Нека ценим важните неща в живота ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нека ценим важните неща в живота ни
преди: 12 години, 27 дни, прочетена 3510 пъти
Здравейте на всички!!! Казвам се Николай и съм на 15. Уча в малък град, но той си е всичко за мен. И не не пиша тази история, защото търся съчувствие, а защото искам някой да ме чуе и бих бил много благодарен!
Знам, че още като прочетете заглавието на историята ми ще си помислите нещо от сорта на "Какъв е тоя бе, нищо още не е видял от живота... ", но не е така! Много тинейджъри си мислят, че на никого не му пука за тях, че животът им е ужасен, че не могат да си намерят гадже, че са целите в пъпки и т. н. Ако поне някой знаеше историята ми би се сепнал. Майка ми изнеерява на баща ми, баба ми и дядо ми съсипват брака на семейството ми, майка ми е алкохоличка и се погубва с всеки изминал ден, аз може би няма да доживея 25 заради заболяване което бавно ме изяжда, но не си личи и всички си мислят, че съм в отлично здраве, всички ме използват, само защото им се оставям, но както се казва, това което не ни убива ни прави по - силни. Тааа... да се върна на моята история. Винаги съм си мислел че нямам късмет, но сега разбирам, че има хора, които са много по - зле. Разбирам, че трябва да се радвам на това което ми е дадено, ако не искам да го изгубя. Може да нямам късмет, но нося късмет. Може да не съм най - известния в училище, но приятелите ми са най - свестните в цялото даскало. Може да съм наивен, защото се оставям да ме използват, но поне знам, че ставам за нещо. Може в училище да не съм най - умния, но винаги съм се старал и това ми се връща. Може да говорят за мен, каквото си искат, но има хора, които знаят, че това не е така. Има още толкова неща, които да изброявам, но историята ми става дългичка. Нека просто се огледаме около себе си и да видим, оценим и запазим нещата, за които си струва да живеем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 27 дни
hash: 623c6bf617
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм на 23 години и много ми хареса написаното от теб. Всички виждаме само минусите, а ти виждаш и плюсовете. Запази си това свое качество.

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 55c7d08a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятел наистина историята ти е доста тежка. Замислял съм се за това - и моят живот не е лек, но явно твоят е още по-кофти от моя. Успех пич не се предавай и продължавай с високо вдигната глава

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 2cef076e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооо, приятелю мой, защо се хабиш? !
На днешно време са модни или студената самотна, която произлиза още от средновековието, като метод за сваляне, но не и като начин на живот, или вечното хленчене - ох, как не ме разбират, ох, как не ми влизат в положение за гаджето! :X

Да, има неразбрани хора, но те си мълчат и не споделят, щото..
А тия, дето тръбят, колко не ги разбирал никой - ми хлапета, такива ще си и останат.

Да имаш здраве, парички, колкото за живот, здрави и живи родители и близки хора - та това в днешно време не е нищо.
Да, не е повод за лудо щастие, но това, мили хора, всъщност е страшно много!

Остави ги, Авторе, това са хората, дето ще си пишат по скайпчетата "разбираш колко важно е нещо, чак когато го загубиш", при смъртта или заминаването на далеч на някой техен близък.

Съжалявам за животът ти. БОРИ се с болестта, от семейството все ще се отделиш!
Всичко най-хубаво ОТ СЪРЦЕ ти желая!!! :)
Много усмивки и здраве!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 27 дни
hash: 5668e66e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ники, не се предавай каквото и да става! Ти си силно момче и съм сигурна, че щастието ще ти се усмихне. Вярвай и ти! Продължавай да бъдеш такъв какъвто си, запази позитивизма си. Благодаря ти, че сподели историята си с нас. Сигурна съм, че си трогнал много хора, така както и мен. Казваш, че не търсиш съчувствие. Аз не ти съчувствам, АЗ ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ! :)
Да, възхищавам се на хора като теб, които не се оплакват, не мрънкат, а се борят с живота. Такива хора са достойни за уважение!
Ти си силен човек! Пожелавам ти здраве, за да се излекуваш и късмет във всичко останало! :)

 
  ...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 6b72069950
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много се радвам че все още има хора като теб. Ако бях на твое място щях да се предам. Това да знаеш че скоро ще умреш и да продължаваш да гледаш плюсовете от живота е страхотно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 27 дни
hash: 240d379bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами в днешно време всеки гледа светското- в смисъл гледа парите, дискотеки, купони, алкохол, цигари, кафенца, секс тука, секс тама и само това. И от там и идват комплексите. Щото всеки гледа другия и ще му завиди за нещо и ще иска да се догоди като него. Ако не се бръсне, ще се обръсне, понеже всеки го прави и т. н.

Но никой, не се замисля за живота. Какво е живота, какъв е смисъла на живота и за какво живеем.
Като цяло живота няма точно определен смисъл.
Всеки един човек индивидуално си има смисъл някакъв в живота. За някои смисъла в живота ще е музиката, за други семейството и т. н.
Но е важно човек да намери своя смисъл, да открие смисъла на живота си, своята мисия да открие, и да я преследва, да я изпълнява.

А и проблема е че постоянно обръщаме внимание на това което нямаме. Много рядко обръщаме внимание и се радваме на това което имаме.

Всеки човек си има неща, притежава качества, които другите нямат, но проблема е, че гледаме тези качества които ни липсват и завиждаме на друг че ги има и се отчайваме депресираме и т. н.

Или най-просто казано-постоянно гледаме в паницата на другия и за това не сме щастливи, или ако сме, то много рядко и много малко сме щастливи.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 26 дни
hash: 3a3bdea2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Между другото забравих да спомена благодари на Бога за това което имаш. Ако не вярваш в Бог повярвай. Благодари Му за това, че ти е дал такъв силен дух и способноста да цениш важните неща в живота.

Номер 2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker