Хлътнала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хлътнала
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3353 пъти
Първо да ви кажа хлътнала съм яко по едно момче.. Да до тука добре, обаче неговия характер е такъв, че като му казах, че го харесвам той каза, че харесване е друго това са били симпатии просто защото съм го виждала само 1 път на живо и не може от 1 път вече да го харесвам или пък да го обичам.

Аз пък не мисля така аз много си го харесвам даже му досаждам когато му пиша в фейса знам обаче какво да направя като не иска да ми пише и аз си продалжавам да му пиша и няма отговор и като му кажа"сега защо не ми пишеш" и той "ох, какво да ти пиша". Сега ще кажете не виждаш ли на момчето му е писнало, е да му писне ама ние даже не си пишем много само какво правиш го питам аз и той казва какво прави и това е и аз ако го питам как си и той добре само това..

Как да го накарам да ми пише.? Той е много ХУБАВ. Има аск и от там му задават анонимни въпросчета и даже му казах един път, че го ревнувам от другите момичета където му пишат.. Попринцип аз съм от такива момичета дето харесвам си някой и ако не го видя например 1 седмица и просто спирам да го харесвам и после започвам да си мисля къде съм му харесала пак на този? и после като го видя и отново започвам да го харесвам.. Обаче този път не е така аз го видях на улицата и му намерих фейса. И го видях вече преди месец и още мисля за него. Винаги когато го видя на линия искам да му пиша ама :( знам, че няма за какво да му пиша като даже не ме харесва сигурно.. Сигурно заглавието на историята трябваше да бъде Безнадеждно влюбена или хлътнала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3d2e7ca10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хлътнала си! Но мисля че е увлечение, ще ти мине! Спокойно и не му досаждай за да не те отреже съвсем! Спри да ми пишеш! :) Успех и пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f24f7c3d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави го.... щом не ти обръща внимание ми е много интересно защо се унижаваш като го " гониш". Не момичетата, а момчетата са тези, които трябва да търсят връзка с другия!! :))Като качество, което ти харесва у него си написала, че е "хубав" и нищо повече. Според мен не си хлътнала толкова колкото ти мислиш... :) (значи има спасение). Така че да не ти пука за него, а пък и не го виждаш често, забрави го.
Ес

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f89d9bfd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момчето, според мене, вече се чуди как да се оттърве от тебе. А пък не се и усещаш.. "Пиша му, докато не ми отговори", а той ти отговаря "Оф, кво искаш".. Аз не мога да повярвам, че така се унижаваш да го преследваш.

Не му пиши, само ще му досаждаш. Ако спреш да му пишеш, той пък въобще и няма да се сети за тебе. Не знам, е много тъпа ситуация си.. за него няма нищо интересно в тебе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8a53610ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бих ти казала да се опиташ да станете по близки без много да му досаждаш пишете си малко. Като да го питаш как е или нещо от сорта. Станете приятели ако не можете да сте заедно няма ли да се чувстваш добре ако той ти споделя нещата вместо да ги крие от теб и да те лъжа.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c69e367cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   авторката :Да и аз реших да не му досаждам повече :) Ако имаше интерес щеше сам да ми пише явно няма :( ЕЕЕ все пак ще му следя аск.. :Д МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРИТЕ :) Може да пишете още ако искате аз ще ги прочета :)) отново ви благодаряя.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c69e367cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ авторката за номер 5.. Може и да се опитам все пак няма да изгубя нищо.. благодаря ти.. :) ако пък не стане нищо :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker