Кофти ми е да гледам другите как излизат навън вечер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кофти ми е да гледам другите как излизат навън вечер
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2262 пъти
Здравейте! Момиче съм и тази година ще навършвам 17- чак август месец. Много ми е кофти в момента, защото гледам абитуриентите как се кефят на живота и ми се иска и аз да го правя на мах. СЪщо и много мои познати вече са навършили 18 или скоро ще навършат ии си ходят навсякъде- по живота, по барове и т. н. А аз- стоя вкъщи, защото съм в нещо като домашен затвор (майка ми и баща ми са много строги откъм излизания) и не знам защо, но ми е кофти, че другите си живеят живота, дори и някой мои набори и нямат проблеми. Просто и на мен ми се излиза навън, по дискотеки, просто да си се кефя. И трябва да чакам година и половина, за да усетя истинският мирис на ''свободата'', ако мога така да го нарека....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2422a6fed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре късно, отколкото никога :). Спокойно, може да е за добро, нали знаеш какви неща се случват по дискотеките? Разбирам, че ти е неприятно да гледаш как другите се веселят, а ти си стоиш вкъщи, но родителите в повечето случаи мислят само доброто за децата си, тревожат се за теб, затова не ти разрешават да излизаш късно вечер. Може би ти и нямат доверие, както на една моя приятелка родителите.. покажи им, че си отговорна, че си разумна и внимателна, за да спечелиш доверието им и тогава ще ти позволяват повече неща. През времето, което прекарваш вкъщи прави неща, за да се усъвършенстваш - чети, например. Запълвай си времето с нещо полезно, за да не се впрягаш толкова в това как твоите връстници излизат - прави някакви упражнения вкъщи /спорта е много полезен и за физиката, и за психиката/, както казах по-горе прочети нещо, през деня излизай с някоя приятелка..
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 62b636ca11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, но годинките преди 18 са едни от най-хубавите... после ще видиш какъв х*й те чака...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 402d74398a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм на твоята възраст, но знам какво е :) Понякога когато ми забранят наще да излизам, просто не ги слушам и се прибирам доста по-късно от колкото трябва. В крайна сметка пак ме наказват, ама поне съм си прекарала страхотно и помня тези моменти за много дълго време :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9559934cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е родителите ти да се притесняват. Първото, което е водещ фактор е, че си момиче. Може да прозвучи банално, но вероятно си чувала колко отвличания и тем подобни неща се случват. Първо се замисли над това. Ако искаш да излизаш, излизай малко по-рано. Връщай се по-рано, така родителите ти няма да се притесняват толкова. Пък и като станеш на 18, да не мислиш, че ще спрат да се притесняват? Отново ще се притесняват, единствената разлика ще бъде, че ще вече ще бъдеш пълнолетна. За всичко си има време и място, само спокойно. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e9cb9bf0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   номер 2 е прав точно преди 18тата година живота е най хубав а после работа университет такива работи съжалявам че ще го кажа но си пропуснала най яките си години и това което ти написах трябва да го кажеш на вашите защото те са егоисти държат те изкъсо за да може те да са спокойни такаче поговори с тях и се надявам да те разберат успех

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 254269998e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да се кефиш... :)) Споко, ще имаш цялото време да се развихриш :D Но миличка, .. погледни реално, нищо не си изгубила :) Мхъмм... Другите правели това, другите ходели там, а това значи ли че и ти трябва да правиш всичко което и другите? :)) Ако другите скочат от някъде и ти ли ще ги последваш? ! ... Кое мислиш че си изгубила? Времето в дискотеките ли? Дето се наливат като смокове :D Пият до дупка, и точно такива момичета като теб биват благоприятно вкарвани в някой от тамошните тоалетни където губят я девствеността си, я им искат по някоя друга услуга! Не бъди наивна :) На такива места, можеш да попаднеш само на странни типове, най-често с нисък интелект, но с високо сексуално либидо, които са там само за едно нещо, да си хванат момиче като теб, което си е мечтало как ще усети мириса на свободата в дискотеката! ... :)) Истината е, че много от твойте връстници си пропиляват живота по тези барове и дискотеки, и един ден, може би ще съжаляват! ... Мислиш си, аллл... егаси кофти живота водя, другите живеят, лудеят, а аз си стоя като в затвор! ... Според мен родителите ти не са прави чак да те отделят от другите - това е крайност, но въпроса е, можеш ли сама да се пазиш? Можеш ли? Знаеш ли на кой хора да имаш доверие и на кой не? Ако да, тогава си готова за свобода, ако не, то първо има какво да научиш! :) За да не ти се случва, готини но празноглави момчета, да се възползват от теб! От това нещо искат да те предпазят родителите ти.

Сещам се за... хах, за Spider-Man :)) Какво му кажа чичо му :) "С голямата сила идват и големите отговорности" Много е важно да го запомниш! ... Но като за теб, ще е с "голямата свободата идват и големите отговорности" :) Защото да бъдеш свободен, да имаш свобода е да бъдеш отговорен/а за себе си и свойте действия :) Потърпи малко, свободата се приближава със всеки изминал ден към теб, но как ще я изживееш ще зависи само от теб :) Ако искаш родителите ти да не се притесняват много им покажи че можеш да бъдеш отговорна :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6532aba2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, хвани си гадже запознай го с родителите си.. ако го харесат може би ще те пускат да излизаш на вън защото той ще те пази един вид :)

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: 331a5f6c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами поговори със вашите, но с нормален тон и им кажи че си достатъчно голяма, че повечето от приятелите ти излизат. И че ти се подиграват защото си ограничена. Обясни на вашите всичко и мисля че ще те разберат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker