Едно заблудено момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Едно заблудено момиче
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2012 пъти
Беше 4 Май петък 2012 на този ден беше надпяването в училище, аз харесвах едно момче. Казваше се Ангел от 7г клас, той имаше брад близнак. Отначало аз харесвах и двамата, дори и не им знаех имената. Прибрах се след училище и си влезнах в Facebook и видях, че са ми потвърдили поканите. Много се зарадвах . Единият беше на линя а аз си пишех с една приятелка. Тя ми каза, че Георги (брад му) и е казал да ми каже да не му пиша (аз мисля че е нямал смелост сам да ми го каже но се тая). Той ме махна от приятелите но на мен ми беше се тая защото ме интересуваше брад му. След около половин час приятелката ми ми каза че е казала на Георги, че харесвам Ангел. Аз почнах да плача и крещя малко и се расурдих но ми мина после. Тя ми казам, че Георги и е обещал да не казва на Ангел, малко се успокоих но не спях нощем. В понеделник аз отидох на училище с притеснения как ще погледна Георги ходех с наведена глава по коридорите но ми мина. Можеби след около една седмица получих съобщение от Ангел пишеше:- ти ме харесваш.
Аз одвърнах:- да засъжеление. От къде знаеш?
Той:- Тайна. Аз сам се сетих няма да повярваш.
Тогава аз пок плаках не спах през ноща но всичко ми мина. В петък пети час имахме физическо чаках с нетърпение да доиде този ден за да го видя. Аз бях готова да се скарам с всеки за него, като някой кажеше името Ангел щях да му избода очите. Един петък аз и моята приятелка се преоблякохме еднакви за да им направим впечетление.
Ние отидохме в задната част на двора и след малко и те доидоха, после се върнахме и те след малко се върнаха умрах от радост помислих, че ме харесва. Часът свърши, те бяха на прозореца на съблекалнята веднага щом влезнахме в съблекалнята те се преместиха на вратата. После разбрах, че докато аз се сасипвах от любов към него и си провалях живота той си е писал с друга, но още го обичах. Правех сичко възможно да ме забележи, като го видех в коридора в спомаха ми пърхаха пеперуди, а сърцето ми биеше като лудо бях вюбена. Един ден тои ми написа:- Айде да тръгнеме. Бях много щастлива но след една минутка ми написа:- не съм бил аз а тъпия ми брад аз не те харесвам много си грозна чу ли аз не те харесвам. Аз му написах:- и аз не те харесвам вече такаче ми е се едно какво мислиш. Написами какви ли не убиди била съм мърша грозна и какво ли още не, а аз глупачката му отговарях само добре и ок. Мислех, че това е края на моята любов, но небеше така аз се влюбвах повече и повече. Бях готова да го следя каде ходи и каде живее. На 14 Юни четвъртък имаха физическо бяха с колело. Ние бяхме в Las Toster и бързахме да не ги изпуснем когато си тръгват. Е не ги изпуснахме. Тогава те минаха с колелата покрай нас и единят ми каза „Махнисе грознице”. От тези думи сърцето ми се ръзкъса на две, вече ми беше писнало да му понасям убидите. Разплаках се на сред улицата, прибрах се в нас и почнах да си късам тетрадките не ми олекна особено, но вече бях сигорна, че му казвам Край!! И сега всеки път щом мина покрай магазина на баща им винаги се сещам, че много страдах по Ангел но вече не ми пука!!
Сега испитвам само и единствено омраза към тях и им пожелавам да страдат така както и аз страдах и някой да ги използва така както нас ни използваха...
Съжелявам за две неща. Едното, че се влюбих в него, а другото, че не го напсувах когато ми казваше мърша, грозна и какво ли още не.
Можеби аз нетрябваше да им пращам покани за приятелство или просто Ангел небиваше да постъпва така с мен. Незнам но никога няма да забравя този скапан човек Ангел...
И това беше края на историята. Така и аз сложиш край на моята бифша любов..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: b5d440b875
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много глупава история.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 800e238b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Боже, оправи си правописа, моля те .. :(

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a362bb3b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи един БУКВАР, не можеш да пишеш!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9628e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   автор 2- дали ако го испиташ ще е глупаво!!!!
а доколкото правописа ми аз плаках и пишех а ако не ви харесва моля вие ми го напишете!!! ;ddd

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d2835e619a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, след време ще се смееш на тези неща ще ти се струват незначителни и маловажни. За каква любов става въпрос? Как можеш да обичаш някой, без да го познаваш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 03bb7cd878
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, никой не ти коментира правописа за да те обиди, за твое добро е, повярвай ми. И няма значение, че си плакала, в такива обстоятелства е нормално да изядеш/объркаш буква, но когато я объркваш всеки път в една и съща дума не е грешка от емоция и бързане, а от незнание. Иначе, предизвикай ЛИЧНО МЕН и ти гарантирам, че ще поправя всяка една твоя правописна грешка, с пунктуация не ми се занимава, защото на компютър забравям 50% от запетайките, но все пак нямаш проблеми, само ме помоли и си готова :). Силно ме съмнява историята ти да е истинска, тези дати и случки са прекалени, никой нормален човек не си записва на коя дата е късал тетрадки в истерия и е мокрил тениската си със сълзи с часове. И все пак, който и да е писал това, истинско или не. Човек, имаш нужда да промениш мисленето си, езика си, изразяването, културата, това говори много за теб. Първо не можеш да обичаш човек, който не познаваш, не знаеш как мисли, какво харесва, как го харесва. Можеш да си привлечена от него, чисто физически да ти харесва, или евентуално да си изградиш фалшив образ за него, когото да боготвориш, но не и самия човек (Ангел? ). И между влюбване и обич има огромна разлика. Всъщност да привличаш внимание с еднакви дрехи не е яко, не е за хубаво, замисли се защо жените се гледат на кръв, ако са с еднакви дрехи.... никоя не изпъква, все едно имаш близначка в стаята, изпитваш вътрешна нужда да не те сравняват с нея. Впрочем, о, да определено номер 2 щеше да мисли историята за глупава, ако се беше случила на него/нея. Гарантирам ти, че нямаше да я публикува и щеше да пре*** обстановката и онези. Та такова, ако евентуално не си блъфирала с пренаписването без грешки на историята си... знаеш. Успех занапред, учи се повече и се погрижи малко за изразяването си. Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cd8bb49535
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вземи си оправи правописа! Сериозно говоря! Не знаеш явно елементарни правила. Да знаеш, че момчетата харесваме грамотни момичета, а не такива, които не са в състояние да сгрешат дори и на български!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9628e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   автор 9 мисля че си много прав/права

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 19722eb698
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като няма какво да кажете веднага правописа ви е виновен. А номер 2, няма да ти е добре, когато ти си опишеш твоята любов така и ти тръснат един коментар, , много глупава история".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9628e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   номер 12 много мерси :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c9628e8777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   автор 9 историята е истинска
но не го пожелавам на никого защото повярвай ми аз бях стигнала до психолог заради оня идиод!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker