Немога да разбера в мен ли е грешката или в него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Немога да разбера в мен ли е грешката или в него
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2262 пъти
Здравейте,
Проблема ми е че аз и моят приятел сме от 2 години заедно. Не всичко е вървяло както трябва естествено но от много време насам нещата изобщо не вървят.
Направо ще си кажа мъката няма смисаъл да увъртам.
Той работи от 8 до 5 всеки ден без събота и неделя работата му е тежка и се изморява, колкото мога го подкрепям и разбирам но понякога ми идва и аз незнам да му кажа абе е*и си майката и не ме занимаваи но не мога защото го обичам. Та дерта ми е че аз искам да сме повече време заедно в смисал вечерта когато излезем защото не живеем заедно макар че аз сам на 19 години а той на 27 но както и да е та мисълта ми беше че когато излезем не ходим на кафе или някъде на заведение не ходим при неговите приятели не ходим и при моите защото всички са обвързани и си имат свой живот само стоим у нас или у тях на компютъра разхождаме се и тва е а пък аз искам някви неща да прайм да ходим насам натам да се събираме с хора а не смао да си стоим двамата аз съм малада и ми се излиза ходи ми се на дискотека на кафенце а у, а той никога не иска и аз се му удисвам и накрая все аз съм лоша. И всяка вечер излезем към 7и30 8 ч. и тоий хоп като стане 10 и 30 и иска да се прибираме но аз въпреки всичко се съгласям и пак се прибираме и най ме дразни това че след като се приберем веднага го виждам на Фейсбук и като го питам кжо прай ами седял си гледал някви мачове а пък забравих да кажа че като казва да се прибираме ми казва че трябва да се капе и да ляга че бил изморен. Адругия ми проблем е че вече почти не иска да правим секс или ако правим свършва само той и после ми казва ами изморен съм разбери ме сега не може и тем подобни неща.
Моля ви се кажете ми аз ли не го рабирам и съм няква луда или той нещо не е наред и си има друга?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1e9e8b1dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахаха аз бях така с бившия ми приятел :Д, аз съм на 20 той беше на 29.... само че аз работя уморителна работа и да понякога съм уморена повече от нормалното. И да не ми се излизаше докато той купонджия ненаживял се явно и все не ме разбираше.. казах си хайде от мен да мине ще се пробвам в продължение на месец всяка вечер по барове и заведения с приятели се събирахме... да но аз бях като парцал и на работа и вкъщи, бях супер изнервена понеже не можех и да се наспя... а работих по 12 - 15 часа.... и той беше доволен.... а аз не, е разделихме се не специално за това но определено и това беше причина. Не можех да издържам, разбери приятеля си понякога човек има нужда от почивка, ти си млада живее ти се ок, тогава като не те устройва тази ситуация амиии просто е намираш някой на който му се живее. То не че съм в правото си да ти давам съвет защото попаднах пак на такъв купонджия, но и той и аз правим компромиси, когато аз искам почивка се разхождаме или се събираме у тях, а когато съм по свободна поне два три пъти в седмицата ходя с него и прятелите му където искат :) разбира се дали сме си свобода и всеки може и сам да излиза когато аз съм уморена той си излиза с тях а когато той не иска да излиза аз излизам с моите приятели.... но всеки преценява за себе си, не си луда, но и той не е луд, а човек който работи, все пак разликата в годините си казва своето.... и на мен ми се щеше да не е така но беше! Сега с новия ми приятел както казах си даваме свобода и правим компромиси... в една връзка няма как, трябва да е двустранно... така че поговори с него спокойно и ако все пак това те дразни ами ти си знаеш, млада си ще намериш нов, но ако питаш мен да напуснеш някой само заради това е малко глупаво.... но всеки знае кое е най - добре за него, все пак няма кой тук да ти каже какво да правиш! Живота си е твой :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 43033d079d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че трябва да поговорите, защото иначе няма как да се разберете. Но не е нужно винаги ти да правиш компромисите. Ако са се натрупали повече неща които не ти харесват направо си тръгвай от него

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ebbfe03dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не разбрах дали авторката работи или само чака гаджето да се завърне от работа и да го изведе на кафенце и разходка до късно вечерта? Смятам, че авторката ще разбере гаджето, когато започне да работи и не й остава време да се наспи -но това след години. Съветът ми е да си намери по-младо гадже - на същата възраст, на него ще му се излиза, но най-вроятно няма да разполага със собствени средства да я води по кафенца и да черпи. Но все пак е за предпочитане - млада е и е нормално, че й се живее. ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4ed4b0ac87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката:
Не работя, и когато излизаме не винаги той черпи все пак мисля че аз също имам участие във финансите за излизанията ни. Но явно аз не го разбирам както трябва:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker