Moже би се дразня за глупости, но се дразня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Moже би се дразня за глупости, но се дразня
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2191 пъти
Здравейте на всички. Искам да ви попитам гадно ли ви е някой да си мисли, че ви познава само по приказките ви! Ако сте се усещали да грешите поправяте си грешката, но толкова са свикнали да ви гледат и да мислят лошо за вас и не осъзнават, че сте променен/а. Писнало ли ви също така да изкарват всяка ваша дума като подигравка и отговаряне(а вие сте имали за цел да помогнете или да докажете, че сте прави)
И така давам пример затова: не са нещо особено, но определено да ти се случват почти всеки ден си е дразнещо.

Ето например казвам на мама, че аз ще изключа компютъра, защото тя не знае как става, и като искам да и покажа си мисли, че няма да го запомни с тези думи тя ми каза, че съм и се подигравала СМЯТАЙ...

Втори пример прибирам бельото си от простера не беше закачено с щипки само метнато и мама вика-, , ще изтървеш нещо''аз и отговарям ''няма да изтърва ще видиш'' и наистина прибрах си всичко без изтърване на нито един чифт бикини. След като ги събрах погледнах мама и и казах най-мило''еее видя ли нищо не стана''нито съм имала за цел да го изтъквам просто го казах ей така отминаващо, а тя като се ядоса, като почна да вика, беше взела един нож, щяла да ме коли, и това само където и казах, че наистина нищо не падна... Естесвтено аз не очаквах такава реакция, и отидох в друга стая и се разплаках, а тя идва при мене и започва пак да вика, за какво съм плакала, аааа ми аз щото всеки ден я ''чувам'' да ми говори така!!! Това не са нормални приказки според мене. Ззнам, че историята ми не е нещо особено, но се дразня наистина! До тук примерите с нея, гони я критическата яко... Сега баба!

Баба много обича всичките си внуци, тя живее до нас в гарсониера, а ние с майка и сестра ми си живеем в апартамент. Баба в повечето случаи е у нас, но когато започне да ходи насам натам ту оттатък ту в къщи мама много и се дразни и започва да и се кара, понеже я дразнело отварянето на вратите. Мама е адски добър човек има си приятелки, които са симпатични жени, но според баба те се възползват от добротата и, баба също е много добра, толкова добра, че чак дразнещо добра. Дори много пъти сме си говорли със баба, че не трябва да взима всичко на сериозно, трябва да гледа и себеси, тя имам чувството, че е обсебена от нас, постоянно гледа кой идва в нас сякаш мрази всички хора, излъчва негативна енергия и по рядко се смее, а като се смее ми става много хубаво. Понякога като се скараме аз и кажа нещо тя ме мисли за чудовище.

А сега ще ви разкажа какво се случи вчера и съм до тук, че много дълго стана.
От 2 месеца живях при гаджето ми, понеже в къщи бях скарана с майка ми и сестра ми, само баба ми звънеше за да ходя при нея в гарсониерата да я виждам и така аз всеки ден и звънях всеки ден ходих до гарсониерата най-много да съм пропуснала един ден, и веднъж просто я помолих да не ми звани всеки ден, знае ме къде съм с кого съм, не съм избягала не съм в пустинята Сахара! Мина се време оправиха се нещата в къщи сега съм си хем в нас, хем при приятеля ми, вчера баба пак ми звъни ей така да ме чуела( не и вдигнах), аз се обаждам на мама да и каже да не ме притеснява за глупости и да не и се кара просто да и каже, а и вчера бях и на лунна диета и кат съм гладна се изнервям. По-късно отидохме с гаджето ми до нас и баба ме гледа на кръв и то само защото не съм и вдигнала телефона, а това е за първи път, и викам-''Добре какво съм ти направила(макар, че нали знам за какво се сърди, но искам да видя какво ще ми каже) днес, нито сме се виждали нито сме се чували, че да се караме'' и тя вика само-''Аз си знам, аз си знам'' викам добре кажи ми къде съм сгрешила, къде сбърках, ама тя си знае нейната аз си знам, ще ме умориш, махай се, не искам да говоря с тебе и така, а аз искам най-нормално да говорим без викания истерични изблици и така...

Наистина не мога да ги разбера тия хора с възрастта човек става като малко дете... Благодаря за търпението да го прочетете!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d35d0a5a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали майка ти и баба ти са станали с възрастта "като малко дете", но ти определено звучиш като такава, а се изумих, защото от написаното помислих, че си 9-10 годишна - а то какво се оказва - щом си живяла при гаджето си може би дори си пълнолетна.

Не ми харесва това, че не си вдигнала телефона, като е звъняла баба ти. Само това ми е достатъчно, за да те нарека кофти човек. Същото се отнася и за майка ти - това, че с приятелките си се държи мазно и никога не им крещи и вади нож значи, че все пак може да внимава, но с теб и баба ти не се церемони, понеже смята, че нищо не губи.
Определено имате психически изменения - твоята майка и ти покрай нея.

Горката баба.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой няма психически отклонения, майка е изстрадала много заради баща ни и още не може да го преживее, а и е в критическа възраст и най-малкото нещо я изнервя, а и е зодия близнаци, както е много добра, така изведнъж нещо може много да я ядоса, сякаш има двама човека във нея.
А и на баба ми мога да ти кажа, че съм се обаждала всеки буквално всеки ден, и тя всеки ден ме е виждала просто е толкова обсебваща, че не мога да го опиша.
Сайта е хубав явно аз не мога да се изказвам като хората и оставам грешно разбрана

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   има много неща, които не знаете

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eb900ec901
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе не знам ама от написаното се вадя представа, че сте някво вампирско семейство :Д. Ножове, глупости.. "е обсебена от нас, постоянно гледа кой идва в нас сякаш мрази всички хора, излъчва негативна енергия" с "викания истерични изблици и така".. а и това с лунната диетаа.. "баба ме гледа на кръв". Филмите ти идват в повече момиче! Стегни се за Бога, не си лапе! Опитай се да се иззясниш се с майка ти и баба ти, а те ако не искат да те разберат не се ядосвай =)
П. П Това с вампирите беше шега просто ми стана смешно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   моля изтрийте ми историята

Модератор: Вече одобрени и публикувани истории не се трият.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   аз пък много страшни взех, че ги искарах и виждам, че сте останали с лошо впечатление, истината е, че майка ми е много благородна не е някоя страшна както може би сте си помислили. Просто като се скара и понякога не се усеща какво говори и какво прави, това с ножа се е случвало само веднъж!!! Яд ме е, че ми натяква неща, които съм ги правила или казвала преди години, тя още ги помни. Например като ме кара да ходя за хляб и аз съм на компютъра и кажа след 5 минути ще ида тя започва да се дразни, защото трябва на секундата да го направя. И според нея все съм викала''оф сега ли'' да казвала съм, ама преди години, защо подяволите трябва да ми го натяква всеки път, като вече отдавна съм представала да го правя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така ли не се ли трият, защото преди време публикувах друга, но вече не я виждам, защо тази да не можете да я махнете???

Модератор: Това, че не я виждате не означава, че я няма. Явно е минала в по-задните страници. Съжалявам, такава е политиката на сайта.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6b1cbb9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   В такъв случай няма да публикувам повече истории.

Модератор: Вие си решавате. Просто следващия път, когато решите да публикувате историята си, помислете добре предварително. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker