Липсва ми много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липсва ми много
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 6251 пъти
Много харесвах едно момче и го спечелих лесно. Отначало не беше нещо сериозно, само излизахме. Не след дьлго спах с него, беше ми пьрвия! Истината е че ми беше много хубаво с него, прекарахме страхотни мигове заедно. Хльтнах много, наистина много! Значеше за мен двойно повече отколкото аз за него и го знаех.. споделих го с него и той каза че не е вярно и че много дьржи на мен и вече и да не искаме врьзката ни е сериозна.

Много се зарадвах но имахме един проблем тои трябваше да замине след няколко месеца да учи някаъе далеч оттук. И от там започнаха проблемите,аз казах че ще го чакам и нищо няма да ме спре, че разстоянието не е проблем за мен. той не искаше да го чакам каза, че няма смисьл. това ме подлудяваше и измьчваше но реших да остана с него докато не замине ..колкото да ме боли че врьзката ни има едва ли не краен срок.

Положението между нас беше много напрегнато!! точно в този момент той ми призна нещо от което ме заболя и до сега ме боли безкрайно много!! Каза ми че е направил голяма грешка за която много много сьжелява.. сама се досетих за какво става вьпрос.. Бил е с Друга! обяснението което ми даде е че много го е боляло заради случващото се и един вид да се отдаличи и една вечер просто се е напил много и ми е изневерил! Адски много ме заболя и още ме боли, много ми липсва много го искам не мога да си представа да сам с друг ..всичко хубаво за мен свьрши. не знам какво да правя мисля само за него постояно го сьнувам, рева ! до кога ?! не мога да продължа напред без него.. липсата ме убива!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: a49e15c464
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето лекува! То ще излекува и теб. Просто сега в сърцето ти е празнина, искаш него и само него, не искаш да поглеждаш друг, но трябва. Живота продължава. Едни идват други си отиват. Сигурна съм, че вмомента ти е много трудно, но въпреки всичко трябва да стъпиш здраво на краката си.

Пък и помисли малко. Ако той те обичаше толкова, колкото и ти - нямаше да се напие ----> нямаше да изневери. Щом го е направил, значи нещо му е липсвало - не е бил щастлив.

Опитай се да го забравиш, направи така, че нищо да не ти напомня за него. Обичаш го, нали? Тогава се радвай за него, сега вече, той ще бъде щастлив, но с Другата. Трябва и ти да си щастлива. Опитай се да пренасочиш тази любов, към друг човек, който се нуждае от нея и който си сигурна, че няма да я предаде.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4b6743b2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Прочетох твоята изповед и знам че много боли от това да плачеш всяка нощ и да не можеш да го забравиш но това е живота просто те моля стегни се и бъди себе си рано или късно ще има друг , който наистина ще те обича и наистина ще иска да бъде само с теб така че моя съвет е смело напред и гледай ти да си добре защото според мен това е най-важното сега.
Жоро 21

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5ec6cd2fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Един мъж най-лесно се забравя с помощта на... следващия :) Сега сигурно си мислиш, че въобще не искаш такъв следващ, няма друг, като него, ама винаги се получава така, че всъщност... има по-добър :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: b774d5249b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3...
Но когато следващият ти помогне да забравиш предишният вече нямаш нужда от него..

Не прави така мила.. Стой сама и чакай да отмине тогава се хвани с някой. Че аз от един на друг прескачах поне 4 пъти и с всичките стана едно и също.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: febfd6a5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   №1 е много прав/а! Времето лекува! Знам колко ти е трудно и тежко, такава любов трудно се забравя, особено първата! Но пък това, че е първата изобщо не означава, че ще е и последната! С времето ще свикнеш и когато най-малко очакваш, ще срещнеш момчето, което ти е нужно, което ще те обича истински и с което ще бъдеш щастлива.

Да, животът е и радост и тъга. Но ти си още много млада, ще имаш още много любови. Но един съвет от мен - никой не заслужава толкова много, колкото ти си дала на това момче, особено след като ти е изневерил! Не съжалявай за нищо и продължи смело напред! Успех! :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 802853a931
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Aз харесвам едно момче но една моя приятелкахаресва едно друго момче и те скоро станаха гаджета но този който харесвам аз кат чу че излизат започна да се бие с другото момче двамата се бият за моята приятелка но знаете ли че по някога той казва че ме харесва даже и неговите приятелите му го казват пък аз харесвам него и на моята приятелка гаджето итой харесва мене и моята приятелка доста объркана работа

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6ae25f28d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте някой сериозен и запознат с това може ли да обясни защо бившият ми с мен де държи като непознат не ме поглежда и така нататък вината в мен ли е защо го прави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker