Дали ме тя ме приема , като добър приятел или ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ме тя ме приема , като добър приятел или ме харесва?
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 3500 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години и моята история е малко шантава. Малко ми странно да питам такива прости неща. Въпреки че имам опит с други момичета и т. н. , но странното е че разлика от другите момичета, разбирам повечето дали ме харесват или не, но тук не мога да разбера. Нека разкажа малко за мен и за нея (до колкото знам)
Ходил съм с бая момичета, правил съм грешки, някой не съм ги харесвал толкова, а може би само увлечение към тях.
(Така и не се стигало до секс, със някоя от предишните, не че не са искали, но не смятах че те са подходящи) Имах една по-сериозна връзка с едно момиче, но се наложи да скъсаме, защото започна да се занимава със някакви вещерски работи абеее... и охладняхме по между си. Дълго време бях сам. (около 9месеца) Може би се бях концентрирал върху живота си, и върху бъдещето си смисъл не изпитвах нужда да съм с момиче. Интересното е че през това време на колко приятели давах съвети за връзки, а аз винаги бях сам. Както и да е. Един ден реших да се видя с една позната и с едни приятели. Отидохме там нещо си говорехме и тогава видях това момиче (играеха с някаква тенис топка, на някаква игра момичешки работи) и след като тя ме уцели с топката (случайно) по главата, аз се обърнах със мойта гневна мутра ама изведнъж останах така, като замръзнал и изведнъж се усмихнах и казах: Няма нищо! ;)
Някак си ми направи впечатление, хареса ми външно, като лице и т. н. Много сладко лице, което те кара да се усмихнеш. Аз романи почнах да пиша... Там после пак имаше закачки, но някак си се държеше бая мило с мен.
Струва ми се различна, не е като другите, и външно ми харесва и като характер е много добър човек.
Издирих я във фейсбук, щото аз тъпанара не се сетих да и взема GSM, скайп или фейбук.
След дни като минавах в подлеза на НДК - опааа кой виждам... Като ме видя ме прегърна (пак стана странно)
Даже ме пита дали искам да дойда с нея, но аз бързах тогава и нямаше как. Писахме си вечерта, и оп, тя май зацепи че си я харесвам и като изтърси че си има гадже и че е влюбена в него, тогава като ми го каза това... направо ми се обърна едно отвътре, казах и че си лягам ама не можах да заспя и заспах някъде към 3 без нещо и в 3 като удари онова земетресение преди горе-долу месец, прекарах една много безсънна нощ.
Мина се цяла седмица нито аз и писах, нито тя на мен.
Докато бях в даскало на курс по уеб дизайн, гледам телефона ми звъни и една позната ми казва: "Здравей, ще можеш ли да слезеш към
борисовата, че има един човек, който иска да те види.
Аз: Кой?
- Еми онова момиче К. , дет си го харесваш.
- Дано успея да свърша по-рано и ще дойда.
Връщам се в стаята ухилен до уши :D
За съжаление не свърших по-рано и уви не стана в тоя ден работата. Писахме си следващите дни и се бяхме разбрали да се видим. Бях на мястото на срещата чаках 30мин, тя не дойде и дъжда ме наваля(заради което сега съм болен :D) Казах си, че сигурно ми е вързала тенекия... Казах си, че няма да и пиша във FB, докато тя не ми пише. Момичето бая притеснено ми се извини и т. н. (личи си когато някой лъже знам и как маже, но определено по начина по който пишеше не лъжеше)
Хмм най-вероятно си ме харесва, и реших да пробвам да не и пиша и да видя дали тя ще ми пише (докато оздравея, иначе после мисля директно да се видя с нея пак) Е добре 2 дни вече не ми писа, почнах да се чудя...
Все си мисля за нея, гледам нейни снимки, някой казват че съм се влюбил, може и да е така, но дали всичко това е напразно?

Казвайте, съвети и т. н. , дали напразно се тормозя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 18eda4c474
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много рядко пиша коментари тук, но твоята история ме впечатли ^_^ Факт е, че я харесваш много. Момиче съм, на 14 години и в момента преживявам нещо подобно с едно момче, мога да кажа със сигурност, че тя те харесва много, наистина много ;д, затова не изтървай момента и й признавай всичко :D : )) bbs

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 8a28f63b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   100% те харесва казала е, че има гадже за да види как ще регираш и така да разбере дали я харесваш, не ти пише, защото иска да види дали ти ще се сетиш за нея. Пиши си по-често с нея и в най-скоро време я покани да излезете тогава може да и кажеш, че ти е много симпатична и приятна и така!!! Дано да съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 96cd9ab3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моят съвет е да ? кажеш без да губиш време. Определено те харесва. За "гаджето" ти е казала, за да види как ще реагираш, трябва да се бориш за нея бе човек. ;) Това иска, да разбере, че ти пука за нея. А историята ти наистина много ми хареса. Колко бих искала някой и мен така да ме хареса, ама на... :D Не губи време брато, кажи ?, сподели ? за чувствата си! Момичето е лудо по теб, не чакай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 19 дни
hash: b2c78cfea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   АВТОРА:


Казахме си всичко, просто ме приема като много добър приятел, това е всичко. Нищо друго не мога да направя освен да продължа напред ;)

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 7722a62ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Опитай още! Бори се! Бъди упорит! Според мен иска да разбере колко ти пука за нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker