Кофти ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кофти ситуация
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2021 пъти
В края на миналата година излизах с едно момче, чийто намерения не бяха сериозни (моите също), както и да е един ден решихме да отидем у тях, там се случиха някои работи, аз естествено споделих на най-добрата си приятелка, но по-късно направих грешката да кажа на 2 момичета от моя клас, които са близки приятелки с едно от бившите гаджета на въпросното момче (те двамата още имат приятелски взаимоотношения). Споделяйки на момичетата от моят клас, ги помолих да не споменеват нищо пред бившата му защото тя си пада малко клюкарка и щеше да го разпитва и аз щях да се почувствам засрамена, че той знае че съм споделяла на толкова хора.

По-късно случайно разбрах, че мойте съученички са разказали всичко на бившата му и тя го е попитала (случи се точно това което не трябваше). Странното в случея е, че той е отрекал аз да съм била у тях.. Сега те ме мислят за някаква луда която си измисля, цитирам "вкарвам се във филми"... Въпросът ми е дали да се скарам с тях за това че са издали тайната ми или да се правя че незнам... Другият проблем е, че това лято ще трябва да бъдем заедно на море, в една стая. Наистина неискам да развалям отношенията си с тях, защото на морето ще бъде адски тъпа ситуация, но съм наистина ядосана и искам да се почувстват поне малко виновни..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 7058108426
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И като не са ти сериозни взаимоотношенията с него кво ти пука? От историята ти и от начина на поведение на приятелките ти виждам че сте мънички.... което обяснява много. А и приятелките ти не са много приятелки, щом са го разказали... като цяло са завистливи кучки. Внимавай защото това че дружиш с тях говори лошо и за теб. "С какъвто се събереш, такъв ставаш"

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2dde45e8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   остави нещата и за друг път не споделяй!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fa5f3cd5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Важното е че ти и той си знаете че м/ду вас е станало нещо, а какво знаят и не знаят другите е маловажно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2eee961af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поне си си научила урока - тайна, която я знаят повече от двама души - не е тайна. Оттук нататък бъди по-дискретна. Момчето има чувства към бившата си приятелка и много ясно, че ще отрече. Явно е добро момче. А относно твоите приятелки - помисли си до колко са ти приятелки. Приятно море! Не се тревожи - след като си казала истината, имаш вина само пред момчето. :) Не се защитавай, това е признак, че лъжеш. Кажи, че всичко по въпроса вече е казано и не искаш да го обсъждаш. И умната на морето, да не ти излезе лошо име!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e530dda000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тея двете са адски кучки, откажи се от морето направи си кефа, лятото, с истинските ти приятелки и ги заеби!!! не ти трябват такива боклуци

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e55d5444f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Споделяйки на момичетата от моят клас, ги помолих да не споменеват нищо пред бившата му защото тя си пада малко клюкарка"
И какво правят клюкарките - те просто споделят, също както ти :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: dadd7294f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виновната в случая си ти мисля, защото такива лични неща не се казват, аз ако бях на мястото на момчето сериозно щях да ти се обидя!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2137a42a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато правиш секс с момче не се казва на хора, в които не си сигурна. След като са те издали, трябва винаги да знаеш, че нито ти мислят доброто, нито те уважават.
Много е жалко, че ще трябва да сте в 1 стая и според мен до тогава се прави, че нищо не подозираш. Когато мине морето вече трябва да им кажеш, че знаеш и ги навикай. Не само ще почувстват вина, а и ще им стане много неловко от факта, че през цялото време си знаела. Помисли кой ти е приятел и кой не и дали е по-добре да знаят какво си правила с момчето или не, защото след като са такива клюкарки ще кажат на още народ. Успех и поздрави. S. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker