Той не иска да ме вижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не иска да ме вижда
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4681 пъти
Здравейте :) Няма да изпадам в ненужни подробности, момиче на 16 години съм. С гаджето ми сме заедно от почти 6 месеца и много си го обичам. Преди няколко седмици се скарахме и от тогава нищо не е същото. Пишем си, говорим си в скайп и по телефона, но той не иска да се виждаме. Казва ми, че не е сигурен в чувствата си и иска да се видим чак когато е наясно какво ще става между нас. Не ми е проблем да изчакам, знам, че взаимно се наранихме много, но проблемът е, че след месец заминавам и няма да съм си в града до септември. Искам да го видя преди да замина, но той само ми повтаря, че не е готов да ме види. Обичам го и няма да се откажа от него, но виждам, че ще се побъркам ако не го усетя близо до мен за общо 5 месеца. По цяла ден ми е тъжно, плача, имам нужда от него, а дори не мога да му го кажа, защото не искам да му давам зор и да го ядосвам.

Страх ме е, че дори някак си да изтърпя до септември, той може да открие, че няма чувства и че не иска да сме заедно. Вчера му казах, че искам да го видя и той отново ме отряза. Боли ме и ми е много тъжно, липсва ми. Вече почти изгладихме отношенията си, но все пак ми каза, че в близкия месец-два няма да е готов да излезе с мен. Моля ве, кажете ми какво да направя за да излезе с мен преди да замина и как да преживея тези няколко месеца без липсата му да ме убива малко по малко. Мерси предварително :)

п. п. Само недейте да ми казвате да го зарежа, всички ми го повтарят, но аз няма да се откажа от него, просто е невъзможно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 0fef74edb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   А може да не иска де се виждате, защото има друга и то по-интересна, която не тича след него... Нали знаеш играта - единият гони, другият бяга, така че не бъди ти тази която гони, останалото предполагам го знаеш как става - бъди красива, горда и хладна и пак ще е твой ;) Накарай твоя приятелка да ти направи готини снимки и направи така, че той да ги види, казвай му къде ходиш и колко готино си си изкарала, не споменавай, че ти липсва...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e9d680c4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   В коментара на номер 1 има някаква логика, но не ми се струва, че ще можеш да го направиш. Виж, казала си му, че искаш да се видите, а обяснила ли си му защо, какви са опасенията ти, имаш ли нужда от това? Просто го информирай какво става с теб, за заминаването ти, за несигурността, за това, че държиш на него, но си наясно, че сте се наранили и го разбираш.

В една връзка винаги има 2 човека, всеки гледа него колко го боли и само си мисли, какво ЕВЕНТУАЛНО му е на другия. Няма как да издържите без да си кажете един на друг защо реагирате така. Той може да има друга, но може да е изморен от това, може да му идва в повече да сте заедно, да иска да види, какво е седмица без теб, че да може да вземе решението си без фактори, които го объркват. Нали знаеш, когато обичаш някого искаш той да е добре, ако ти му вредиш, го пускаш за да може да е щастлив :), ако той те обича, ще се върне по същата причина. Това за мен е любов, когато мислиш първо за другия, а после за себе си (това също така е и мазохизъм, ама... какво ли разбирам аз). Всичко останало, като силни, сииилни чувства представлява- Обичам те, но обичам себе си повече... Което не е същото, като - Обичам себе си, но обичам теб повече.

Затвори очи, поеми си дъх, отвори ги и продължи напред без да си задаваш въпроси! В крайна сметка сега е момента да решиш кой е по-важен - ти или той.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 874156aa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това са глупости. Щом си пишете и говорите по телефона няма основание да не иска дасе видите. Несе връзвай с тъпи оправдания- не бил готов, трябвало му време и други смешни извинения. Време за какво и да реши какво? Време пак може да получи и след като се видите, нали така? Не казвам да го оставиш, но спри да настояваш да се виждате и по-скоро проучи чрез общи приятели какво прави и дали случайно няма и друго момиче. И колкото и да ти е гадно сега знай, че мъже на този свят колкото щеш, а ти си прекалено млада, за да се тормозиш заради един глупак. В една връзка щом е необходимо непременно да си хладна и да се мъчиш да предизвикваш интерес или датърсиш внимание- това вече не е връзка.

Vic

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker