Дали е по-добре така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали е по-добре така?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2289 пъти
Мислих доста и реших, че ще е най-добре да пусна една тема, защото просто не знам какво да правя. Ето го и моят проблем. С едно момче се познаваме от около 3 години. Винаги сме били близки, малко или много. Той е на 22, а аз на 16. Та, аз чак тази година му казах какво чувствам, дотук добре. Станахме гаджета, всичко окей, но дойде момент, в който той сякаш доминираше във връзката ни, по-скоро аз се оставях да бъда мачкана, защото си мислех, че нямам друг избор. Отношенията ни значеха много, много, много повече за мен, отколкото явно за него.

Опитвах се да му угаждам за всичко, поне по моя начин. Обичам го повече от.. не знам.. повече от всичко, повече от себе си, готова съм на всичко за него. Той е първият човек, който допускам толкова близо до себе си, но май е и последният. Минаха 3 месеца, почти 4, откакто се събрахме ии той последните няколко дни, може би седмица, се държеше странно. Не ми пишеше толкова често, както преди, като говорехме по телефона.. звучеше, хммм, напрегнато? ! не знам, трудно ми е да го определя. И така започна да ми говори колко бил объркан, как не знаел какво чувства ии.. най-интересното, не знаел какво чувства към мен. По какъв начин ме обича.. като добра приятелка или гадже, м да. Е, скъсахме, по-скоро той скъса мен, хаха.

Останахме в.. приятелски отношения, макар за мен да е доста мъчително, опитвам се да игнорирам чувствата си. Скоро ще стане един месец откакто се разделихме, а аз продължавам да го обичам, понякога си мисля дали някога ще го забравя. Приятелите ми казват, че не заслужава това, което направих за него, това което му дадох, но аз винаги отричам. За мен той е човекът, когото съм обичала най-много през живота ми, поне за момента. С него преживях много неща, от всякакъв аспект. Не съжалявам за нищо, не ме е яд за нищо. Знам, че вероятно, така де, сигурна съм, че това се случи, защото явно има и трети човек, ноо.. Обичам го и.. не искам, някак си, не искам сме просто приятели. Не съм от момичетата, които ходят с едно момче и.. късат, събират се, късат, събират се. Принципно връзките ми са били по-дълги, ~ година, а това е най-късата ми връзка.. Крайна съм в отношенията си и веднъж сложи ли се точка, за мен това е край. С него обаче сякаш е различно, от една страна искам отново да сме заедно, но от друга не знам дали искам да страдам пак. Разбира се, нещата могат да се променят, да съм по настоятелна и да отстоявам позицията си. Той е човекът, който от дете ме превърна в.. жена е много силно казано, но от онова наивно момиче се превърнах в по-добра личност.. след като ме заряза.. Всички ми казват, че това е за мое добро, но аз не го разбирам по този начин. Той за мен беше и все още е всичко. Обичам го, може би знам, че ще го преодолея, но.. пак казвам, обичам го. Не знам защо човек би бягал от някого, когото го обича с цялото си сърце и дава всичко за него. Нямам представа. Може би прекалено много го идеализирам, но знам, че го обичам и искам да бъда с него. Надявам се да не се заблуждавам. Благодаря на всички, отделили време да прочетат историята ми, ще ви бъда много благодарна, ако кажете мнението си по въпроса. Моля без излишен хейт, по възможност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 70f2fbdfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей прочетох историята ти, ако толкова много го обичаш бори се за него! Не оставяй нещата така, може би още има шанс да бъдете щастливи, много хора се разделят, после се събират и намират щастието по-късно. Моя съвет е да се опиташ да си го върнеш, по това което прочетох разбирам, че наистина много го обичаш, явно те боли много, ако и той има чувства към теб, значи още нищо не е свършило м/у вас. Надявам се да съм помогнала. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker