Ще излезе ли изобщо нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще излезе ли изобщо нещо?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1684 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 11 (почети 12) и ме мъчи от много време един голям за мен проблем.

Тази година отидох в ново училище, нов клас, но от курсовете, на които ходех познавах половината. След като отидох в новия клас в началото бях много срамежлива, без приятели, без да харесвам някой! С течение на времето станах приятелка с всички от класа, макар, че някой ми бяха повече приятели от други.

Въпроса е, че Октомври започнах да си падам по 1 момче, което в началото дори не забелязвах. По онова време с него бяхме много добри приятели е често говорихме. Той явно беше усетил нещо, понеже постоянно ми питаше кой харесвам. С всеки ден започвах да изпитвам все повече чувства към него. Само 3ма приятели знаеха, че си падам по него. Един път бяхме след състезание само аз той и 1 от приятелите (момче). Приятелят ми постоянно повтаряше кажи му, а момчето което харесвах [да го наречем Х] не спираше да ме пита "Кой харесваш??? " Аз едва издържах но не му казах, а и дойде 1 негов приятел и тръгнаха. След няколко дни си писахме по Skype и той отново не спря да ме пита... Но аз не издържах и му обясних, че си падам по него. Беше неловко но после каза, че и той ме харесва. БЯХ НА 7МОТО НЕБЕ ОТ РАДОСТ! След няколко дена в училище изобщо не си говорихме, което не беше много обичайно. Петък след 1 курс аз го викнах и го помолих да поговори. Той ми отвърна, че не иска а после се появи най-добрият му приятел, който се оказа, че бил прочел всичко и каза нещо от сорта на влюбени гълъбчета. Тогава Х заяви, че не ме харесва и че ме е излъгал. Аз бях съсипана, но пред него казах ок и тръгнах с една приятелка. След минути плачех, скрита зад училище. Попитах го защо го е направил след няколко дни а той каза, че не знае. Същото време аз му бях бясна и бях написала 1 бележка и придала па приятел, който помолих да предаде на Х. И това което се случи и аз не вярвам:

Той тръгна към стаята, а аз почуствах вина (писмото беше доста гадно) и се затичах към стаята. В СЪЩИЯТ МИГ В КОЙТО ВЛЯЗОХ ТОЙ ГО ОТВАРЯШЕ! Аз засрамена се скрих. Попитах 1 приятелка какво е станало, а тя каза че целият клас го е прочел, дори госпожата го видяла докато го е чел. Аз се престорих на болна, отидох до лекарката и си тръгнах. Вечерта на същият ден му се извиних и той каза ок. От тогава почети не говорим, освен когато по едно време за 1 месец госпожата ни беше сложила заедно. Тогава подържахме добри отношения и си говорихме, но после изобщо. Почети не ми пише по skype а и всички знаят, че той харесва друго момиче. Твърди вече че не е така, но скоро тя ми каза, че Х и бил казал, че още я харесва. Нея не я интересува, но все пак..

Аз почети не говоря с него а и приятелите ми са казвали много лоши неща, които той е казвал за мен (малко по пълна съм и главно и това... ). Веднъж го питах защо се държи по гадно с мен, а той каза, че се държи с мен като с другите, а това не е вярно! Аз го игнорирам вече, той мен и не си говорим... Нямаме общи теми той всяко междучасие игра футбол и е запален по него. Аз просто не го обичам падам си по други спортове! Имало е само няколко пъти, в който съм мислила, че той има нещо към мен (един път си заби главата му почети пред моето тоест до устата и още 1 път, за който не ми се обяснява)

Той е егоист за него и важен само той, лигав е не е много красив дори не знам защо го харесвам!!! Но колкото и да твърдя пред всички че е идиот и че ми е без различен аз не мога да спра да мисля за него! Била съм и на психолог и са ми казвали, че ако се променя изцяло момчето ще се пита защо и ще съм му интересна, но не знам още с какво! Носим униформи и не мога да се изява с дрехи! Моля ви кажете ми какво да правя, макар че знам, че ще кажете да го забравя, но не мога!!! Опитвала съм 10 пъти поне!! Между другото той има по голям брат който е разбрал от Х, че го харесвам и постоянно ме сравнява с някакво момиче и като ме види ми казва нейното име!

УМОЛЯВАМ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1735f0d7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви са тия нашите психолози. Не мисли за него а за себе си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker