Моят объркан живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят объркан живот
преди: 12 години, 27 дни, прочетена 1548 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години, но хич ме няма в любовта. Аз харесвам едно момиче от старото ми училище, тя е на 15 години, но не си говорим, обаче се познаваме много добре, и мисля че е заради мен, защото аз съм просто темерут.. С мой приятел всеки ден ходим в това училище след нашите часове, и момичето е винаги там, в Фейса са ръчкаме постоянно, понякога и пиша но тя не ми отговаря. Това момиче ходеше с един друг мой приятел и по това време с нея си говорехме, но след като скъсаха стана тази идиотщина, а не знам дали да рискувам да отида при нея и да я заговоря, може би пък тя веднага ще ми обърне гръб? И какво пък може да и кажа аз ( темерутът). Много я харесвам, и когато не я видя, независимо дали в Фейса или в училището, просто нямам желание за живот, а пък ако и го призная, може би пък ще ми се присмее, и ще ме помисли за неудачник. Моля, по опитните, нека ми дадат съвет. :))

-съжалявам за правописни грешки, ако има такива :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 24 дни
hash: 066082cdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Несподелената любов е много мъчителна и понякога има фатален край. Но!! Знай, че НЯМА да обичаш това момиче вечно.. сега може би си мислиш, че никога няма да се откажеш от нея, че ще бъде единствената, която ще обичаш така.. не, няма да е така! Ще срещаш много момичета по пътя си и все една от тях ще ти хване окото.

Аз обичах и страдах по едно момче 4 години.. плаках, тръшках се, измъчвах се... мислех, че никога няма да го забравя, дори си спомням, че накрая на 7-ми клас се надявах в новото ми училище да харесам друг от новия ми клас. Е, дойде 15-ти сепрември, мина един месец, но аз още на първия ден разбрах, че няма да е от този клас и отново се започна с плаченето и тръшкането.. обаче след 5-6 месеца забелязах друго момче, но дотам.. след още 1 месец започнах все по-често и по-често да се хващам да мисля за него, докато накрая не разбрах, че съм го харесала повече от другия, а мислех, че НИКОГА няма да го забравя.

И при теб ще стане по същия случаен начин, както при мен. Другият вариант е някой ден като ходите с твоя приятел до старото ви училище да я заговориш, все пак и с нея да пробваш, но знай, че ако не се получи.. ще срещнеш друга :).
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 46625c68d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи и! Каквото и да направи тя по-добре и кажи. Или я помоли да излезете първо, но не бъди много настоятелен ще те помисли за лепка. И след като излезете и кажи :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker