С него ли трябва да е първият ми път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С него ли трябва да е първият ми път?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2575 пъти
Здравейте, момиче на 16 съм. От почти две години се самозадоволявам сама. Гледам порно, представям си разни мръсни неща понякога и с момчето, което харесвам. Но все още съм девствена. Мисля, че е крайно време да го направя, но почти от две години ( от както почнах сама ) не съм си имала приятел, защото доста дълго се занимавах с човек, който не заслужаваше. Имала съм предложения за секс, но незнам защо, от страх или от друго, не съм приемала. Не пиша тази тема, защото мисля, че съм задръстена или изостанала, а просто за да споделя. До скоро бях пълничка и може би от комплекси не го правех.

Сега доста отслабнах и вече няма от какво да ме е срам, но всичко е както преди. Чувствам се готова има с кого, но незнам страх ме е. Може би защото съм чувала, че първия път трябва да е спрециален, с човека, когото обичаш и т. н. Само, че ако чакам този човек ще си остана девствена за доста годинки напред. Сега харесвам едно момче, което иска да е с мен ( за секс ), но незнам дали иска повече. Страх ме е да не спи с мен и да ме остави, но пък го искам, искам да бъда с него. Дали това не е човекът, с когото трябва да е първият ми път? Или да продължавам да търся и да чакам търпеливо '' принца на бял кон ''?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: dcc82d8e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не търси принца на бел кон, просто защото такъв не съществува, но по-добре почакай някого, за когото ще си сигурна, че освен секса ще иска и нещо повече.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c95ed3637
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, моя пръв път беше с момчето което аз обичах, но той мен не. Зажалост сега съжелявам, но това не променя нищо вече. Още изпитвам силни чуства към него, но той е с друга и едвали се сеща за мен. Моя съвет е да помислиш добре, защото връщане назад няма, но ако толкова много искаш да го направиш действай. Знай че това осещане и спомена за първия ти път остава за цял живот.
Надявам се да съм ти помогнала!! :)


Джесика

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 54a1b79d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох абе не мога да се начуда защо винаги се парадира пък чак толкова много с тва "остава спомен за цял живот" / " направи го със специалния" дрън дрън... виж сега според мен го направи с въпросното момче към което имаш увлечения дори и да не остане с теб голяма работа ще си намериш друг... поне това момче го желаеш и според мен ще ти останат добри чувства... вече не се държи толокова много на специалния... просто действай и разбира се винаги с презерватив и положителни емоции
Габи, 18 г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec62966b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това, което ще ти кажа е да не чакаш ония ми ти кон на бял принц ( да, правилно прочете). Ама ся тоз дето секс искал само от тебе, не е много подходящ. Щом те иска за секс 99% ЩЕ ТЕ ОСТАВИ след това!!! Пази девствеността си, тя не се дава на сульо и пульо. Ценна е, намери си друго момче, което да държи повече на теб, отколкото на циците и дупето ти. Успех от мен!
Ес

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: adae05e206
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   На въпроса "С него ли трябва да е първият ми път? " отговарям така: Трябва да е с онзи, за когото ще се омъжиш, дори след сватбата и брака.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c70039927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти най-добре знаеш отговора. Ако искаш - даваш, ако не искаш - не даваш! Не е гаранция, че тоя дето ти се кълне, че и след това ще е с теб ще остане наистина с теб. На мен поне първия път ми беше така. Доказваше ми се цифра време, че ще остане и след това с мен, изчакаме достатъчно (по-скоро даде си време да ме замотае хубаво), направихме го и седмица след това ме заряза. Не ме е яд, освен на това, че можеше да го каже директно, пак щях да го направя, защото исках той да ми е първия! За това ти казвам, че ти знаеш отговора - искаш или не? ! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dce5f6ee40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първия път е като втория, като третия, четвъртия. Какво толкова голямо внимание му обръщате незнам. Прави го щом искаш. То е ясно, че няма да сте вечно заедно. ако те остави, ще продължиш напред все едно нищо не се е случило, с тази разлика, че вече ще се чувстваш по-голяма. Ако остане с теб - супер. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 472e4202bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Искам да ти кажа, че първия ти път въобще няма да е така както го описват в книгите и показват по филмите. Моя първи път беше ужасен, да не говорим, че некомфорта продължава и втория и третия и петия път, както е написал номер 7. Аз даже се чудих как хората може да си причиняват това и да изпитват удоволствие, но с времето всичко си идва на мястото. Сега като се замисля и мога да върна времето не бих вложила толкова чувства и емоции, защото няма смисъл. Повечето пъти след това се получава една привързаност, която по-скоро вреди отколкото помага. С времето разбираш и отсяваш и си правиш извода, че въобще, ама въобще не толкова важно кой ти е първия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker