Ненавиждам го! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ненавиждам го!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2301 пъти
Тази случка стана преди време и не стои на дневен ред. Причината - продължих живота си с вдигната глава, смело напред, без да се връщам назад към минали неща. Една среща днес обаче извика спомените - неканени гости, в съзнанието ми. За да се изясни ситуацията, ще започна отначало разказа.

Както казах, случи се преди време. Прибирах се по тъмно. По пътя има една изоставена сграда, където се събират наркомани и пияници, но не ме е било страх да бъда сама. Вървях си умислена и усетих как някой ме издърпа за ръката. Сграбчи ме. Първоначално не можах да се отскубна от здравата му хватка. Стреснах се. Затова сякаш бях вцепенена. Нито можех да извикам, нито да направя нещо. През това време той не бездействаше. Започна да ме опипва под дрехите ми и се опита да ме съблече със заканата, че щяло да ми хареса. Всичко това обаче продължи няколко минути, защото аз се съпротивлявах непрекъснато, а и започнах да викам с надеждата, че все някой ще мине по това време оттам. Успях да се измъкна, но се чувствах повече от унизена. Дори и сега, докато пиша, изпитвам срам от станалото.

Познавам човека. Живее недалеч от дома ми. Малко по-голям е от мен и всички знаят що за стока е. Той е безделник, няма амбиция да постигне нищо в живота си. Повтарял е няколко пъти, докато е бил ученик. Живее за една кутия с цигари, която му се полага на ден, и за това да кисне пред компютъра денонощно, гледайки порно клипове и опитвайки се да свали някое момиче. И понеже никоя не му се връзва на приказките, той прибягва до насилие, каквото се опита да упражни върху мен. Всъщност никога не съм го харесвала, но след тази случка се отвращавам от него!

След това се прибрах и сякаш нищо не беше станало, но после се затворих сама в стаята си и плаках малко. Не съм се тръшкала, но се чувствах унизена. Знаех, че можеше да е по-зле, например да успее да ме изнасили, но въпреки това се чувствах ужасно.

Още на другия ден бях се взела в ръце. Изобщо не мислех за това и продължих живота си. Въпреки това ме е срам да разкажа на приятеля си и това ще си остане една тайна. Не съм искала да стане така, но не мога да преодолея срама.
Сетих се за това изключително неприятно преживяване, защото днес го срещнах на улицата. Той не ме тормози, защото никога не съм показвала страх или че може да ме манипулира. След този случай се опита да ме задява веднъж, но аз го поставих на мястото му, защото когато ме настъпят, не мълча.

Не мога да разбера дали обаче е нормално да има толкова злоба в мен. Само при вида му започна да ми се повдига. Досега и най-заклетия си враг не съм презирала толкова. Той е нисша твар, заслужаваща и получаваща единствено презрение от мен. Не мога да назова дори едно положително качество у него при все, че го познавах доста отпреди да се случи това, което написах. Ненавист, достигаща такива граници, май не е особено нормална...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4bce0d521e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв е смисъла на темата? Споделяне или какво? Съвсем нормално си е това, което изпитваш към него, не ти харесва, а и се опита да те изнасили, не виждам какво толкова се чудиш. Кажи на гаджето ти, не крий тайни от него, защото такива мълчания разрушават връзки. Аз лично много бих се убидил ако моята не споделяше с мен. Щеше да изглежда все едно ми няма доверие и прочие...

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3db5b6928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май подсъзнателно го желаеш този. Ще дойде момент, в който ще си ядосана на приятеля си, връзката ви ще е разклатена, няма да си сигурна в чувствата си и хоп - ще му изневериш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker