Сама - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2226 пъти
Аз съм момиче на 15 почти 16 години. Искам да споделя моята мъка. Осъзнах че съм съвсем сама нямам никой на който до споделя всичко това. Знам че на много хора им се случва и просто искам да ме посъветват какво а правя. Видя и разбрах че няма истински приятели всички с тебе но когато имаш нуждо от помощ нама никой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: be3e0bdc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За жалост реалноста е такава!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 12f41fdf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди себе си и аз бях също така, но сега сядам при много хора и така си имам приятели, и ти го пробвай.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 12f41fdf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако имаш приятели отиди при тях и ги помоли да те запознаят с някой от тях ни те приятели, но ако нямаш си намери в уилище

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2cf98aacef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Оу, момиче, трябвало е да го знаеш по-рано. Живеем в 21 век, годините в гимназията представляват упреци, а преди това подготовка за по-трагичните погвания. Ако говориш за приятели от училище просто забрави за тази идея, много рядко се получава нещо истинско, всичко е до групичката, в която си. (нали знаеш, звездите, зубърите...) Хората само си сменят статуса и приятелството между съученици е разменна монета.
Ако имаш в предвид приятели от детство и т.н. ... понякога така се получава, част от живота е. Всеки се справя различно, но знам, че първо трябва да асимилираш ситуацията и да приемеш истините.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5805aa9e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм сама нямам приятелки.. гадничко е, но след време ще разберем, че така сме си спестили много проблеми и предателства, които са много по-тежко от самотата.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f266d5e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истината е че всичко идва от теб! Потърси и ще намериш! Не се надявай някой да дойде при теб, бъди първа :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c44b028478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всеки тийнейджър се е чувствал така както ти. Не си сама. Само в момента се чувстваш така. Аз например си водех дневник от 11 до 18 годишна възраст.
На него споделях всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e226218117
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хей, горе главата, никога не е късно нещата да се оправят!... ;) Знам, била си наранена, и хората които са те считали за твой приятели, са те пренебрегнали, и не ги е било грижа за теб. Какво пък, остави ги!!! Щом са те докарали до това състояние, щом не са ти били подкрепа. Те просто не са ти истински приятели. Може би и поначало, се доверяваш много трудно на хората!... В теб са натрупани много емоций, много неща които би искала да кажеш на някой, и това ти пречи да бъдеш по-освободена. Според мен, се нуждаеш да срещнеш един поглед на разбиране, една добра дума, или дори една прегръдка, с която да се успокойш :)

Хах, не си сама, никой не е сам, огледай се, има толкова много хора, които ежеднeвно виждаш, и такива за които дори не знаеш, че съществуват. Толкова много хора които не познаваш!!! Виждаш ли, има какво да направиш, впусни се в едно приключение, опознай нови хора, и това може да бъде началото на нещо хубаво и приятно за теб, на много по-щастливи дни!... :) Сега ще ти кажа нещо, надявайки се, че ще го използваш, за да промениш свойто положение?!.. Понякога за да осъществиш свойте мечти и искания, е нужно да нарушиш някой правила! ;D Дано го разбираш. Ти живееш в един тесен свят, в който всичко е установено. Е до кога така? Раздивижи нещата, наруши своята самотност, наруши някой от правилата на ежедневието си, за да създадеш нови алтернативи и възможности за себе си ;)

Има истински хора и истински приятелства!!! Ама си случила на неподходящите за теб, е когато всичко не върви, когато всичко е в грешка, единственото което можеш да направиш, е или да поправиш нещата, или да продължиш напред :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 24152c898c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така е за съжаление. Аз съм 2 години по-голям от теб и съм в същото положение. До миналата година имах "приятели", които всъщност бяха най-големите предатели и се държаха по най-отвратителния начин с мен. Писна ми, отделих се от тях и пак останах сам, както беше преди да дойда в гимназията. Причината е че просто не попадам на подходящите хора. И при теб е така. Но по-хубаво бъди сама, отколкото да понесеш поредната мъка и после пак да останеш сама. Щом няма хора за теб, просто си стой и си търпи, а пък знае ли човек-все някога може да има.Колкото и да е гадно така е-такива свестни хора като нас не са на всяка крачка. Просто приеми го-знам, че е неприятно, но засега намери си някое приятно занимание и не се занимавай с другите. А тези отвратителни същества, които са се отнасяли лошо с теб един ден ще си получат заслуженото.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 0742d28798
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   нямаш ли си майка? ако нямаш просто пиши все някой ще го интересува или говори с баба леля сестра може и всякакви роднини а ако нямаш се опитай да си намериш приятели или гадже има много добри хора
мони

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker