Искат да съм това което не съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искат да съм това което не съм...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2229 пъти
Здравейте от мен. Моята история е следната.
Аз съм 15 годишно момиче.
Баща ми иска от мен да съм това което не съм.
Аз винаги нося накъсани, широки или тесни дънки, тениски със странни картинки, странни блузи и подобия. Обувам големи кецове, шапки, кърпи и винаги слушалки, големи гривни, обеци и гердани.
Това е моят стил на обличане.

А той, той иска да нося примерно плетени блузи, нормални панталони и дънки, обувки или там ботуши(зимата) и ако има някакви бижута да са леки и нежни... ;Х.

Държание? Аз пея и викам по коридорите в училище, излизам в компания, но изкарвам добри оценки.
От друга страна баща ми иска да се уча, да няма оценки под 5, да си стоя на чина в междучасията, да нямам приятел. Ии такива работи.

Оо, вече направо полудявам! Искам да ме разбира, да ме приеме такава каквато съм. Много обичам баща си, но той не ме разбира. Когато се опитах да поговоря с него по тази тема, той се развика и побесня, започна да ме обижда "ти какво, к***а ли искаш да станеш" и подобие. От тогава не си говоря с него, само когато ме пита нещо, но не искам това да продължава.

П.П Преди да започнете с обидните коментари, ще кажа, че не съм като кифлите, за които може би ме взеха някой от читателите.

П.П.2 Много се извинявам за допуснатите правописни грешки, които съм допуснала в яда си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 33f4fe6cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да му говориш, няма да те разбере. Родителите си имат един свой си начин на мислене, който никой не може да промени освен самите те, ако не решат.
Не му обръщай внимание. Важното е ти да се харесваш!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1dda3f10f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, ти и като момиче и като тинейджърка никога няма да си всичко, което когото и да е било иска да си. Родителите рядко одобряват стила, говоренето, държанието и компанията на децата си, може би само на 2 от приятелките ми са попаднали на такова семейство, и то само защото ги слушат за всииииичко.

Майка ми например, като съм била малка е искала да нося рокли, нежни сребърни медальони и такива неща. Следователно аз взех, че пораснах, започнах да нося разноцветни гривни, гердани с велурени синджири, кецове, горнища... отне и доста време да го приеме. Все още коментира един мой син лак. Но в крайна сметка след една тяхна изцепка и моята култова реплика "Това съм аз, детето ви, или ме приемете, или няма да си говорим... ". А колко пъти преди това съм си правила доводите с това, че те са ме възпитали и ако не вярват на мен, поне да вярват на родителските си умения.

Така че, моят съвет е изключително прост: Бъди такава каквато си и не мисли за мнението на баща ти, защото, ако го мислиш никога няма да си щастлива.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 03bf4bc1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Извинявай знам че си го написала, но опитай да поговорите спокойно. Помоли го да не избухва и да те изслуша без да те прекъсва. Кажи муче вече си пораснала и имаш свои виждания за себе си и това как да се обличаш и да изглеждаш. А относно гаджетата не мога нищо да ти кажа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cf08c2e7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди това, което си и той рано или късно ще трябва да те приеме такава, каквато си! :) Колкото до другото... ами щом тези неща не ти пречат на ученето какъв му е проблема ;х... Просто родителите искат децата им да са перфектни и са да щастливи, но понякога не разбират, че по този начин пренебрегват желанията на децата си!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 54d5229477
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   М виж ся аз съм на 16 момиче и също наще искат да изкарвам по хубави оценки и то по предмети коитто не разбирам ( химия и математика и биология ;х ) и кат изкарам 3 и веднага се започва защо 3, защо не повече а те самите не ги разбират тия предмети и очакват да имам над 3 като и аз не разбирам и няма кой да ми помага.. Същото е с дрехите обаче аз нося тесни дънки кецове, но не такива като на скейтарите :Д гривни и то 2-3 защото повече не искам и аз викам и пея по коридорите :Д накратко знам какво ти е и предполагам, че ще имаме доста общи неща бих ти оставила имейл обаче знам, че админите няма да го пубкликуват :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6d34e43247
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Hяма да се промени. Hа 17 години станах и баща ми все още не може да приеме факта, че не съм това което той иска да съм.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6877d6fe3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормална връзка между родител и тийнейджър. :) Моите родители искаха същото от мен, аз също не исках да се подчинявам и не го правех. Сега знам, че не винаги съм постъпвала правилно...
Щом се отнася до стила ти, баща ти не е прав. Можеш да се носиш, както искаш, важното е да се чувстваш добре в кожата си.
Щом изкарваш добри оценки, не знам какво толкова го мъчи.
Но ти знай за себе си, че наистина ще го послушаш и няма да правиш нещо, което едно уважаващо себе си момиче не би направило.
Още си дете и е важно да изживееш тези си години по детски начин.
Животът на възрастните е тежък и не се опитвай да навлизаш в него рано. Всички деца на твоята възраст пият, друсат се, правят секс. Но това не означава, че и ти трябва да си като тях. Дори да те смятат за смотана, заради това, че не си като тях, не се променяй. Защото след няколко години ще оцениш това свое "въздържание" и ще видиш в другите колко ниско си можела да паднеш. Но ще знаеш, че не си.
Пожелавам ти успех и знай, че няма нищо лошо в тези ви взаимоотношения :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker