Объркана съм!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм!!!
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 1878 пъти
Здравейте на всички! Предварително благодаря на всички, които ще прочетат историята ми, а на тези, които успеят да ми дадат някакъв съвет, ще се чувствам безкрайно задължена! Ох дори не знам как да започна... така, всичко започна преди месец. Аз се запознах с едно момче, година по-голям от мен(17), виртуално, така да се каже. Една моя съученичка го познава и тя ми каза да го намеря във фейсбук... пратих му покана, писах му и така започна всичко. Ами всичко беше супер, освен това, че винаги аз му пишех, но да кажем, че това го преживях, защото виждах, че той поне ми отвръща. Вече си пишем от около месец. И така, говорехме си за най-различни неща и аз му предложих да се видим ваканцията, а той каза, че правя ситуацията много сложна и тегава. Общо взето, сдърпахме се и аз много се разчувствах и му казах всичко, което изпитвах в този момент. Той ми каза, че не знае какво да ми каже и тн. Не знаех какво да чувствам: гняв, разочарование, но наистина се чувствах като пълна глупачка. Не знам какво да правя, попитах го за какво изобщо си пишем, след като няма никакво развитие и има ли смисъл да продължаваме въобще. Той каза, че ще трябва да си помисли и ми каза да се стегна. Представете си каква наглост. Знаете ли, за малко да изтрия всичко, което съм написала, но няма, не и този път. Аз просто не изразявам чувствата си много често, но реших този път да го направя. Искам да изживея една хубава история, като в романтичните комедии... но не знам кога и с кого ще я изживея! Дали иззобщо ще я изживея! Ами въпросът ми е дали да продължа да се надявам и да вярвам, защото наистина изпитвам много силни чувства към него или просто да продължа напред и да чакам. Не знам, наистина не знам, никога преди не съм си имала гадже, а ми се иска. Искам да видя какво е! Приятелите ми, ми казват, че го заслужавам, но тогава защо при мен това не се случва? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: 67fc8ecf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този нахалник не те харесва ... и ти е отговарял в скайп ... и ти е казал истината. Не знам днешната младеж какви са боклуци :(

Мацка, малка си още, но нещата не стават с фейсбук и признаване на някой, че го обичаш, защото има хубава прическа, виждала си го в коридора на даскалото и много ти харесва как пише в чата.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 75cfab58d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разкрила си си чувствата на безчувствен човек ама какво да се прави света не е розов. А пък това че си заслужавала нещо повярвай ми грешиш. (Колко хора по света вършат добри неща и в замяна не очакват да получат добро - такива хора мисля че заслужават но не им се връща... а какво да кажа за себе си - била ми заслужавала... не мисля че заслужаваш нещо - и най вече когато излезеш от романтичните ФИЛМИ тогава погледни.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 75cfab58d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разкрила си си чувствата на безчувствен човек ама какво да се прави света не е розов. А пък това че си заслужавала нещо повярвай ми грешиш. (Колко хора по света вършат добри неща и в замяна не очакват да получат добро - такива хора мисля че заслужават но не им се връща... а какво да кажа за себе си - била ми заслужавала... не мисля че заслужаваш нещо - и най вече когато излезеш от романтичните ФИЛМИ тогава погледни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: a4cd0f195c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти казваш че той не ти е писал първи никога. Не е трябвало да пренебрегваш този факт. Той ти е казал да се стегнеш-изръсил е тъпотия, честно. Просто го зарежи, ако не ти отговори на чувствата. А ако чак толкова се притесняваш, можеш да му кажеш че си се пошегувала с него. Защо не прегледаш кореспонденцията си с него? Така по трезво можеш да видиш какво точно ти е писал. Защото ти си била силно влюбена и може би си си помислила че той влага нещо по специално в думите си.

Колко пъти сте се виждали на живо? Нито веднъж май. Представи си че беше приел да се видите през ваканцията. Отиваш на срещата и виждаш един човек, съвсем различен от онзи в когото си влюбена. Вие двамата не се познавате реално, така че ти не можеш да си напълно сигурна в него. Може да е всякакъв.
А ако си чак толкова влюбена в него.... чакай. Но нека той да ти пише първи.
Успех в любовта и късмет!

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 0cce113e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: много ви благодаря за съветите! Сега още не съм решила какво да правя, но наистина ще помисля по-трезво, не мисля да се унижавам и пак да му пиша! ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker