Безнадеждно влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Безнадеждно влюбена
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2882 пъти
Аз съм едно напълно объркано и безнадеждно влюбено момиче. Изпитвам една любов, която ме води към всички крайности на поведението ми. Преди 6 месеца видях едно момче, напълно непознато, не знаех абсолютно нищо за него(не че сега е много различно) и нещо потрепна в мен, мислех за него постоянно, мечтаех, чувствах се прекрасно. След седмица отново го видях на същото място и това чувство отново ме разтърси, дори по-силно от преди, идеше ми да изкрещя от щастие. След това започнаха великите ми планове как да се запозная с него, всичко беше перфектно в главата ми, но уви не го видях на това мястно на следващата седмица. Тогава беше и първият път когато изпаднах в депресия заради това. Не го виждах дълго време, все още имах малко надежда. След около месец всичко това се повтори, но не успях да приложа великите си планове, бях уплашена. Отново дойде моментът на депресия, но вече не исках и да живея, исках да се самоубия, не можех да продължа, не исках нищо само него. Някак намерих сили, оправих се, реших, че тряба да го забравя, почти се беше получило докато не го видях отново, тогава лудостта в мен проговори и го проследих, разбрах къде живее, а по-късно и къде работи. Тогава бях на седмото небе, бях изпълнена с желание, имаше живот в мен. Усмивката не слизаше от лицето ми. Плановете ми да го забравя се провалиха напълно. Но ето отново съм тъжна заради него, но сега е дори по-зле и от преди. Започнах да се отчуждавам от прителите ми, не искам да им кажа за това, защото сигурно ще ме помислят за луда, каквато може би наистина съм. От седмици вече плача постоянно и отчаяно го искам, а не мога да направя нищо. Не мога просто така да отида при него и да му кажа какво чувствам. Отчаяно се надявам да го видя отново, но не го виждам и се чувствам още по-гадно. Отново си мисля за самоубийство, просто вече нямам сили да продължа. Не знам какво ми причини това момче, а все още не зная нищо за него и продължавам да имам тези чувства към него. Вече дори се чудя, дали съм с всичкия си. И сега отново си седя сама, обляна в сълзи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: ad626ee798
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Оле :X Момиче, ти чуваш ли се ?? Самоубийство ... кажи ми, че не говориш сериозно :X

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eea4fd7fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Знам как ти е, аз също съм едно нещастно влюбено момиче.. с него се запознах преди 6 години, от 4 изпитвам чувства към него. Преди бяхме и приятели, даже ме и харесваше в началото на запознанството ни, но после всичко се провали.. по едно време ме намрази, после пак бяхме приятели, а сега като се срещнем, дори не се поздравяваме. Не знае за чувствата ми.. не ми обръща никакво внимание.. това ме убива, аз също мисля всеки ден за самоубийство, заспивам често със сълзи на очи.. ужасно е.. хората биха те посъветвали да го забравиш /прави ще са/, мен също ме посъветваха така в моята тема, но всички знаем колко е трудно да се откажем от мечтите си. Не знам какво да те посъветвам, аз съм в същото положение..

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 960afbb583
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Офф, ... миличка не плачи... :) Любовта е страхотно нещо! Не я оплаквай, винаги има надежда ;) Защо? Защо да не можеш просто ей така, да отидеш и да го заговориш? Какво ти пречи? Страх те е какво ще си помисли ли, какво ще си каже ли? Но защо? Случай, аз не знам какво той би си помислил, но ще ти кажа какво аз бих си помислил. Примерно, виждаш ме, идваш и ме заговаряш с едно здравей, ами първият миг, ще бъда приятно изненадан. Ще ти отвърна също с здравей, и тъй като ме удостояваш с внимание, ще си кажа, хммм... сигурно има причина, ще ми се прииска да се запознaя с теб, и ще го направя :) Разбира се добре ще е да споменеш, че си го виждала, и преди, може пък и той да си те спомня! ... Разбери, докато не излезеш от сенките, ще си само част от тълпата! ... Нали не искаш това? :) Покажи му, че за теб, той не е поредното лице. Така ще ти обърне много по-сериозно внимание! ;)

А как да го срещнеш ли? Ходи на същите места, горе-долу по-същото време, и може и да го видиш :) Само моля те, не прави глупости!!! :) Хмм... защо не кажеш тук къде си го срещнала, може пък и той да влиза в този сайт? ! :) Събери смелост :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker