Защо преди, а не и сега ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо преди, а не и сега ?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2775 пъти
Историята е следната.
1. Момиче съм на 16 г. От миналата година започнах да ходя по дискотеки и нощни клубове /естествено със сестра ми, която е 5 години по-голяма от мен/. Изведнъж започнаха да ме харесват много момчета и то не кои да е, а все момчета от типа ВИП-а.

Никога не съм си представяла, че може някой от тези момчета дори да ме забележи. Постоянно ме свалят, черпят и т. н. , даже понякога досаждат. До преди ми изглеждаха толкова недостижими. Не ги харесвах истински, просто като външност.

Но един от тях харесах наистина много. Постоянно мислех за него дори заспивах, мислейки за него. А щом го видя ставам съвсем различен човек- държа се, като идиот / имам чувство, че си преплитам краката, докато ходя/, говоря безмислени неща, цялата треперя. Проблема е, че не му обърнах внимание, докато можех, защото имам чувството, че вече съм му безразлична.

А и забравих да кажа, че си има приятелка от години. Може би точно този факт ме спираше. Макар на него да не му пука за нея, то аз се поставях всеки път на нейното място. Та проблема ми е този. Докато имах шанс, не му обърнах внимание. Сега вече съм му безразлична, а съм жадна за вниманието му.

2. Втори проблем. При друго от тези момчета се получава горе-долу същото. Първоначално ми беше супер безразличен, не ме кефеше като външност, нито като стил на обличане, макар че е пълен с кинти и всички други го харесват, обожават. И идва ред да кажа и защо е така при мен. Е, на 35 години е!!! Не е женен е не му личат, защото обича живота и си прави кефа.

Той постоянно ходи с разни малки, като мен. Аз не го харесвам, но вчера го видях да говори с една ЗЛАТОТЪРСАЧКА. Тя е най-харесваното момиче в училище и е с една година по-голяма от мен. Тя дразни всички момичета с държанието си, защото е лигла. Само да я бяхте видяли как флиртуваше с него, направо побеснях. Никога няма да бъда с него заради разликата във възрастта, но не искам и тя да бъде с него, защото ще полудея.
Благодаря на всички, които отделиха време да го прочетът и хиляди благодарности на тези, които ще отделят от времето си да драснат по някое съветче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: be8f470961
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Типовете от ВИП-а (обвързани или не) винаги са досъпни за 16 годишните момиченца - ти какво мислиш, че правят там? Търсят си забавление за леглото, после ти бият шута или в най-добрия случай те прехвърлят на приятелите си. Като ти са се наситили, ще се намериш с унищожена репутация и име и с два подарени парцала в шкафа.
2. Повярвай ми, по-добре е да се концентрираш върху ученето. Ако искаш един ден ти да си приятелката на що-годе успял мъж, трябва да можеш да предложиш нещо. И да ти кажа - подобен мъж няма да срещнеш във „ВИП-а“ на някоя дискотека да се занимава с ученичките.

Не се занимавай с батковци или си сърбай попарата. По-добре хвани да съжаляваш кифлите, скоито са официялно, защото ги унижават всяка вечер в някоя дискотека, забивайки ученички. Радвай се, че не си на тяхно място, защото не можеш да повярваш в какъв ужас живеят като парцала на някой „ВИП-аджия“.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7692d7177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нямам какво да добавя към казаното от Лаура.

Кубрат

П.П. По принцип няма лошо да си с "ВИП-аджия", но трябва да си абсолютно на 100% наясно какво правиш и защо го правиш, както и да си безкомпромисно хладнокръвна и да не влагаш никаква емоция. А като гледам ти на нито едно от тия условия не отговаеяш, което е нормално като си на 16, така че засега само стой и наблюдавай. Това е една игра с определени правила, ако си добра в нея, може да извлечеш определена изгода, но ако си мислиш, че при теб "няма да е така" и ще си някакво изключение - ще се опариш много жестоко. Не е случайно, че т.нар. випаджии движат с ученички като тебе, защото сте млади, неопитни, лесно манипулируеми и изобщо перфектната жертва.

Май все пак имах какво да добавя :-)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7692d7177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, и още нещо: Недей да бъркаш понятията. ВИП е нещо съвсем друго, а това, за което ти говориш, са селски тарикати.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 89ac313188
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе малката, като казваш "започнаха да ме харесват" искаш да кажеш, че само за леглото са те харесали, едвали ще е за нещо друго.

И един съвет, ако не промениш това си повърхностно мислене ще си останеш една от така наречените "селски пръчки", както аз ги наричам... дано се досещаш защо!

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 24c47a650b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Занимаваш ли се с боклуци ще станеш боклук - това е тъжната истина! Вслушай се какво ти казва Лаура. Това, което сега ти изглежда супер-яко след време ще разбереш, че е абсолютна помия, на която дори не си заслужава да й обръщаш внимание. Който до 35 години не е създал семейство, значи нещо сериозно му куца.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 62555592c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лаура, коментара ти беше излишен. Абсолютно всичко от написаното го знам перфектно. Знам какво представляват до един, градът ми не е голям. Ако исках да прочета това, щтях да се обърна към мама. Макар че тя няма да ми каже "..сърбай попарата." Искаше ми се да прочета някой полезен коментар от момиче на моята възраст, коета да знае за какво всъщност става на въпрос, защото ти по скоро ме нападаш, а не даваш съвети. Написала съм, че не искам и никога няма да бъда с него, просто не искам ТОЧНО ТЯ да бъда с него, защото си правим голяма конкуренция. Между другото, тя е и отличничката на випуска, модел и каква ли още не. Е как да не се ядосвам?! Измества ме във всяко едно отношение!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f5d12757e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами... най-общо, отговора на въпроса ти е, че нещата се променят ;) Ха, само не приемай офертите им на сериозно, не се разтапяй от погледите и вниманието им!... Струваш ми като едно добро и умно момиче, не им се поддавай на чара! Защо ли? На такива места се събират само типа момчета/мъже, разкрепостени-използвачи! И познай какво ще искат от теб! Не, не да бъдат с теб, не да те правят щастлива за това че са били много възхитени и завлядяни от твоето излъчване, а само да го направят с теб, и да си сложат още един трофей към самочувствието :) Или иначе казано, тия дето са мнооого гони типове, са по нощните клубове, за две неща, първо за лов на момичета :)) и второ, за да може всеки да ги види, и да се почувстват важни!...

Не им падай в капана ;) Ще се държат добре с теб, горе-долу, мило, малко резервирано, ще ти напарвят
някой друг комплимент, подчертаващ вида ти, или тялото
ти, може дори да ти предложат нещо!!! Тези са там, за
да хванат наивните момиченца, и да си направят кефа с тях! Виж, не изключвам и факта, че между такива мачовци, правещи се на царете на града :D има и свестни, ама колко ще са, от 20, я има един, я не!... :)) И дори да е свестен, няма да ти го покаже, а ще носи своята маска, правещ се на един от всички! Та... ако някога ще се доверяваш на някой, първо опознай, човека! Казвам ти, не си струват кратките авантюри, особенно, след като после хората могат да те гледат с други очи!!! А защо ти се слагат, не е ли очевидно! Да видим, красива си, но осъзнаваш това едва след като
мъжките погледи са започнали да се лепят по теб, като
мухи на мед :)) Отговорът миличка, е много ясен, хрумвало ли ти е, че те като по-обиграни, вече са били с другите ммм... редовни посетителки ;), сещаш се, а с теб не са били, и нали си на 16 им се виждаш лесна плячка! Мислят си, че могат да те омаят, имат те за наивна :D А защо сега? Ми чак сега са се решили да че искат да имат нещо с теб!... До преди са били заети с други момичета, и са им се "наситили", дума която Лаура е споменала ;) А ти, си новият и неопитан десерт за тях!!! ;)) Така става, първите пъти, когато се покажеш сред много хора, не ти обръщат някакво специлано внимание! Обаче, покъсно, винаги се връщат с очaкващи погледи!... :D

Хах,... казваш били ВИПа :D, с такива опитните момичета гледат да не си имат работа! ;) За да не страдат после!!! Знам, че тяхната външност те привлича, ама външността не е най-важното, а какво има под тази външност. Какво има в самия човек :) Не мога да ти кажа, не прави нещо, живота си е твой, и сама ще решиш какво да направиш. Да, колкото и да се пазиш, все някога ще направиш и свойте грешки, но от тях гледай да се поучиш!... А момчето което харесваш, ами какво чакаш? Специлана покана ли?!... :)) Предложи му да излезете, ако е свестен, няма да избързва с близостта и да иска секс от теб, преди да сте се опознали добре! По това ще разбереш дали си струва като човек! А с по-възрастни, с тях не се занимавай изобщо, те са си буквалните използвачи и манипулатори. Ще те приласкават като ти дават хубави неща, като за тях че си като едно "леко" момиче! Или с други думи, тяхната играчка!... Не бъди никога играчка на никой. Имай уважение към себе си, и така ще бъдаш и по-харесвана, защото няма да си лесно достъпна!... ;)

Ето една тема за как външността може да заблуждава!

Отвън е ангел, а отвътре...
http://spodeli.net/4/story-23685.html

Запомни, харесваш ли някой, първо го опознай, и винаги имаш едно на ум, ама не се чак превземай от предпазливост, а да бъдеш тактично внимателена. Доверие, се печели с доверие и време!...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8d5d93366a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря на номер 8! Наистина исках точно това да прочета. Благодаря за съветите и за това, че не ме нападаш, като останалите. А номер 5 "Никой", не знам кой трябва до промени повърхностното си мислене! Аз съм на 16 и явно не съм видяла нищо от живота затова исках съвети, но получавам нападки. Искам да се обърна и кам Кубрат. В действителност съм хладнокравна и не влагам никаква емоция /поне не ми личи/. Не случайно го споделям с непознати, а не с приятели-НЕ МОГА ДА ГО ПРИЗНАЯ! Всички приятели ме мислят за неутрална. Всички смятат, че трудно се привързвам към някой и никога няма да се влюбя, защото всъщност не показвам това, което чувствам. Затова в началото не обръштах внимание на никой. Първо не вярвам на никой от тях и второ-страх ме е да направя стъпка, да бъда в светлина, в каквато приятелите ми никога не са ме виждали.
И пак благодаря на номер 8, че ми показа цялата истина.
Благодаря и на номер 5, че изказа своето мнение, макар от части не на място казано!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c3bb040fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък мисля, че повече завиждаш да онова момиче :"Между другото, тя е и отличничката на випуска, модел и каква ли още не. Е как да не се ядосвам? ! Измества ме във всяко едно отношение! " Това са типично пубертетските мисли, през които за зло или добро всеки е минал.

Пишеш, че искаш съвет от момиче на твоята възраст- е няма как да стане, понеже вие изключително хвърчите във въздуха. Слушай по-големите и наистина тези, които са минали през нещо такова.
Повярвай ми след 2-3-5 години тези вълнения ще ти се струват направо смешни.

А колкото до онзи " плейбой" и онази кифличка, за които говориш- ако си достатъчно разумна ще седиш настрана и ще им гледаш сеира. Тя ще му се сваля, той ще я изчука ( с извинение, ама тва е живота), после ще се смее с приятелите си коцкари зад гърба й. Защо не искаш тя да е с него? Това ще си е живо наказание за нея. И за всяка настояща и следваща. Човек на 30-35 години ако не си е седнал на мястото, отпиши го. Ходенето по дискотеките и забиването на лапета е избиване на комплекси и копнеж по отминаващата младост. Иска му се да е на 20 ама на, не може. Такива звезди като него вече са падащи.

И сега моя съвет - зарежи тия дискотеки и си гледай живота. Бъди с твои връстници, защото губиш златните си години. Та ти си още дете както се казва и не бързай да порастваш. Има време. Сега се мислиш за голяма, ама не си. Не искам да те нападам, а искам някой да ми беше казал тези неща, когато бях на 15 :) Слушай разума си, а не сърцето- така винаги ще си добре!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6127c2b134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте, искам и аз да споделя моя опит. Проблемът ми беше подобен на твоя-аз на 17, той на 36. От доста време се опитваше да ме сваля, хвърляше ми похотливи погледи, заиграваше се (въпреки че не се познавахме бяхме на здравей здрасти) и така с времето го харесах и започнах да мисля за него. Един ден ме заговори, после ми писа, звънна ми, аз естествено бях много щастлива. Искаше да се виждаме, обясняваше ми се в любов (след първата среща) и въобще всичко беше уж прекрасно. Та на тази единствена среща разбрах горе-долу за какво става въпрос. Закара ме вкъщи след това и в колата си поиска секс (натискаше ми се да ме целува.. ) аз му отказах и слязох. После започна да ми пише, че е влюбен в мен, иска да се видим.. бла бла. Вече знаех на къде бие, но все се надявах, че ще е различно с мен. Искаше да ме води на почивка ( с цел секс естествено) аз го отрязах. После ми се обади, държа се доста хладно.. каза "ще ти се обадя" и не го направи. Та проблемът ми е че фактически той ме заряза. Което беше доста тъпо защото аз разбирах какво иска и го режех.. от тогава не мога да се успокоя доста често го сънувам.. а преди да ме зареже така въобще го бях отписала и не се сещах за него.. какво мога да направя?? Знам че трябва да пусна отделна тема, но тук ми се стори доста подходящо. Той също се изживява като плейбои, с парите и колите. В последствие дори разбрах, че има син на 15, но не е женен и си го кара ергенската. Какво да правя с това? А към теб моя съвет е да го зарежеш по най бруталния начин, това заслужават такива за да слезе малко на земята ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f658531077
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Eдин човек да ме разбира. За което ти благодаря, номер11. И двете сме в объркан лабиринт и каквото и да правим, се озоваваме све на едно и също място. Щом има и син на 15 най-добре е да го забравиш. Може ти да си поредната му жертва, заченала най-вероятно и поредното му дете. Само фактът, че има син крещи: "Не се занимавай с него! " Знам, че е лесно да се каже. Всички дават съвети и си мислят, че на нас ни е много лесно да кажем: "Хоп" и всичко да остане в миналото. Е, не е така.. Но аз те съветвам лека-полека, постепенно да се отдръпваш от този човек. Все пак живота си е твой, ти решаваш!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6127c2b134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм номер 11. Наистина разбирам за какво говориш, отдавна съм прекъснала контакти с него, вече половин година (сякаш беше вчера.. ) За сина му разбрах едва преди месец.. не съм задълбавала отношенията си с него.. но ми е най-кофти, че едва ли не той ме заряза!! И това не ми дава мира!! Спрях да се надявам на каквото и да било още когато разбрах какво иска, но се чувствам унижена въпреки че не ме е и докосвал!! Не знам как да му го върна. Аз за това ти казах-зарежи го брутално, така и на тази другата след това можеш да й кажеш: Аз не го пожелах, аз го оставих (с което й показваш, че си над нея и глупавите й истории) Успех!! И ако някой има идеи как да се успокоя след това да пише :) А и междудругото забравих да се подпиша :
Нина

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker