Бях влюбена в него, сега той ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бях влюбена в него, сега той ме търси
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2461 пъти
Здравейтее.. Ще започна от самото начало. Момиче съм на 17, момчето, за което ви говоря е на 18.

В средата на миналото лято се запознах с едно момче и постепенно почнахме да излизаме в една компания. Не редовно, но през няколко дена си прекарвахме вечерта заедно. Аз бях влюбена в него още на здрасти, но той не го знаеше. Всеки път като се видехме имаше някъв флирт, но нищо по-сериозно от негова страна.
Така дните си минаваха и аз се влюбвах все повече, а от негова страна, той се хвана с някакво момиче, което не съм виждала. Почнахме да се отдалечаваме. Те прекараха Нова година заедно, аз го видях на първи. И мисля, че след това не съм го виждала до сега. Имам предвид не сме излизали заедно. Засичахме се 1-2 пъти, но толкова - здрасти, здрасти, какво правиш, как си.. и обичайните приказки на стари познати, които няма какво да си кажат. Преди месец-два започнахме да си пишем във фейса, но аз съм такъв тип човек, че ако не виждам някой човек дълго време и чувствата ми намаляват. Но видя ли го отново - пак се връщат.

От месец някъде обаче се занимавам с едно друго момче и напоследък нещата стават по-сериозни. При него тази тръпка я няма, но той е адски добър и мил специално към мене.

Да се върна на първия. Преди няколко дена почна да ми звъни (като ми звъни за ПРЪВ ПЪТ, за първи път той ми се обади) и да ми предлага да се видим, няколко пъти вече ми пуска некви оферти, ама всеки път си имам някаква работа. Но пък вече не ми е и толкова присърце. До преди няколко месеца бях лудо влюбена в него, а той ми обръщаше внимание само когато той преценеше, че е необходимо и аз само тогава се радвах. Сега какво стана - разбра, че имам някакво момче до себе си и почна да ме търси. Не знам това ли е причината, но времето съвпада. Не ви пиша, за да ви питам какво да правя с това момче, защото вече не го искам. Пиша, защото ми е много интересно защо тряваше да изчака няколко месеца, за да ме потърси и то след като вече съм заета.

Напоследък момчетата са толкова разлигавени. Като девойки, които не знаят какво искат и се дърпат дърпат и накрая като спрат да ги гонат - аре вече си интересен. Що да си усложвяваме живота. Просто тряваше да се сети преди 4 месеца. Вече не го искам. Като толкова дълго време гониш някого и спреш - явно си имал основателна причина да спреш. Почнеш ли, не спираш от нищото. А чувствата са най-основателната причина...

В момента аз знам точно кой искам и понеже от всяка грешка си вадя поука, сега знам точно как да постъпя, за да имам този, който искам. А и той да ме иска..

Само едно коментирайте - какво го накара да се сети за мене чак сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 4b7dd1acb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила много добре те разбирам аз съм в същата ситуация, само че "скъпия ми бивш'' се сети за мене чак когато ме видя необвързана, мисля че при тебе е следната ситуация. Той от самото начало е знаел че имаш някаква тръпка към него, обаче нали си е хванал някаква там, и сега като са скъсали е решил да се пробва със теб, според мене най-доброто решение за тебе е да го забравиш и да не се тормозиш за него, ето че сега и не си сама :), пожелавам ти късмет със новото момче. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker