво ме тревожи, примерно, види ли ме в не добро настроение казва, че съм психично болна и сама съм се депресирала... ако имам становище по някоя тема, той задължително казва да мълча, че не съм достатъчно осведомена и винаги е на обратното мнение.

Не зачита труда ми, аз чистя (знае, че не ми е от любимите занимания), а той след мене разхвърля и мърси, и когато задам въпроса защо го прави ми казва "На кой пречи? " е да не ми пречи, че чашата от кафето цял ден може да седи на масата, да не ми пречи, че влиза с калните обувки, да не ми пречи, че чорапите ми седят по средата на стаята, да не ми пречи че е превърнал спалнята ни в работилница.. пълно е с чаркове, кабели, жички и кво ли не... неее да не ми пречи!

Да не казвам, че все е изморен и няма време за мен. Не е изморен да виси на лаптопа до 2 вечерта, не е изморен да се занимава с колата си или с чарковете му. Дори по телефона не иска да разговаря с мен, не му било приятно да си бърбори ГЛУПОСТИ с мен, а с майка си и сестра си някой път по 2 часа си дрънкат една и също. Да не казвам, че за него всичко е финансова тема, той дава маса пари за цигари, а аз една блуза не съм си купила от както сме заедно, не може, какво като нямам какво да облека, то и той нямал ама не се оплаква.

Оня ден си купих чанта за 20 лева и сега няма ден в който да не ми се натяква... счупи ми се зъб и отидох на заболекар, отново голям проблем, той нямал един здрав зъб в устата си, аз за един съм се притеснявала. Сега сигурно си мислите, че съм някаква мрънкаща и вечно не доволна лелка? Не! На 20 години съм! И давам всичко от себе си за тази връзка. Вместо да съм по 3 часа пред огледалото да оправям мигли и коси, аз мятам прахосмукачки и парцали и готвя, за да му е уютно на приятеля ми, но той е крайно неблагодарен... дори по поводи не ме уважава с едно цвете. На рождения ми ден ми каза, ами нямам пари, какво да ти купя, аз не иксам подаръци, просто един жест, ако има желание ще скъса цвете от градската градина и пак ще ме зарадва... а дори не се почувства зле от това, че друг мъж ми поднесе цвете.

Вече веднъж се изнесох, събрах багажа и се изнесох на квартира, но осъзнах, че имам чувства и след разговор с него и куп обещания (фалшиви) се върнах. Известно време виждах някаква промяна, но след поредния скандал ми каза, че трябвало да съм благодарна, че ме е прибрал.. иначе нямало кой да ме вземе... а смея да твърдя, че съм добре изглеждащо момиче, преди да се захвана с него имах много охажори, но всички гледат на мен като сексуален обект, а аз нямам нужда от секс, а от любов. Искам да се прибера и да усетя домашния уют и да ме посрещне с усмивка, да седнем да споделим на кой как му е минал ден, да обсъдим проблемите... знаете ли, като свършат парите ми казва "защо аз трябва да се чудя от къде да взема на заем, оправяй се ти" а аз нямам познати, нито приятели, ние никаде не излизаме, на работа и обратно. Това да излезем на кафе за него е неправомерен харч, в кафенето ще ни вземат 2 лева за кафе, а за 60 ст ще си пием кафето в къщи. Той се е находил по дискотеки и барове и не му се ходи никаде, а и ВСЕ НЯМА ПАРИ. Това не е така! Можем да си го позволим, хората по дискотеките не са милионери!

И вместо мило, слънчице и пиленце, съм овца, шматка и кво ли не... мислила съм да се върна в родния ми град при родителите ми, но там няма работа! Преди имах приятели, излизах по купони бях дива и енергична, а сега нямам желание за живот, събуждам се с празен поглед, ходя на работа без желание (там са адски негативни хората, колеги.. шефове) прибирам се без желание, защото още от вратата ме заливат с обиди, обвинения. Само когато лягам да спя се чувствам добре, затварям очи и си представям живота си усмихнат и пълноценен, такъв, какъвто искам да бъде.

Има ли мъж, в който са се събрали куп негативни качества, аз задължително съм влюбена в него.
Истината е, че приятеля ми в началото беше друг човек, имаше човещина в него, правеше ми изненади, дори беше романтичен, а сега.. не мога да го позная! Дали шибаните пари не го направиха такъв! Преди, когато разполагаше с пари беше по мил и грижовен, а сега се смахна напълно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: fb0e8c217e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първоначално мислех да ти пиша, че сама си си виновна защото не си го преценила правилно. А, всъщност преди 10 секунди се замислих, дали пък няма някаква причина за тази промяна у много хора. Някак всички ставаме прекалено негативно настроени, дори черногледи.
Преди да правиш каквото и да е се опитай да проведеш нормален разговор с твоя човек. Сигурен съм, че си опитвала, но опитай пак. В крайна сметка си млад човек и няма нужда да правиш повече компромиси със себе си заради него.

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3f7e8ba1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... И ти стой там при него...
Има една дума, че "когато парите си отидат, любовта излита през комина" и донякъде е вярно, но както всяко нещо си има изключения.
Всички тук биха те посъветвали да се махаш. И с право. Сега след 3 години той има такова отношение към теб, ами след още 3 или 6, или 9? Тогава ще е ад. А ти вече няма да си толкова млада и да издържаш. Цени си здравето и психиката. Малко безволева ми се струваш! Стегни се и се махни от този човек. Може да имаш чувства, но я погледни ситуацията така- без него зле, с него още по-зле.
Аз на твое място дори бих се върнала при родителите си. Винаги има изход, само да имаш желание да го намериш.
Успех ти желая и дано ти дойде акъла да го напуснеш този :) (защото всъщност нищо не те задържа при него)
Жена 21

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 211a6159f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   " но след поредния скандал ми каза, че трябвало да съм благодарна, че ме е прибрал.. иначе нямало кой да ме вземе... " С това май сама си си отговорила. Според мен, го напусни ако не искаш да си изхабиш живота с този човек.
Сивата лисица

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 49e66614da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   „Сега сигурно си мислите, че съм някаква мрънкаща и вечно не доволна лелка? “

Не се обиждай, но точно такава си представих - едва ли съседката ни хока мъжа си по-страшно от теб. Имаш определено причини, но и сама си си виновна.

Не искала да бъде сексуален обект? Ами ти с него си само обект, дори не си сексуален обект, просто си мебел, чистачка и глупачка.
Работиш, сигурна съм, че и поемаш по-голяма част от разходите, а и пишеш, че си се изнасяла вече на квартира - значи си финансово независима, но защо си с него, не разбирам?
Не можеш ли просто да се изнесеш и този път да си безкомпромисна? Да бъдеш сама, но спокойна? И сама може да ти е уютно в дома ти, защо ти е такъв човек - нима ти е подкрепа, любовник, приятел, мъж?
Не, той е по-скоро един вампир на енергия и те дърпа назад, не само финансово те дърпа назад, а и като личност. Бъдещето ти е заложено на карта, ако не промениш нещо. В момента си губиш времето.
Ако не дай си боже създадеш семейство и деца с този, ще си поредната недоволна и вечно крещяща лелка, гонеща сополивите и невъзпитаните си деца по улиците и вечно мърлява, защото вечно трябва да чисти и подрежда след също толкова зле възпитания си мъж. Да не говорим за беднотията и т. н., която обезателно ви чака, след като излезнеш в майчинство да кажем...
Тегли чертата и вземи решението си.

Заслужаваш любов, разбиране, нежност, грижи... заслужаваш друг мъж, но от теб зависи всичко... ти решаваш.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 142f7f013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка понякога финансовите затруднения и това, че не сме учили ни пречи да напуснем даден човек, по простата причина, че лежиме на неговия гръб и че няма къде да отидем. Но ако си изучила, имаш стабилна работа и печелиш достатъчни пари за самоиздръжка, не виждам защо въобще не си си хванала куфарчето, какво ти пречи??
Нещата в една връзка винаги се обръщат, покажи характер, бъди твърда, мъжете се правят на стоманени, но всъщност ако видят, че сме сериозни и твърдо решили се за дадено нещо, което тях не ги устройва ( в случая, да му покажеш, че не може да си прави с теб каквото си поиска, че искаш момче , което да те заслужава и че си тръгваш ), падат на колене и осъзнават какво всъщност са имали. Всеки човек прави грешки и понякога дори е много малко дадена постъпка и дадено отношение да се нарече грешка, но всеки човек може да осъзнае, че е сгрешил, когато отсреща има човек, който да му го покаже.
В крайна сметка няма какво да губиш, момчета много.. всичко е до навик. Удържиш ли да си силна и да му покажеш, че НЕ той е определящия, и не си вечната даденост, ако те обича 100 % ще се промени до 1 - 2 месеца и пак ще клекне, а пък ако не направи нищо, значи не те обича и времето с него е било изгубено и просто не е имало смисъл! :) Късмет! :)

Ненн

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d10c3a2bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много си млада да се занимаваш с подобен тип хора. Най - добре го зарежи този неблагодарник и си живей живота. Бъди дива, ходи по купони ако не сега кога. Не си заслужава да бъдеш с човек който не цени труда и старанието ти

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 45c9ce6cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   разплаках се докато четях историята ти, защото и аз съм в същото положение. но за съжаление аз не мога да го напусна, защото забременях от него и няма къде да отида сега. родителите ми ще ме убият, но няма да ме приемат с дете и без мъж. ти поне имаш възможност да го напуснеш. не се замисляй въобще иначе ще съжаляваш до края на живота си. защо да си съсипваш живота с идиот като него когато можеш да си щастлива с човек, който те обича и цени. аз ако имах възможност се махам веднага.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7076c1247a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ъъм, и аз не разбирам - защо седиш изобщо всъщност при него? ! В цялата история изреждаш причини да НЕ си с него, не казваш нито една да СИ с него... и пак стоиш. Е за кво? !

Ако наистина си на 20, махай се СЕГА и си търси щастието! По-добре от това няма да стане, но ще стане много по-зле. Пропиляваш си най-хубавите години в домакинстване и чистене, хората на твоята възраст ако са що-годе самостоятелни финансово се скъсват от купони и дискотеки... Ако не това, нещо друго приятно... но тва твоето е просто тъпотия, друга дума не ми хрумва...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e8a906f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Направо ви се чудя и на тебе, авторке, и на другите като теб.
7, как така се забременява по случайност, за предпазни средства не сте ли чували? !
Авторке, не става с оплакване. Аз лично не бих търпяла и 1 ден това, което описваш тук. И както правилно ти казват хората, ако не дай боже имаш дете с въпросния идиот, какво хубаво те чака и тебе, и това дете? ! Тук има достатъчно много истории, писани от такива деца, защо поне от тях не се поучиш.
Научи се да уважаваш себе си, за бога. Той не бил такъв - глупости на търкалета. Бил си е такъв, но е внимавал да не го проявява, а сега го проявява с пълна сила, защото е видял, че си емоционално /добре че поне не е и материално! / зависима от него.
За бога, наистина сами сте си виновни, че търпите подобни идиоти, научете се на малко самостоятелност, а не да се вкопчвате за подобни долни типове, и да сте им подлоги и прислужнички! ТОГАВА има шанс да срещнете добрия и свестен човек, за който си мечтаеш, авторке.
Ако си безволева и малодушна, никой не може да ти помогне... ще си търсиш оправдания: не мога това, не мога онова, ще си остана с кретена, дано се промени, хора, какво да правя, за да се промени? !!? порасни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 99503f5ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не е задължително да се разделяте. Но е задължително да живеете поотделно. Всеки да си работи за себе си и да си преценя колко харчи. Това е по-добрият вариант, ако още го обичаш.
Ако ли пък не-знаеш какво да правиш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ce8a4bd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Бягай надалече, защото това не е живот за млада жена като теб. Направи някакво усилие - започни да учиш нещо, защото нямаш шанс без образование, опитай в по-голям близо до вас град. Може там да намериш някаква обща работа и примерно с още едно момиче да делите наема за квартирата, докато можеш да си я позволиш сама. Или дори при родителите е по-добре, отколкото на 20 да понасяш пренебрежение, дори обиди, да седиш вкъщи и да слугуваш на този човек. А, ако вземеш, че забременееш? Както го описваш да не мислиш, че ще се занимава с бебета. Изобщо - бъди по-ивнициативна. Че какво толкова намираш в този егоист, който е неподреден, мърляв, с развалени зъби, пуши и вероятно пие, обиждате... Да не продължавам, а определянията са изцяло базирани на твоя разказ. Така, че не се движи по течението, а предприемай нещо, а ако трябва и без той в началото да знае. И когато уредиш нещо за себе си /работа, учене, квартира и пр. /, тогава му кажи и си тръгни. Любовта била химия, но нали тя се поддържа и зависи от отношението на човека до теб, а се оказва, че дори няма желание да те изслуша.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5877b78613
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Интересно ми е как се е развила историята. Виждам, че е от преди три години. Аз живея с такъв човек от 3 години и се чудя дали има смисъл да чакам подобрения още 3?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker