Харесвам го! Да рискувам ли ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го! Да рискувам ли ?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3923 пъти
Здравейте! Харесвам едно момче от 6 месеца вече. Той е 8, аз 7 клас. Той е много контактен, сладък, печен е като цяло, но не го познавам добре. Винаги когато ме види, ме заговаря, преграща ме, пишем си, даже преди 3 месеца ме викна на кафе, но така и не отидохме, защото не се разбрахме докрай, според приятелката ми, защото съм му казала, че и тя ще може да дойде. Проблема е, че постоянно зарибява една кифла и все е с нея, дори един път нещо бяхме седнали с нея една до друга, и той изведнъж се появи и запояна да и говори че била много хубава, че я искал и т. н. , аз се ядосах и се махнах. Другия проблем е, че сега съм 7 клас и вероятно другата година няма да съм в това училище и ще е много тъо, ако разбера, че ме е харесвал. Приятелите ми ми казват да му кажа, но се страхувам, че ще ми каже, че не ме харесва и всичките закачки с него ще спрът, чата също.. А и аз не го познавам добре, може да стане както с приятелката ми: Тя каа, на едно момче, че го харесва и той започна да я отбягва, раказа на всикчите си приятечета и тя стана за смях.. Незнам какво да правя искам да знам дали ме харесва, но ме е страх от отговора, а и незнам как точно да го попитам дали ме харесва... Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 94d71273b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това момче явно се прегръща с всяка такава позната. Ти сама даде пример, че си пишете и те прегръща, а в същото време казва колко е красив кроасана ( апф сори кифлата) до теб. Виждам, че те е страх от реалността, тоест не искаш да му казваш, защото ще спрете да си пишете и да се закачате. Мила, съветвам те да не си го слагаш толкова присърце този осмокласник. По историята ти разбирам как се държи и знам кои момчета на нашата възраст са сериозни и кои търсят гърди и задници. А твоето момче, за съжаление, е от втория вид. Помисли малко, искаш ли да си една от тези в харема му или ще си намериш момче, което иска теб и само теб. Не те познавам лично и не знам характера ти, затова е твое решение какво ще правиш от тук нататък. Аз само те предупредих какво може да стане, защото познавам такива момчета и колкото и да са сладки понякога, носят неприятности и разочарования, ако не си от техния "вид". Това е от мен.
Момиче 7клас

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30b445b55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От момиче 6 клас...
Хора, харесвам момче, 9 клас е, говорим си, но нищо няма да стане м-у нас... Най-много нещо да ми предложи, но аз да не приема... При теб ще стане същото мила, Той ще иска само секс от теб и нищо друго, ще се чувстваш като използвана кърпичка, по-добре го остави да си живее живота и си намери някой свестен, дано съм ти помогнала :)))

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 83579533ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   от авторката: Е момичета нищо не стана с този глупак! Казах му, че го харесвам и тои ми отговори, че съм била ужасно красива, сладка и т. н. , но ако сме тръгнели щял да мисли само за мен и можело да устане на изпит :X ТЪПАК! След това ме зарибяваше отново и се натискахме, а не следващия ден не ми говореше.. апфф... казах му да върви на майната си, а той ми вика - Оле човек исках да сме приятели и незнаех как да ти го кажа, не те мисля за грозна супер си, но искам да сме приятели и аз го напсувах и му казах чао :) Вчера се видяхме на един концерт и се правехме, че не се виждаме, а тои гледаше като изстребител :D тооолкова се радвам, че не тръгнах с този глупак :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cac7ef9d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз харесвам едно момче аз сам на 18 а той на 23 голям красавец е и е мн мил и умен забавен. Той флиртува с мн момичета но с мен той се държи като малко детенце и е мн срамежлив. например той идва мн често у дома за6тото се познава с родителите ми и предлага да отидем да гледаме филм на компа и тогава се започва. приближава се до мен гали ме за ръката и когато види че съм заспала той ме целува по челото или по бузата. приемам това за сладко но не мога да разбера ни6то за6то се държи така. и аз не го познаван мн добре и незнам може и да има гадже но не знам но след като флиртува с толкова мн момичета аз едно от тези момичетали сам или иска не6то малкко по сериозно немога да го разбера (и да отбележа до сега не съм имала гадже и за това не мога да рабера флирта му) А ТИ с това мом4е наистина недеи да рискува6 за6тото може да се разо4арова6 и да го приеме6 навътре за това по добре из4акай и си намери по свясно мом4е. спорет мен е така но като про4ете6 моята история едвали 6те приеме6 съвета ми но само да ти кажа имам приятелки които мн старадат от такижа флиртадйии

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 029069bc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Помощ!!!
Влюбена съм в момче 10 клас той е на 16
аз съм момиче 6 клас и съм на 12.
Не се познаваме лично, но мисля че той също ме харесва.
Как да разбера дали наистина ме харесва след като не се познаваме лично?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker