Голямата интрига - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голямата интрига
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1696 пъти
Намирам се в отвратително положение. Аз съм обикновен 17-годишен тийнейджър, който здравата се прецака! Аз и моят най-добър приятел (Д) сме във вражески отношения с един наш съученик (К). К е надменен, арогантен и с яко самочувствие и няма истински приятели, но пък затова всички му се мазнят. Той има гадже - А, която обича да флиртува с други момчета. В неделя видях Д да се натиска с А! Е това не го очаквах... не съм си помислял, че най-добрият ми приятел ще им падне на нивото! Не понасям К, но не е редно да краде чужди гаджета, това е обида на честта. Отидох при Д и му бих един право в носа, а после го нарекох "безсрамно ко**ле". Не съжалявам, но ме е яд, че най-добрият ми приятел се оказа такъв. Но това не е краят. Има един съученик(С), който само тича след учителката като малко пиленце. Той и К също се мразят и днес направих голяма грешка. Помолих С за съвет дали да казвам на К за А и Д. Той каза да помисля. След училище обаче стана скандал по пътя. С за пръв път избухна и каза на К:
- Устата ти се не се затваря като врата на химически кенеф! Не ме обиждай и дразни повече, защото не аз съм тоя, на когото гаджето слага рога с Д!
Стана як бой между двамата, а аз едва ги разтървах. Беше като ММА на живо! След това дойде Д и К му се хвърли и на него. С отново се намеси, за да разгорещява скандала и аз виках магазинерите наблизо да и успокоят. Мисля, че постъпих грешно... вие какво мислите по въпроса и какъв съвет ще ми дадете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 09d628e532
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно си постъпил. Но много често, там където се делят на лагери, се появява едно съмнение за надушването на краставите кучета. Затова не споделяй съкровени тайни с добри приятели, за да не се стига до бой. В днешно време тайните всеки втори ги пише по социалните мрежи в интернет и после като види, че са му обърнали на писаниците само двама и те го разкрачват, той се отрича от електронната си същност и показва втора визитка в интернет. От тайните в интернет, само ще се възползват приятелите ти от твоите недостатъци и така хем няма да постигнеш целите си, хем може да пропаднеш. А и без нет може пак да пропаднеш, ако не си на щрек. Умната!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker