Моето лошо момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моето лошо момче
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2483 пъти
Преди около 2 седмици се запознах с едно момче и може да се каже, че сме на косъм да тръгнем. Направи ми добро впечатление. Отнася се добре с мен, когато сме заедно много се забавляваме. Не е надут и арогантен, напротив услужлив е и с голямо чувство за хумор. Като цяло не мога да се оплача от взаимоотношенията ни. Проблемът обаче е, че живее ден за ден. Родителите му са дигнали ръце от него.

Я отиде на училище, я не. Той е тревоман, взима амфети и всякакви други боклуци, а аз съм твърдо против тези неща. Искам да го откажа, не само заради собственото си отвращение, а и защотото съм прекалено загрижена за него и знам, че ще повлияят зле на бъдещето му. Мисля, че държи достатъчно на мен, но дали до толкова, че да ме послуша. Досега, когато и да съм го помолила нещо, не е имало случай да ми откаже. Притеснява ме също и не е ли прекалено късно вече... Изглежда наистина зависим от тях. Ще се радвам да чуя мненията ви. Благодаря предварително! : ))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9589d71637
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе не разбирам, защо харесвате такива идиоти тип "лошо момче" такива хора като мен: услижливи, вежливи и любвебилни рядко си намират приятелка на 13 годни... просто не разбирам ЗАЩО.. Искате да го го промените ли? Какво? еми съветът ми е остави го и си нямери някакъв свестен!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 56e6cc9692
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила имам известен опит с лошите момчета. Като бях в ученическите години проявявах доста интерес. Няма смисъл да си трошиш нервите. Един нищожен процент от тях се променят заради момиче и спират с треволяците и наркотиците. Другите си продължават. Не се самозаблуждавай.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 91f9c7daf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: Въпреки лошите си навици, той е много стойностен човек и не бих го захвърлила просто така. Всеки си има недостатъци и това, че е тръгнал по-грешния път по една или друга причина, не означава, че всички трябва да гледат по такъв начин на него и да го избягват нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 443ee3f7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, той е тръгнал по този път, защото е нямало кой да му покаже, че държи на него. Ако мислиш, че можеш да се справиш, тръгвайте двамата и каквото стане, здраве да е. Покажи му, че се притесняваш за здравето му, че си загрижена и искаш да му помогнеш да се откаже и се предполага, че всичко ще е наред- ако не е, раздяла и това е.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ad64ba9dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако човекът сам не реши да се промени, то никой не може да го направи вместо него - ни момиче, ни дявол.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec69cdf034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   СТ1: Каквото и да си говорим ето истината. Може да ги откаже заради теб от любов или каквито чувства има към теб. А когато се разделите или се скарате какво ще стане пак ще ги почне. Той сам трябва да разбере че това което прави са глупости и не е за негово добро сам трябва да се откаже не заради теб или заради майка си а заради самият него всички други отказвания ще са временни имаш ми гаранцията.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f94136dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е тръгнал по лошия път и е време някой да му покаже добрия. Поне опитай.. нищо няма да загубиш, нормално е да искаш да му помогнеш. Гледай A walk to remember

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f769cce004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке аз бих те посъветвала да опиташ да го насочиш към специализирана помощ, нищо друго не можеш да направиш, той е зависим. Ако не се получи опитай пак, но ако и тогава не стане по-добре бягай надалече, няма да се усетиш как и ти ще затънеш покрай него. Не казвай, че няма, много момичета преди точно като теб са искали да помогнат със собствени сили, но накрая им трябва помощ и на тях. Така е, често хората посягат към наркотиците когато нямат човек до себе си, който да ги обича такива каквито са и да ги разбира, но все пак всички добре знаем, че това не е решението. Късмет с момчето и се пази!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4cd8e427db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче, ти нямаш силата да го откажеш, независимо колко държи на теб. Не, той не държи повече на " малките си приятелчета", те го принуждават да държи на тях. С това момче само неприятности ще имаш, бягай далече от такива независимо колко силни чувства имаш към тях... Днес не искаш да употребяваш такива неща, а утре може би ще искаш, затова бягай докато можеш!
Или втори вариант. Да бъдеш достатъчно настоятелна и да му покажеш, че държиш на него и той трябва заради собствения си живот да се откаже. :)
Ес

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker