Проблем с майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с майка ми
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4797 пъти
Здрасти. Имам следния проблем - на 16 години съм, момиче, а майка ми все още не ми позволява почти нищо. Всяка ваканция ме изпраща на село при баба, а аз не искам да ходя, не ми дава да излизам с приятели в квартала, защото трябвало да уча или да гледам сестра ми и всякакви такива. До сега търпях без да се оплаквам, но проблемът е, че се влюбих.

Мама не знаеше за момчето, но един ден реших да и кажа. Първоначално уж нямаше нищо против, но след това започна да ми дава да излизам с него супер рядко и всякакви такива. Един ден, преди няколко месеца, го поканих в нас докато мама беше на работа. Не сме правили нищо, но все пак не и казах. Сестра ми обеща да не и казва, но вчера се скарахме и тя ме изпорти. Говорих с мама, обясних и, че не е станало нищо, че съм на 16 и имам нужда да излизам повече, че трябва да ми има повече доверие и да ми дава повече свобода. Ее да, но тя ме наказа, забрани ми да се виждам вече с това момче, дръпна ми ебаси конското, че можел да ме изнасили и всякакви такива.. ии за капак ми се сърди за дето не съм и казала и не ми говори.. Моля ви, кажете ми какво да правя, млада съм, имам нужда да си живея живота, а не да си седя в нас по цял ден и да уча :х

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f8ebe618e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 15, и при мен майка е така през годината.. лятото не ме спира да излизам.. но постоянно ''с кой си'', ''кога ще се прибираш'', ''къде си''... и аз се дразня но.. шанс.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 85b915b09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако родителите ти са разведени и наистина си на 16 е твое решение да живееш при баща си късмет

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d0f61156b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма да ти казвам, че проблема при мен е същия.. все едно съм го писала аз, но не съм на 16.

Първо започни с това, че я обичаш и знаеш колко загрижена е тя за теб. След това се опитай, без да се изнервяш, с тих глас да и обясниш, че ти си влюбена в това момче и си сигурна, че то няма намерения да те изнасили или да ти причини зло ( ако е така, разбира се ). Добави още, че то няма да повлияе на ученето ти и няма да развалиш успеха си ( може би майка ти се притеснява и за това ).

Още веднъж повтарям, каквото и да ти каже, не крещи и не я обиждай. Тя ти се сърди, защото е ядосана, че малкото и момиченце иска да порасне и мисли, че ако не те пази, ще ти се случи нещо лошо. Твоя майка е, разбери я.
Това е от мен. Успех и дано всичко мине добре!!!

п.с. Не засягай веднага темата за това, че те кара само да учиш и не излизаш често. В последствие го направи, защото ще и дойде в много.
Ес

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b23b02a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: ами да, разведени са, но баща ми не иска и да чува за мен, не ме е търсил от 7 години, така че няма как.. а иначе мама е много грижовна и любяща, просто нищо не ми разрешава :х

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4d562f26db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ами то и нашите са разделени аз живея при тати но той стана тираджия за да изкарва повече пари и аз живия при баба. Ами и с нея сме се карали за това, но седнахме съвсем спокойно и и казах че искам да оставам с приятели до по късно, да излизам, да каня приятели вкъщи и тя ме разбра. Според мен един разговор ще оправи нещата

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8d74f75d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Гледай сега тя не може да те накара да се прибереш ако не те хване и завлече до вас!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cdfaaca971
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   или сядаш и говориш с нея докато не те разбере или започваш да излизаш без да я питаш, да не ти пука, изключваш си телефона и готово.. прибирай се когато си поискаш, най-много да те удари... ако си наказана заради нещо подобно, ставаш и отиваш навън с приятелки без да те е грижа какво ще ти каже майка ти.. след училище не се прибирай направо в вас, кафета, гаджета.. момиче си, искаш свобода, все пак си на 16.. майка ти иска да те предпази, но това е прекалено, имаш мозък знаеш да се пазиш ;))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bf2a531d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей така .. Човек от баща си не остава сирак а от майката си .. недай си боже .. И aз съм като тебе но моята история е съвсем различен 18 години не съм вижда приклетото лице на баща си от време на време само съм го зяпал по границите и толкоз умно момиче си слушай майка си предварително преказвай със нея кой или коя ще ви влиза в дома като гости и когато излизаш със компания кажи й че ще се пребереш у дома късно защото всяка майка си притеснява за детето си .. Винаги съм слушал мама така че предварително трябва да поговориш с нея преди да каниш някой или когато излизаш на вънка и ще се пребереш късно ... Успех и умната :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b531e280ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Може би ти няма достатачно деверие. Седни поговори с нея като зрял човек кажи и, че искаш да знаеш какво я притеснява какво мисли и защо не те пуска да ходиш на вън.
Не викай не се караите просто говорете като жена с жена.
Успех пиши какво е станало

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 4362af1454
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имам абсолютно същия проблем и съм почти на 17. То е ясно, че всяка майка се притеснява, но все си мисля, че има някаква граница! Не знам колко пъти се опитах да поговоря с нея като човек, а тя почва да крещи и накрая и аз се изнервям...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker