Проблемче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблемче
преди: 12 години, 19 дни, прочетена 3919 пъти
Здр на всички! Аз съм 16 годишно момиче и искам да споделя нещо като проблем. Значи, аз съм още девствена, нямам гадже, имала съм нещо като връзки, но те са минало. Всичко при мене е привидно нормално, ходя на училище, имам високи оценки, свиря, понеже съм музикант, но искам да споделя нещо. Значи, от малка адски много се интересувам от секса, постоянно разпитвах нашите като дете, постоянно следях филми и като ми взеха комп, търсех нещо интересно в нета, на 12 си купих една книга, където всичко е описано, а много мои приятели и приятелки са го правили вече и доста често си говоря с тях на тази тема.

Въобще, винаги много съм се интересувала, изчела съм много истории от сподели. инфо също и редовно се сещам за това като гледам някой американски филм, щото почти всичко, дори рекламите на напитки, намекват секс. Не гледам порво, защото не ми е приятно. Гледала съм само веднъж, не ми е гадно де, просто не го намирам за привлекателно, отначало става , после е скучно и не виждам смисъл. Мисълта ми е, че вече знам достатъчно за секса, знам най-важното и то е, че трябва добре да обмслиш преди са го направиш за първи път, да решиш с кого, дали човекът заслужава и т. н. знач и че 16 години са малко, но аз съм готова за секс. Имам предвид, ограмотена съм на теория, мастурбирам всяка вечер и ми е приятно и много момчета от др градове, които ми пишат, знаят за таланта ми да възбуждам и да се явявам в ролята на изкусителка.

Много мои приятелчета и познати намекват, че искат да ме чукат, други пък директно си го казват и всички момчета, които са ме харесвали, са искали да правят секс с мен. Когато бях на 14, имах приятел за пръв път, но не исках да спя с него , не че не беше готин и не ме възбуждаше, но бях малка, пак знаех много, но не исках, все пак на 14 си още дете. Както и да е де, аз обичах лудо това момче, а той ме заряза заради друга и бях много наранена, но след него се появи друг, който също умираше да го правим и аз го исках и още го искам, сега с него също сме разделени, въпреки , че още се обичам е, но той живее далече и за това няма как да сме заедно. Обаче е ясно, че и двамата искаме да го правим, не просто за самия секс, а защото аз лично много го обичам, вече от година и умирам за него и мисля, че мога да правя любов само с него или поне той да ми е първият... знам и че това няма как да стане, а и честно казано той не заслужава моята любов, но я има.
Проблемът обаче е друг, проблемът е именно, че не мога да контролирам вече сексуалното си желание. Ама никак, постоянно мисля за секс, под душа и в леглото си пипам котенцето и си представям как някое готино момче прониква бавно в мен, докато ме гали и целува и просто нямам никакво търпение вече!
Говоря си с нашите за секс, не се притеснявам да споделям, повече с майка ми ест, щото живея с нея, а и съм момиче. Тя казва, че е правила секс за първи път на 17, едната ми най-добра приятелка го направи на 13 още, а другата е вече на 17 и мисли, че 18 трябва да ти е първият път, щото нейната майка пък тогава го е правила... знам, че не бива да гледам от другите, а лично аз мисля, че за едно момиче е добре да има поне 17, когато спи с момче за първи път, а и е много важно да обичаш момчето до теб, да го познаваш, да знаеш, че и той те обича, държи на теб и иска да бъде с тебе не само заради секса и т. н. , точно за това не бива да бързаш, понеже може да съжаляваш, но аз вече тотално откачам! Това не ми пречи на ученето или свиренето, просто много искам да имам първо истинска връзка с истинска любов и момче, което наистина ме заслужава и второ, да знам, че няма да съжалявам като легна с въпросното момче.
Знам, че съм малка, но и физически и психически съм готова за секс, тялото ми е достатъчно развито, имам цикъл от 12-13 годишна, гърдите ми са досаттъчно големи, грижа се за тялото си, ходя на кола маска, къпя се, поддържам се. Само дето не спортувам, а ям всичко и пия мн газирано и преди бях пухкава, но тази година съм станала доста женствена. Звучи нарцистично, но не го казвам аз, всички виждат промяна и казват, че съм се разхубавила и изглеждам добре.

А психически съм си съвсем готова също за полов акт, чела съм и съм беседвала достатъчно, мастурбирам (без проникване, само се търкам) и съм наясно с почти всичко, щото все пак винаги има какво ново да научиш. Знам, че момичетата първият път ги боли, защото се разкъсва девствената ципа (химен, думата е латинска и идва от името на древногръцкия бог на брака, Химений) и в много редки случаи не боли, защото ципата може да се отлющи праждевременно или просто формата на хименът да е такава , че членът да не предизвика голямо разкъсване (има различни форми химен-пръстеновиден, сърповиден, полулунен, назъбен, решетъчен и химен с два отвора), зависи от широчината на влагалището, големината на половият член, овлажняването, начинът на проникването и разбира се е на психическа основа. Но много рядко изобщо не боли, а съм чувала, че има случаи, когато жената е много тясна и хименът се разкъсва час при раждане и може да получи оргазъм, или случа и, когато оперативно трябва да се отстрани девствената ципа, но това са вече други теми.
Знам, че може да боли и при изнасилване, дори да не си девствена, но както и да е, моят проблем е, че много ми се прави любов, въпреки, че съм само на 16, а и знам, че няма много свестни момчета на моята възраст. Повечето са незрели, а другите са прекалено големи, пък и не чувствам, че обичам друг освен бившия си.... Кажете ми как да спра да мисля за секс? Или поне да мисля както преди, без толкова да се усилва сексуалното желание? Мастурбирането вече ми е скучно, досега съм имала само два истински оргазма и то без да се пипам, помня, че бях адски влажна, а и клиторът ми е много чувствителен.
Знам, че е нормално, но трябва да се пазя поне още една година, а толкова момчета, които вече са го правили, искат това с мен (не се надувам, казвам истината) и чувствам, че просто един ден няма да издържа и ще преспя с някой, който не заслужава още на тая възраст... Кажете какво да правя?

Знам и за мъжката полова система, знам, че спермата се образува в тестисите и се отделят милиони сперматозоиди, а само един стига до яйцеклетката и я опложда, знам за Джи точката при жените (център на възбудата), за предназначението на вагиналните сокове (олесняване на половия акт), знам и за предпазните мерси и рисковете, така че ако го правя, ще се предпазя-противозачатъчни, които спират сперматозоидите, но сигурността им е само 97 %, а на презервътивът е 85 % (приблизително ест) и също, че презервативът пази и от болести- СПИН, сифилис и т. н. Знам и за различните видове секс- орален (фелацио или френска любов), анален- най-вече при хомосексуалисти и честно казано е гнусен за мен и не бих го правила и вагинален-основен вид секс. Знам и за фистингът ил иоще наричан фингъринк-стимулиране на анусът, клиторът или пенисът, или както викат някои-чекия (ако е полов орган), знам и че е добре, когато момичето е девствено, момчето да й направи фелацио, или фингъринк (или и двете), за да я отпусне, а когато едно момиче прави орален секс на момче, се нарича свирка или минет, ма това са неща, които всеки знае.
Искам да кажа, че не съм просто поредното лапе, дето му се е допикало и решило, че му се ебе, а даже не знае какво е вагина. :Д
Темата е дълга, но дано я пуснат и мерси за тези, които имат нерви да прочетат поне половината и да чатнат за какво става въпрос. Много ми се прави секс а не бива! Моля, пишете коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 19 дни
hash: d1519686cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яко те е треснал хормона и си прекалила с порното. Друго нищо не видях компетентно като „знание“.

И още - противозачатачните предпазват 99.99% от забременяване, а презервативите са при 97%. С тези 85% са спермицидните гелове да кажем, но едно ще ти кажа - на твоите годиники и с твоите „знания“ не е зле да си на кондоми.

Останалите глупости ги гледай по порнотата ... и чети още, защото само поредното дете, което не знае, какво е вагина си мисли, че всичко знае, а после лежи бременно в родилно.

И на 100 има човек, какво да научи.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката : Това за презервативите и противозачатъчните не съм го чела, а ти въобще изчете ли ми зялата история? Кажи ми какво още има да знам, знам, че не може да зная всичко , това е ясно, но ако виждаш, съм описала за хименът и неговите форми, знам за тънкостите на първия път, знам, че сексът не трябва да е просто ей така, порно не гледам, вече казах, само един път и не ми е кеф.
Какво им има на знанията, учила съм по биология, тия прониквания и видове секс не ги знам от порното, всичко, което съм написала съм го прочела, а колкото за хормонът ми, да, нали именон това е проблемът? Искам да възспра желанието си, нито порно гледам, нито с момчета в момента излизам, просто искам да се предпазя от грешка.
И повярвай ми, познавам много хора, които са вече сексуално активни, а не знаят почти нищо за секса, едно момиче го прази от 7 клас и си мислеше до скоро, че девствен се пише с "т"-"детствен".
Но това не е нищо, мисълта ми е, че повечето хора са научили нещата в движение и ест пак не са съвсем запознати, а аз гледам да разбера повече случаи преди да го направя. Знам, че има още какво да науча, нали за това съм написала почти всичко, а и със сигурност има още 100 неща, но не говоря за жаргоните в секса, а за последствията, предпазните мерки и разбира се знам, че на 16 ми е още рано поради хиляда и една причин.
точно това е проблемът ми, не искам да бързам и за това се чудя как да контролирам хормоните си, питам за съвет, а не за критики и ти № 1, не мисля, че дори си прочел/а внимателно темата! Мерси за кондомите, за процентите ще го запомня вече вярно, въпреки, че съм чела и знам и за тях и за използването им и също, че има опасност да се скъсат и т. н.
Точно щото не искам да съм поредното дете, което лежи бременно, пиша тук! Мерси за "полезния съвет" и многото нови знания, които ми даде!

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ае №1, ти пък кво искаш? То какво може да се каже, момичето знае достатъчно.
Момиче, не бързай със секса, изчакай поне малко! мисли за по-важни неща и като дойде времето за секс, тогава!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : само да допълня нещо наистина важно. Прави ми се любов, да, хормони, влечения, знам, нормално е, но ако не е станало ясно от историята, искам да ги възспра, за да не стане грешка и питам как? Щото виждам, че май не е станало много ясно, не търся някой, който да ме отвори, а питам как да не се изкушавам Отдавна не съм търсила нищо за секса, просто исках да се запозная с нещата, това е, но преди нямах такова желание, а сега като мина време, ми се иска да опитам, но знам, че ми е рано и не бива. Сега ще кажете "просто спри да го мислиш и да четеш глупости", спряла съм датърся каквото и да е, порно както казах, не гледам, но точно сега и тия момчета почнаха със секс заканите и всеки ден все повече се чудя какво е това чувство, за което всеки говори?
Просто не ща да стават гафове накрая, това е.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 4d8c1d3737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Скукааааа!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ква скука, бе съвет трябва! Ти да не би повече да знаеш?
Авторке, не бързай с чукането, за всичко си има време!

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 41712f7fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, просто си купи вибратор и си го направи с него :) Ще видиш какво е истинско удоволсвие, защото той не "увехва", няма нужда от подготовки и е винаги до теб :))) Така хем ще си свършваш всеки път като хората, хем ще си опознаеш тялото, хем после няма да те боли и да те е страх при първия ти път с момче, а ще си готова за самото приключение. Аз не виждам нищо кой знае какво първия ти път да е с момче - да се чудиш как ще мине, как ще реагуира тялото ти, дали ще те боли, пък той дали няма да спече в най-важния момент. Та затова един вибратор и ще се запазиш и до 18 хаха.

Айде успех със секса. Честно да ти кажа с вибратор май дори е по-добре.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 8c6850d619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе момиче , мани че историята ти е 8 листа , ма и коментарите толко ;д

ам аз прая така , имам нещо като приятел ( даже не знам дали мога така да го нарека ) от 8 месеца , и аз като теб мога да твърдя че зная , не много но достатъчно .. таа гледам да мисля за друго , или ако ще мисля за това да е по ограничено , защо просто не направиш една свирка на някого , щи мине желанието .. пробвай , няма опасност ;д

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката : Мерси, но аз не се страхувам от физическата болка, просто съм написала какво знам, а не искам да се отварям сама с вибратор, искам момче, с което да се обичаме, това е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   № 8, абе вие не разбрахте ли, че като съм с разума си, не ща да правя никакъв вид секс, а точно от това желание искам да се освободя, без да има последствия! Аз ако духам на някой, после трябва да се самоубивам, как ще се гледам в огледалото после?
И пиша подборно, щото съм объркана, а който го мързи да чете, съжалявам!

 
  ...

...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   *подробно*

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 4746db119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз когато правих секс за пръв път не мислех че ще трябва да обичам момичето или че ми пука изобшо но след това когато срещнах момиче което обичах немога да опиша колко сажелявах че не съм го направил имено с това момиче..


Predator :

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: 6bdad10bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не ги слушай тия знаеш ли колко момичета са го правили даже на 14-15 и не ти говора за циганки и да знаеш ако почакаш още 2-3 години ципата ще стане по здрава по еластична и когато момчето я пробие може да се получи кръвоизлив така че е полезна точно в тази възраст да го направиш успех

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към № 12 Е да, ама ти си момче, ние момичетата сме по-сантиментални.
ОСвен това аз имам един проблем, много се привързвам и ако спя с някой, ще ми е гадно, ако разбера, че примерно той го е правил с мен само заради секс или пък да го излъжа, че го обичам и да осъзная, че съм пропиляла първия си път ей така, а после като срещтна някой по-подходящ, ще ми е кофти, че не съм изчакала...
Знам, че ще има много момчета и мъже в живота ми, но първичното напира и скоро време ще направя някоя глупост...

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе на мене не ми дреме за физическата болка, ако силно обичам някой, няма да боли толкова, страх ме е от последствията, не от самия секс!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 17 дни
hash: ea21336d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, да особено сантиментални сте когато става въпрос да използвате някой.

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   № 16, аз не съм от момичетата, които използват момчетата, има всякакви жени и всякакви мъже.
Ако не си случил на свястно момиче, съжалявам, но не всички хора са еднакви. всички сме били използвани и наранявани, аз също, а щом търся съвети на тая тема, значи не искам нито да използвам никой, нито мен да ме използват!

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 41712f7fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До номер 13 - ти изобщо в час ли си и като не си защо си тръгнал/а да даваш съвети. Хименът - ципата, както го наричаш ти - не се променя по структура с възрастта. Ако ти е дадено да ти е здрав, здрав ще си остане, ако ще да си на 10 или на 110. Освен това по-еластична не значи, че ще има кръвоизлив, а точно обартното. Ако е еластична, ще се разтегне и няма да се скъса, което означава, че никаква кръв няма да има, камо ли кръвоизлив.

Момичетата, които ги познаваш, и са го правили на по 14-15 няма да ги коментирам. Курви винаги ще има, така сме си устроени :) но поне не плаши тук хората с измислици, които някой ти е разказал и от които идея си нямаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: 217162fa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Знанията на един за нещо, което не е видял и изпитал са като знанията на друг, който си мисли, че знае какво е да живее в др страна .. докато не го изпиташ, нищо не знаеш, тея неща дето си ги написала не са нещо, което не знаех на твоята възраст (тогава, го направих и аз), нещо съвсем нормално.. ама честно не си и на половина толкова "вътре" в нещата докато не натрупаш стаж. и аз си мислих, че мога да направя мусака ( щом четох и питах) ама трябваше да я опиташ отностно терзанията ти ...не знам дали могат да се подтискат, аз изчаках и до сега вече 6 години съм с него и не съжелявах, когато го срещнеш ще знаеш че е той направи го тогава .. аа и още нещо, различните култури възприемат секса по различен начин, ако се поровиш в нета или погледаш малко national geographic, ще научиш, че разбирането за думата секс е относително, не случайно ще срещаш противоречиви неща отностно него

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката : хора, май пропуснах да ви кажа нещо мн важно и то е , че съм наясно, че докато не почнеш да правиш нещо и да трупаш опит, не може да се каже, че го имаш, но това е споменато в историята ми, а колкото за знанията, които имам, мамка му, как очаквате някой да почне да прави нещо без да се ограмони на теория? !! Имам предвид, че е добре да си запознат, преди да почнеш, за това чета и се интересувам, питам хора, които вече имат опит- и възрастни и мои връстници, знам, че никога не може да знаеш всичко и все има още какво да научиш след като почнеш, но по дяволите спрете да ме изкарвате тъпа и вятърничева, искам да бъда зряла и за това ви пиша тук, питам как да се спра с мислите за секс, отдавна не съм търсила нищо в нета, порно казах, че не гледам и вече съм разпитвала достатъчно, но желанието си се появяа и остава, претъпявам го с мастурбиране, но то напира в мен и искам нещо истинско. Знам , че е невъзможно да знаеш всичко, пак казвам за нз кой път, но има много хора , които са почнали да го правят от малки, без дори да знаят какво значи "мастурбирам" или как сперматозоидът опложда яйцеклетката, боже милостиви, една моя съученичка го направи на 13, а още си мисли, че девствен се пише с "т"- детствен! Освен това много момичета са се чудили що ги боли първия път, демек, че те не са се интересували от подборности, а просто са го направили и много хора са патили от това, но разбира се аз познавам много, които са знаели какво правят и са били запознати.

Не казвам, че знам много, но знам достатъчно за възрастта си и като се има предвид, че не съм правила секс.
А знам че трябва да чакам човека, колко милиарди пъти трябва да го напиша по дяволите!!!! Но как, как да спра да го мисля, писнало ми е от всичко, вие въобще четете ли историята от начало докрай, или ви мързи? Внимавате ли , или си казвате направо "тя е още келеш, мисли си, че знае всичко, а още не може да си пише името", еми не е така и има още неща, които знам, но не казвам това за да се хваля, а просто да покажа, че наистина се интересувам от много неща , не само заради секса, а въобще и моля ви се, кажете ми сериозно, как да контролирам желанието си? !? !? !? Като знаете много, защо не кажете нещо ново и различно освен познатите кухи банални, тривиални и не знам си кви още фрази от типа на "чакай подходящия" или "купи си вибратор, докато го намериш", абе вие тъпи ли сте? Не ме питайте мене, аз вас питам? !? !

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 217162fa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   от номер 19.. авторке скайпа ми ми е написано слято изречение - стигастикрали с латиница.. мога да ти кажа как да се справиш с тая жажда, но само с чат, опитах се мисловно да направя коментар с който да ти кажа как, но не виждам как това ще стане ако не разбирам, какво ти не разбираш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: df210bd394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ох! Ти цял роман си написала, бе!!!
Марзи ма да го чета, иначе с радост бих ти помогнала!!! :D :D :D

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 402115d9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей и на теб. Аз съм на 19 вече и първия път когато го направих бях на 16 мисля!! Беше важно за мен да е с човека които обичам и искам да остарея с него. Въпросния с когото го направих наистина си мислех, че той е човека но след време разбрах, че съм сгрешила.
Харесва ми това, че имаш глава на раменете си и мислиш, че ти е рано, не си като малките, надути п**ки които се чудят само за кои... да се хванат. Разучила-това е добре.
Та да стигнем и до отговора на проблема!! Всичко идва от самата теб, от психиката ти. Ако ти сама не си го наложиш да спреш да мислиш за това, няма кой да ти помогне. Чела си толкова много неща за секса, седни и прочети малко за психиката и как действа тя. Другото което мога да ти предложа е да започнеш да се занимаваш с много неща, които да отнемат вниманието ти от тази тема. Спри да четеш, да се интересуваш по-този въпрос, да разговаряш с ваще. Просто това нещо го изключи от главата ти. Не си мисли, че е толкова трудно. Покажи си каква воля имаш. От това което си написала си личи, че си умно момиче, докажи сама на себе си!!
Не съм чела всичките коментари, но този със вибратора не ми изглеждаше кой знае колко добър съвет (лично мое мнение)!!
Айде очаквам отговора ти и успех :))

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 796e4b9532
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Мерси на номер 23 за сериозния коментар.
Само ще кажа, че и психологията ми харесва като наука и ми е интересно също, аз правя доста неща, всяко от тях може да отмене вниманието ми, опитвам се да спра, не съм се интересувала от доста време от нищо, писала съм го в единия коментар, но тялото ми си казва своето.
Притеснявах се, че ако стане нещо няма да мога да спра и да направя някоя глупост, т. е. да тръгна с някой и да легна с него, надявам се да успея да се контролирам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: e91409c15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Сериозните коментари са от значение, такива теми много ми допадат, както и сайта!! Може да не се познава ме но, винаги ще съм готова да помогна :)
В някой от коментарите който прочетох там ти бе написала, че се самозадоволяваш!! В това няма лощо, мисля си когато ти се прииска го прави, не е като половия контакт, но все пак... Пък и виж ти сама осъзнаваш, че ти е рано. Вярвам в теб, че дори и да ти се отдаде възможност няма да го направиш. Аз имам подобен проблем, но това е друга тема. Мисля си, че не точно за тук :))
Ако има нещо можеш пак да споделиш :))

 
  ...

...
преди: 10 години, 20 дни
hash: de5b8e6d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Абе, момиче! Сега ще ти дам един съвет. Стигнах само до там, че някоя приятелка го е правела на 13 и се възмутих! Не знам какво ви се случва. Вече започвам да се притеснявам, защото аз въобще не мисля за това. Една жена е напълно готова да се сблъска с половият чак след 18 годишна възраст. Защото тя не е узряла. Твоята позната все още не и се е оформило тялото, тръгнала секс да прави! Що за лигафщина.. Аз съм на 13 и все още си играя вън на народна, а вие... тцтц.. какво ви става не мога да разбера..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker