Въобще не го разбирам ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Въобще не го разбирам ...
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2046 пъти
Здравейте, момиче на 15 г. Често посещавам сайта, но чак сега се реших да пиша за себе си.

Преди няколко месеца се запознах с едно момче на 17 години. Сближихме се, станахме добри приятели, но никога не съм си мислела, че чувствата ми към него ще се задълбочат. Той имаше приятелка (на моята възраст), но скъсаха и започна да се държи по-освободено. Постепенно започнах да се привързвам все повече към него, а и си въобразявах, че най-вероятно и той изпитва същото (държанието му ме накара да стигна до този извод). Обаче, после забелязах, че отношението му към мен не е по-специално от начина по който се държи към другите си приятели.

Един ден е много мил, шегуваме се и си лягам напълно убедена, че все пак не е безразличен, докато на следващия е доста по-студен и трудно успяваме да осъществим нормален разговор. Случвало се е да му се разсърдя и той да ми говори нещо от сорта "стига де, нали знаеш, че много те обичам и ща сксм".

Няколко пъти съм му казвала, че го обичам и то сериозно и тогава се прави на ударен. Може би, мнозина от вас ще са на мнение, че няма нищо и само се закача, както и аз през повечето време, но често се случва начина по който ме гледа и говори с мен да ме кара да мисля, че греша. Не мога да се оплача от сегашното положение, близки сме, почти всеки ден се виждаме, но не знам докога ще издържа. Искам да съм наясно какво всъщност има между нас. Един ден съм изпълнена с еуфория, а на следващия, всичко което си мисля е "каква глупачка съм"! Не смея да заговоря открито за това пред него, тъй като се страгхувам от реакцията му. Най-вероятно ще се направи, че не знае за какво става въпрос, както в повечето случаи, когато го питам нещо важно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5e2f323991
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Напълно разбирам болката ти и само ще ти кажа, че според мен и той не знае какво иска и дори може би му е изгодно да си има "резервен" вариант и затова те дътжи достатъчно близо до себе си, но без да поема ангажименти. Според мен не си струва да се занимаваш с него, ако искаше да е с теб- вече да сте заедно. Защо не си намериш свястно момче, което да те прави щастлива и да не си играе с чувствата ти? Пък и тогава тоя "ударения" ще се изяде от яд, че не е такъв плейбой за какъвто се има и евентуално ако не е тъп ще разбере какво момиче е изгубил.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6e3659771d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля си все пак, че той приема отношенията ви повече като игра! Пробвай по-често да го питаш какво мисли по важни въпроси, но не бързай да говориш за отношенията между вас. Така ще можеш по-лесно да го прецениш как мисли, сигурен съм, че и ще разбереш кога да го питаш за вас. Но не бързай, а намери още някое момче, с което да се виждаш. Така ще можеш да "тренираш" и да разбереш много за момчетата. Дано да съм ти бил полезен със съвета си! Хайде! Kolay gelsin! :)))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a6d04fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам, но аз не бих разчитала много на някой, който ми говори "ща скъсам" :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fda6693cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом някой ти казва ''ща сксм'' повярвай ми въобще не си заслужава. Очевидно има коефициента на интелигентност на гъба

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 60cf3dd770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Благодаря ви за отделеното внимание! А до последните два коментара, какво намеквате, бихте ли се обосновали ? : )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker